Gündem Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık aynı dizide!

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık aynı dizide!

14.11.2018 - 10:13 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, oğlu Sadri Alışık ile aynı projede yer alacak. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterinin gençliğini canlandıracak olan Sadri Alışık'ın nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık aynı dizide

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Fekeli karakteri ile izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Şimdilerde ise oğlu Sadri Alışık, babasının canlandırdığı Fekeli karakterinin gençliğine hayat verecek.

Haberin Devamı

Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplamıştı. ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık diziye katıldığı bölümden bu yana izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli karakterinin gençliği oğlu Sadri Alışık tarafından oynanacak.

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık aynı dizide

Baba oğul ilk kez aynı projede!

Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık, dizide babasının canlandırdığı ‘Fekeli’ karakterinin gençliğini canlandırdı.

En son oynadığı projeyle büyük beğeni toplayan Sadri Alışık, ilk kez babasıyla aynı seti paylaştı. Baba – oğul, bu durumdan çok keyif aldıklarını dile getirdi.

Dedesinin adını taşıyan Sadri Alışık, babasına olan benzerliğiyle dikkat çekerken, güçlü oyunculuğu ile de herkesi şaşırtacak!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de!