Kellik

Kellik

Son dakika kellik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kellik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kellik haber sayfamızda...

Kellik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 216 kellik haberi bulunmuştur.
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Aldığı 300 liralık ürünle kellikten kurtuldu! Tam 18 günde saçları çıktı
Aldığı 300 liralık ürünle kellikten kurtuldu! Tam 18 günde saçları çıktı Saçının bir kısmında saç kıran ve kelleşme problemleri yaşayan bir kadın internetten aldığı ucuz bir güzellik ürünüyle kellik problemini çözdü. Sırrını takipçileriyle paylaşan kadının sırrı bakın ne çıktı.
5.03.2024 Saç Bakımı
Almanya Başbakanı Scholz ikizini buldu! Yer, ABD Senatosu: Boyları bile aynı
Almanya Başbakanı Scholz ikizini buldu! Yer, ABD Senatosu: Boyları bile aynı Ukrayna ve Orta Doğu'daki savaşı görüşmek üzere ABD'ye giden Almanya Başbakanı Olaf Scholz 'ikizini' bulup fotoğraf çektirdi. Söz konusu fotoğraf kısa sürede dünya medyasında ses getirdi.
10.02.2024 Dünya
2 senede 34 yıl yaşlandı! Kırmızı lekeleri alerji sandı, sebebi ölümcül çıktı
2 senede 34 yıl yaşlandı! Kırmızı lekeleri alerji sandı, sebebi ölümcül çıktı Bir gece ansızın vücudunda kırmızı lekeler çıkmaya başladı. Ailesi ise kızlarını hastaneye götürünce gerçeği öğrendi. Henüz ergenlik çağındaki genç kız artık annesinden bile daha yaşlı görünüyor. Bunun sırrı da anne ve babasında saklı!
8.02.2024 Genel Sağlık
Fazlası kellik ve kilo sebebi! Protein tozuna bilinçsiz kullanım uyarısı
Fazlası kellik ve kilo sebebi! Protein tozuna bilinçsiz kullanım uyarısı Protein tozunun hızlı kas yapmak isteyen gençler tarafından yoğunlukla kullanılıyor olsa da uzmanlar bu ürünlerin dikkatli kullanılması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.
15.12.2023 Genel Sağlık
Kadınlar doğal, erkekler gür saç istiyor
Kadınlar doğal, erkekler gür saç istiyor Saç dökülmesi erkeklerde ve kadınlarda farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Dolayısıyla saç ekiminde de farklılıklar söz konusudur. Kadınlarda daha doğal, erkeklerde daha gür olacak şekilde bir yaklaşım izlenir.
30.09.2023 Pazar
İşkencehane yatak odası! Yarı çıplak ve kel olarak bulundu
İşkencehane yatak odası! Yarı çıplak ve kel olarak bulundu 12 yıldır eşi tarafından işkenceye maruz kalan kadın yatak odasında korkunç halde bulundu. Olayın detayları ise dünya basınında kısa sürede yankı uyandırdı.
8.08.2023 Dünya
Düğünde kız tarafı dayağı! Damadın yalanı kayınbabayı çıldırttı
Düğünde kız tarafı dayağı! Damadın yalanı kayınbabayı çıldırttı Damadın gelin ve ailesine söylediği yalan tam da düğünde ortaya çıktı. Söz konusu olayda damat feci şekilde dövülürken görüntüler dünya basınında infial yarattı.
15.07.2023 Dünya
Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı! İnanılmaz değişim
Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı! İnanılmaz değişim Yıllardır kel olarak hayatına devam eden Rob Wood, duruma son vermek için bir berbere gitti. Berberde yapılan küçük bir işlem sonrası saçlarına kavuşan Wood'un o anları sosyal medyada viral oldu.
17.06.2023 Dünya
Kellik tarihe karışıyor
Kellik tarihe karışıyor Japonya’da Yokohama Ulusal Üniversitesi’nde görevli bilim insanları fareden alınan embriyo deri hücreleri kullanarak laboratuvar ortamında saç kökü geliştirmeyi başardı. Bilim insanları epitel ve mezenkimal isimli iki hücre türünün kontrol edilerek saç köklerinin geliştirildiğini duyurdu.
23.10.2022 Dünya
Annesi intihar eden Ashley Judd: Kendimi bir şüpheli gibi hissettim!
