Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kemer'de Boney M konseri

Efsane müzik grubu Boney M, Antalya'nın Kemer ilçesinde konser verdi.

|

Reggae, disco, eurodisco, R&B ve pop rock tarzlarında söyledikleri şarkılarla 80'li yıllardan bu yana büyük hayran kitlesine sahip olan Boney M grubu, Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate Otel'de sahneye çıktı.

Solist Liz Mitchell Pemberton, Carol Grey, Kerry Ann Bobooram ve Toni Ashcroft'tan oluşan Boney M, konserinde 'Rasputin', 'Dady Cool', 'Ma Baker', 'Felicidad' ve 'Reivers of Babylon' gibi unutulmaz şarkıları seslendirdi. Konseri izleyen yerli ve yabancı turistler şarkılara eşlik ederken yerlerinde duramadı.

Yaklaşık 1,5 saat süren konserde eğlence doruk noktasına ulaşırken, izleyiciler hayranlıkla takip ettikleri Boney M grubunu program sonunda dakikalarca alkışladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.