Kerem Kamal

Kerem Kamal

Son dakika Kerem Kamal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kerem Kamal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kerem Kamal haber sayfamızda...

Kerem Kamal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 kerem kamal haberi bulunmuştur.
Selçuk Can ve Alperen Berber, Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda finalde!
Selçuk Can ve Alperen Berber, Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda finalde! Romanya’nın başkenti Bükreş’te devam eden Büyükler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda milli sporcular Selçuk Can ve Alperen Berber finale yükseldi.
13.02.2024 Güreş
ÖZEL | Ali Cengiz'den altın madalya skandalına ilk yorum! 'Şaşırdım'
ÖZEL | Ali Cengiz'den altın madalya skandalına ilk yorum! 'Şaşırdım' Güreş tarihine geçen bir kararla finalde mağlup ettiği rakibine de altın madalya takılan dünya şampiyonu Ali Cengiz, konuyu Milliyet’e değerlendirdi, “Neye dayanarak bilmiyorum ancak bu şekilde uygun görmüşler. Benim madalyam baki ama şaşırdım tabii” dedi.
19.11.2023 Diğer
Bölgeye spor okulu
Bölgeye spor okulu Olimpiyat umudunu depremzedelerle buluşturmak amacıyla bölgede spor okulu açmaya hazırlanan P&G ve TMOK işbirliğinde, ‘Depremzedeler için Umutla Paris 2024’e’ teması tanıtıldı.
6.06.2023 Diğer
Olimpiyat umudu deprem bölgesine taşınıyor!
Olimpiyat umudu deprem bölgesine taşınıyor! Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile P&G Türkiye, Olimpik Anneler projesi kapsamında bir yeniliği hayata geçirdi. Sporun birleştirici ve iyileştirici gücünün deprem bölgelerine taşınması hedefliyle ‘Umut Evi’ hareketinin bir adımı olarak bölgede spor okulu açılmasına hazırlanılıyor.  
5.06.2023 Diğer
Türkiye, Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stilde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı
Türkiye, Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stilde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı Türkiye Grekoromen A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de devam eden 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nın 2'nci gününde Rıza Kayaalp ve Adem Burak Uzun ile altın, Ali Cengiz ile gümüş, Yunus Emre Başar ile bronz olmak üzere toplam 4 madalya kazandı.
22.04.2023 Diğer
Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı
Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı Türkiye Kadın Güreş A Milli Takımı Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de devam eden 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı.
21.04.2023 Güreş
Rıza Kayaalp'in hedefi, efsane Rus güreşçinin altın madalya rekorunu egale etmek
Rıza Kayaalp'in hedefi, efsane Rus güreşçinin altın madalya rekorunu egale etmek Bolu kampında Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan dünya şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, 12 Avrupa şampiyonluğu bulunan efsane Rus sporcu Aleksandr Karelin'in altın madalya rekorunu egale ederek Avrupa’da en çok madalya kazanan sporcu ünvanını almak istediğini vurgulayarak, “Çok istekliyim ve çok iyi çalışıyorum.
12.04.2023 Güreş
Tüm gücüyle yaraları sarıyor
Tüm gücüyle yaraları sarıyor Deprem bölgesine ilk günden itibaren destek olan İzmir Büyükşehir Hatay’a sahra hastanesi kurdu, bölge üreticisi için 5 TIR yem gönderdi. Konteyner kentlerin kurulumu da eş zamanlı olarak sürüyor.
26.02.2023 Ege
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar 2022 yılında Türk sporunda unutulmaz anlar yaşandı. Tarihi başarıların elde edildiği yılda akılda kalan birçok başarı meydana geldi. İşte 2022 yılında Türk sporunda yaşanan unutulmaz olaylar....
1.01.2023 Diğer
‘Kuşaktan Kuşağa Spor’un konuğu Kamal
‘Kuşaktan Kuşağa Spor’un konuğu Kamal İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde AR-GE birimi tarafından yürütülen, “Okulumda Güçlü Adımlar Projesi” kapsamında hazırlanan, “Kuşaktan Kuşağa Spor” konulu söyleşi programı düzenlendi.
18.12.2022 Ege
Milli güreşçi Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda finale yükseldi
Milli güreşçi Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda finale yükseldi Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Rıza Kayaalp, adını finale yazdırdı.
12.09.2022 Güreş
Şampiyon kardeşler İzmirli oldu
Şampiyon kardeşler İzmirli oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, iki kardeş güreşçi Kerem Kamal (23) ile Kadir Kamal’ı (22) renklerine bağladı.