Annesi intihar eden Ashley Judd: Kendimi bir şüpheli gibi hissettim! Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan Ashley Judd, nisan ayında annesi Naomi Judd'ı kaybetmişti. ABD'li oyuncu, The New York Times'ta yayınlanan bir yazısında annesinin intiharının ardından olay yerine gelen polisler tarafından bir 'şüpheli' gibi hissettirildiğini anlattı.
1.09.2022 Cadde
Türk Saçyolları
Türk Saçyolları İspanyol yapımı “Por los pelos” adlı komedi, saç ekimi için Türkiye’ye gelen üç arkadaşın hikâyesini anlatıyor...
12.08.2022 Kültür Sanat
6 ay sonra yeniden saçları çıktı! 'Bu ilaç umut olabilir'
6 ay sonra yeniden saçları çıktı! 'Bu ilaç umut olabilir' Saçkıran hastalığına bağlı olarak ortaya çıkan kellikten muzdarip olanlar, yeni bir ilaç sayesinde saçlarına tekrar kavuşma şansına sahip olabilir! Araştırmalara göre ilacı kullananların neredeyse yarısı 6 ay gibi kısa bir sürede inanılmaz bir sonuçla karşı karşıya kaldı.
29.05.2022 Gündem
6 ay sonra yeniden saçları çıktı! 'Bu ilaç umut olabilir'
6 ay sonra yeniden saçları çıktı! 'Bu ilaç umut olabilir' Saçkıran hastalığına bağlı olarak ortaya çıkan kellikten muzdarip olanlar, yeni bir ilaç sayesinde saçlarına tekrar kavuşma şansına sahip olabilir! Araştırmalara göre ilacı kullananların neredeyse yarısı 6 ay gibi kısa bir sürede inanılmaz bir sonuçla karşı karşıya kaldı.
28.05.2022 Haberler
Güney Kore’de seçimin konusu ‘kellik’
Güney Kore’de seçimin konusu ‘kellik’ Güney Kore'de 9 Mart'taki başkanlık seçimlerinde yarışacak olan iktidardaki Demokratik Parti’nin adayı Lee Jae-myung, önceki seçimlerde olduğu gibi Kuzey Kore'nin nükleer programı, ABD ile ilişkiler veya ekonomik sorunları gündeme getirmek yerine kellik tedavisiyle ilgili yeni bir “politika” vaadinde bulunması ülkeyi karıştırdı.
7.01.2022 Dünya
'Kellik bana yakıştı'
'Kellik bana yakıştı' Meme kanserini atlatan Canan Ergüder, hastalığın ilk döneminde saçını sıfıra vurduktan bir hafta sonra aynaya baktığını ve kelliğin kendisine yakıştığını söyledi.
30.12.2021 Cadde
Bıttım Sabununun Faydaları Nelerdir? Bıttım Sabunu Saça ve Yüze Nasıl Uygulanır?
Bıttım Sabununun Faydaları Nelerdir? Bıttım Sabunu Saça ve Yüze Nasıl Uygulanır? Menengiç yağından elde edilen bıttım sabunu saça, yüze ve cilde iyi gelir. Siirt bölgesinde yetişen bıttımdan elde edilen bıttım sabunu saç dökülmesine karşı faydaları vardır. Kepek oluşumunu engelleyen bıttım sabunu egzamaya, mantara, ergenlik sivilcelerine vücuttaki yara ve tahrişlere karşı etkilidir. Gözenekleri açar varisleri iyi derecede rahatlatır. Ancak etkisini iyi görmek için düzenli uygulanması gerekir. Bıttım sabunu saça ve yüze nasıl uygulanır? diyorsanız “Bıttım sabunu faydaları nelerdir?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Gündem
Saç Dökülmesine Ne iyi Gelir, Nasıl Geçer? Kadın ve Erkeklerde Saç Dökülmesi Nasıl Önlenir?
Saç Dökülmesine Ne iyi Gelir, Nasıl Geçer? Kadın ve Erkeklerde Saç Dökülmesi Nasıl Önlenir? Hemen herkesin sıklıkla karşılaştığı saç dökülmesi nedenleri arasında genetik veya çevresel faktörler yer alır. Erkeklerde görüldüğü gibi kadınlarda da ortaya çıkan saç dökülmesi sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Saç dökülmesi kişiyi fiziki açıdan rahatsız ettiği gibi psikolojik açıdan da motivasyonunu düşürebilir. Çevresel veya genetik faktörlerin dışında da saç dökülmesine neden olabilecek durumlar vardır. Evde basit yöntemlerle saç dökülmesi önlenebilir veya azaltılabilir. Bitkisel çözümlerin başında en çok tercih edilen şey ise yağlardır. Saç dökülmesine ne iyi gelir, nasıl geçer? Kadın ve erkeklerde saç dökülmesi nasıl önlenir? içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.12.2021 Sağlık
Cildinizde bu belirtiler varsa kalp rahatsızlığına dikkat!
