Hanife Gürdal'ın paylaşımı dikkat çekti
Hanife Gürdal'ın paylaşımı dikkat çekti Katıldığı izdivaç programıyla şöhrete kavuşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından mini etekli pozunu paylaştı.
26.01.2021 Cadde
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümündeki FETÖ izinin ortaya çıkartılması  talebi
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümündeki FETÖ izinin ortaya çıkartılması talebi Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Kemal Yavuz, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili FETÖ bağlantılarının ortaya çıkartılması için hukuksal girişimleri sürdürdüklerini söyledi.
9.03.2020 Gündem
Hrant Dink cinayetini aydınlatacak görüntüler ortaya çıktı
Hrant Dink cinayetini aydınlatacak görüntüler ortaya çıktı Suikaste kurban giden Agos Gazetesi genel yayın yönetmeni Hrant Dink cinayetinde, yeni görüntüler ortaya çıktı. Ama ilginç olan bu görüntülerin tam 9 yıl sonra ortaya çıkması.. Hrant Dink cinayetinden 9 yıl sonra yayınlanan görüntüler, tetikçi Ogün Samast'ı azmettiren ve destek veren dönemin subaylarının kimler olduğunu tek tek ortaya çıkardı. A Haber'de yayınlanan yeni görüntülerde bu subaylar cinayetin işlendiği yerde keşif yaparken güvenlik kameralarına takıldı. Soruşturmanın derinleştirilmesine neden olan görüntülerde, İstanbul ve Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli bazı askerlerin suikast günü ve öncesinde olay yerinde oldukları tespit edildi.
11.09.2019 Televizyon
Hrant Dink'ten Almanya'ya "sözde Ermeni soykırımı" tepkisi
Hrant Dink'ten Almanya'ya "sözde Ermeni soykırımı" tepkisi Hran Dink, 2005 yılında konuk olduğu bir programda Almanya'nın Ermeni sorununu kullanmasına sert tepki göstermişti. 2007 yılında öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, emekli Orgeneral Kemal Yavuz’la birlikte Tuncay Özkan’ın Kanaltürk’teki programında Almanya'nın Ermeni Sorununu kullanmasından son derece rahatsız olduğunu deklare etmiş.
11.09.2019 Televizyon
Karacaoğlan'ın mezarı bulundu
Karacaoğlan'ın mezarı bulundu Karaman’ın Sarıveliler ilçesindeki Hacı Salih Camii'nde yapılan restorasyon çalışması sırasında Osmanlıca “Karacaoğlan’ın Ruhuna Fatiha” yazılı bir mezartaşı ve mezar bulundu.
11.09.2019 Haberler
Yolu kesen gruba müdahale
Yolu kesen gruba müdahale Ergenekon Davası kararlarının açıklanmasıyla, Silivri'de yolu kesen grupla emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Polis gruba gaz ve tazyikli suyla müdahale etti. Yol boyunca otlak alanlarda başlayan yangın ağaçlara sıçradı.
11.09.2019 Haberler