19.08.2022 Ege
Akdeniz Oyunları'nda Kerem Kamal'dan altın madalya
Akdeniz Oyunları'nda Kerem Kamal'dan altın madalya Cezayir'de düzenlenen 19'uncu Akdeniz Oyunlarında milli güreşçi Kerem Kamal, grekoromen stil 60 kilo final müsabakasında Fransız rakibi Leo Tudezca'yı 8-0 yenerek altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kerem Kamal'ı tebrik etti.
27.06.2022 Diğer
Avrupa şampiyonu Kerem Kamal'ın gözü dünya şampiyonluğunda
Avrupa şampiyonu Kerem Kamal'ın gözü dünya şampiyonluğunda Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Kerem Kamal, daha önce gençler kategorisinde 3 kez elde ettiği dünya şampiyonluğunu bu sefer büyükler kategorisinde de alabilmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
16.04.2022 Diğer Sporlar
Milli güreşçiler, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül’ün izinden gidiyor
Milli güreşçiler, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül’ün izinden gidiyor Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kerem Kamal ve bronz madalya sahibi Osman Göçen, güreşteki hedeflerini aktarırken Rıza Kayaalp ve Taha Akgül’ü örnek aldıklarını ifade etti.
7.04.2022 Diğer Sporlar
Kerem Kamal: Tarihi bir başarı elde ettik
Kerem Kamal: Tarihi bir başarı elde ettik Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kerem Kamal ve bronz madalya sahibi Osman Göçen, güreşteki hedeflerini aktarırken Rıza Kayaalp ve Taha Akgül’ü örnek aldıklarını ifade etti.
7.04.2022 Güreş
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası tamamlandı. Türkiye Milli Takımı, serbest erkekler, kadınlar ve grekoromen olmak üzere üç stilde de kürsüye çıkarak tarihi bir başarı elde etti. Avrupa’da ilk kez 10 final yapıp ilk kez 7 altın kazanan, tarihte kadınlarda da ilk kez Avrupa şampiyonu olan milli sporcular bu organizasyonu, tarihinde ilk kez 17 madalya rekoru ile tamamladı.
3.04.2022 Güreş
Kerem Kamal, Avrupa şampiyonu oldu
Kerem Kamal, Avrupa şampiyonu oldu Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 60 kiloda altın madalya kazanan Kerem Kamal, kürsüye çıkarak madalyasını aldı.
3.04.2022 Diğer Sporlar
Kerem Kamal, Avrupa şampiyonu oldu! Bakan Kasapoğlu tebrik etti
Kerem Kamal, Avrupa şampiyonu oldu! Bakan Kasapoğlu tebrik etti Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında 60 kiloda mücadele veren Kerem Kamal, altın madalya kazandı.
3.04.2022 Güreş
Gurur duyduk!
Gurur duyduk! İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye’ye uluslararası alanda yeni başarılar kazandırmayı sürdürüyor. Kulüp sporcusu Adem Burak Uzun, U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda bronz madalyayı boynuna taktı ve dünya üçüncüsü unvanıyla döndü
5.11.2021 Ege
Kerem Kamal, 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü oldu
Kerem Kamal, 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü oldu Milli sporcu Kerem Kamal, Sırbistan'da düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda 60 kiloda bronz madalya kazandı.
3.11.2021 Güreş
Türk güreşçiler Tokyo 2020'yi 3 bronz madalyayla tamamladı
Türk güreşçiler Tokyo 2020'yi 3 bronz madalyayla tamamladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda güreşte Türkiye 3 bronz madalya kazandı.
7.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo'ya İzmirli damgası
Tokyo'ya İzmirli damgası 2020 Tokyo Olimpiyatları’na Türkiye’den 18 branşta 108 milli sporcu katılım gösterdi. İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi gönderdiği sporcularla büyük gurur yaşadı
6.08.2021 Ege
Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi
Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar boksta Busenaz Sürmeneli’nin ardından Buse Naz Çakıroğlu da yarı finale yükselerek madalyayı garantiledi. Milli sporcu 51 kilo çeyrek finalinde karşılaştığı Taylandlı rakibi Jitpong’a ringi adeta dar etti
2.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Tokyo 2020'de Alican Kaynar madalya mücadelesi yapacak
Son dakika - Tokyo 2020'de Alican Kaynar madalya mücadelesi yapacak 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 9. gününde Türkiye'den 5 branşta 12 sporcu ter döktü. Yelkende milli sporcu Alican Kaynar, 10 yarışlık etabı tamamlarken, madalya için mücadele etme hakkı yakaladı. 
1.08.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Kamal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.