Cildinizde bu belirtiler varsa kalp rahatsızlığına dikkat! Kalp hastalıkları günümüzde en sık hastalık ve ölüm sebebidir. Yaşla birlikte sıklığı artmakla birlikte şeker hastalığı, yüksek kolesterol, sigara, yüksek tansiyon, hareketsiz yaşam bilinen en önemli risk faktörleridir. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ceyhan Türkkan, kalpte yaşanan rahatsızlıkların ciltte gösterdiği belirtiler hakkında bilgi verdi.
19.10.2021 Genel Sağlık
Genetik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Genetik Özellikler Nelerdir?
Genetik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Genetik Özellikler Nelerdir? Genetik kelimesi her insanın karşısına çıkmaktadır. İnsanlar sürekli olarak annesine ve babasına benzetilmektedir. Bu benzetmelerde gen veya genetik kelimesi sıklıkla kullanılmaktadır. Genetik ne demek? Genetik kelimesinin TDK sözlüğündeki karşılığı nedir? Genetik özellikleri nelerdir? Sizler için genetik kelimesinin anlamlarını detayları ile derledik.
9.10.2021 Sözlük
Özgüvenli olmanın yolları neler?
Özgüvenli olmanın yolları neler? Özgüven, kişinin kendisini değerli hissetme olgusu, kendisine yönelik pozitif duygular geliştirmesi ve bunun sonucunda bireyin kendisi ve etrafındaki insanlar ile barışık olmasının haricinde atacağı her adımda kendinden emin hissettiği bir kavram. Peki siz yeterince özgüvenli misiniz? Gelin hep beraber Molatik olalım...
12.08.2021 Hayat
Cerrahpaşa'da araştırılıyor: Koronavirüs geçirenlerin yüzde 30'unun saçı döküldü
Cerrahpaşa'da araştırılıyor: Koronavirüs geçirenlerin yüzde 30'unun saçı döküldü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi ve Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay, saç dökülmesi problemi yaşayan yaklaşık binin üzerinde hastayı taradıklarını belirterek, "Çalışmamız hala devam ediyor ancak ilk verilere göre koronavirüs geçirenlerin yüzde 25 ila 30'unda saç dökülmesi görülüyor" dedi.
7.07.2021 Haberler
Cerrahpaşa'da araştırılıyor: Koronavirüs geçirenlerin yüzde 30'unun saçı döküldü
Cerrahpaşa'da araştırılıyor: Koronavirüs geçirenlerin yüzde 30'unun saçı döküldü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi ve Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay, saç dökülmesi problemi yaşayan yaklaşık binin üzerinde hastayı taradıklarını belirterek, "Çalışmamız hala devam ediyor ancak ilk verilere göre koronavirüs geçirenlerin yüzde 25 ila 30'unda saç dökülmesi görülüyor" dedi.
7.07.2021 Gündem
Doğal görünümlü saçlara sahip olmak için tavsiyeler
Doğal görünümlü saçlara sahip olmak için tavsiyeler Saç uzmanları, saç dökülmesi ve kellik sorununun fizyolojik ve psikolojik nedenlerle ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Peki sağlıklı ve doğal görünümlü saçlara kavuşmak hayal mi? Saç uzmanı Gülşen Şener saç kaybı ile sonuçlanan saç dökülmesi sorunlarına dikkat çekerek doğal görünümlü saçlara kavuşmanın yollarını anlattı.
31.03.2021 Saç Bakımı
Saç Neden Dökülür? Saç Dökülmesi Nedenleri Nelerdir, Nasıl Engellenir?
Saç Neden Dökülür? Saç Dökülmesi Nedenleri Nelerdir, Nasıl Engellenir? Saç dökülmesi nedenleri nelerdir, nasıl engellenir? Saç dökülmesine karşı neler yapılmalıdır? 'Saç neden dökülür?' sorusunun cevabını ve detaylı ayrıntıları sizin için derledik.
10.03.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kellik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.