Keskinoğlu

Keskinoğlu

Son dakika Keskinoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Keskinoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Keskinoğlu haber sayfamızda...

Keskinoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 281 keskinoğlu haberi bulunmuştur.
Rekabet Kurulu'ndan beyaz et şirketlerine soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan beyaz et şirketlerine soruşturma Rekabet Kurumu, beyaz et sektöründe faaliyet gösteren 10 firmaya soruşturma başlattı.
26.01.2024 Ekonomi
Kurtlar kilitli kapıyı kemirip açtı! Mahallede kabus: Uyuyamıyoruz
Kurtlar kilitli kapıyı kemirip açtı! Mahallede kabus: Uyuyamıyoruz Trabzon'un Araklı ilçesinin Özgen Mahallesi’ne inen kurtlar, girdikleri ahırlarda 30 küçükbaşı öldürdü. Kurtların bazı ahırlara kilitli kapıyı kemirip açtıkları delikten girdikleri görüldü.
24.01.2024 Gündem
Köye inen kurt sürüsü korku dolu anlar yaşattı
Köye inen kurt sürüsü korku dolu anlar yaşattı Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde köyün girişine kadar gelen kurt sürüsü korku dolu anlar yaşattı.
23.01.2024 Haberler
Köye inen kurt sürüsü korku dolu anlar yaşattı
Köye inen kurt sürüsü korku dolu anlar yaşattı Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde köyün girişine kadar gelen kurt sürüsü korku dolu anlar yaşattı.
23.01.2024 Gündem
Karar Resmi Gazete'de: 4 üniversiteye rektör atandı
Karar Resmi Gazete'de: 4 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları göre; 4 üniversiteye yeni rektör ve bakanlıklarda açık bulunan müfettişlik kadrolarına atama yapıldı.
1.12.2023 Gündem
Yumurta kartonuna rekabet soruşturması
Yumurta kartonuna rekabet soruşturması Rekabet Kurulu, yumurta viyolü (karton ambalaj) üreten teşebbüslerin 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4’üncü maddesini ihlal ettikleri iddiasına yönelik yürütülen ön araştırmayı karara bağladı.
20.08.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu'ndan 5 firmaya soruşturma
Rekabet Kurumu'ndan 5 firmaya soruşturma Rekabet Kurulu, yumurta viyolü üretimi alanında faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma başlattı.
19.08.2023 Ekonomi
Çocukların gözünden tarihi miras: Müzede bir gün
Çocukların gözünden tarihi miras: Müzede bir gün Koç Okulu’ndan bir grup öğrencinin, İstanbul Arkeoloji Müzeleri ziyaretinden izlenimleri...
19.06.2023 Arkeoloji
Beyaz et devi Keskinoğlu, Matlı bünyesine dahil oldu
Beyaz et devi Keskinoğlu, Matlı bünyesine dahil oldu Türkiye'nin protein merkezi olmayı hedefleyen Matlı Holding, Yörsan'ın ardından beyaz et sektörünün önde gelen firmalarından Keskinoğlu Tavukçuluğu da bünyesine kattı.
6.04.2023 Kobi
Camiyi mesken tutan kumrular yuvalarını hoparlörlerin üzerine inşa ediyor
Camiyi mesken tutan kumrular yuvalarını hoparlörlerin üzerine inşa ediyor Erzincan’da caminin içerisinde ki hoparlörün üzerini mesken tutan kumrular, imamın ve cemaatin ilgi odağı oluyor.
23.08.2022 Haberler
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti.
17.01.2022 Ekonomi
Türkiye'den Singapur'a yumurta ihracatı başladı
Türkiye'den Singapur'a yumurta ihracatı başladı Uzak Doğu'nun önemli ülkelerinden Singapur'a Türkiye'den yumurta ihracatı başladı.
26.09.2021 Ekonomi
Nişanda çocuklara silahla ateş ettiren muhtar ve 4 kişi gözaltına alındı
Nişanda çocuklara silahla ateş ettiren muhtar ve 4 kişi gözaltına alındı Samsun’un Ayvacık ilçesinde düzenlenen nişan merasiminde küçük yaştaki çocuğun eline tabanca verip, havaya ateş ettirdiği iddiasıyla aralarında mahalle muhtarı Ali Yazıcı'nın (67) da yer aldığı 5 kişi, gözaltına alındı.
25.06.2021 Haberler
Nişanda çocuklara silahla ateş ettiren muhtar ve 4 kişi gözaltına alındı
Nişanda çocuklara silahla ateş ettiren muhtar ve 4 kişi gözaltına alındı Samsun’un Ayvacık ilçesinde düzenlenen nişan merasiminde küçük yaştaki çocuğun eline tabanca verip, havaya ateş ettirdiği iddiasıyla aralarında mahalle muhtarı Ali Yazıcı'nın (67) da yer aldığı 5 kişi, gözaltına alındı.
25.06.2021 Gündem
Çocuğa silah verip, havaya ateş açtıran kişi muhtar çıktı
Çocuğa silah verip, havaya ateş açtıran kişi muhtar çıktı Samsun’da açık alanda aralarında çocukların da bulunduğu davetlilerin, tabanca ve tüfekle havaya ateş açtığı nişanda çekilen görüntülerle ilgili polis soruşturma başlattı. Görüntülerde, küçük yaştaki çocuğun eline tabanca veren kişinin mahalle muhtarı olduğu tespit edildi.
24.06.2021 Gündem
Bursa Yıldırımspor - 1954 Kelkit Belediyespor: 2-0
Bursa Yıldırımspor - 1954 Kelkit Belediyespor: 2-0 Misli.com 3. Lig 4. Grupta 28. hafta mücadelesinde Bursa Yıldırımspor, sahasında ağırladığı 1954 Kelkit Belediyespor'u Hüseyin Atalay ve Hüseyin Çelik'in golleriyle 2-0 mağlup etti. B
26.07.2021 3.Lig
Matlı ve Tiryaki Keskinoğlu’na ortak
Matlı ve Tiryaki Keskinoğlu’na ortak Ziraat Bankası ve Halkbank’ın Keskinoğlu nezdindeki hisselerinin yüzde 20’lik payı Matlı Yem ve Tiryaki Holding’in şirketi Tima’ya devredildi. Ziraat ve Halkbank liderliğindeki yapılandırmayla Keskinoğlu’nun bankalara olan borçlarının tamamı ödendi
5.03.2021 Ekonomi
Keskinoğlu'na yeni ortak!
Keskinoğlu'na yeni ortak! Ziraat Bankası ve Halkbank’ın Keskinoğlu A.Ş nezdindeki hisselerinin yüzde 20’lik payı Tima Yem ve Gıda Tic. A.Ş.’ye devredildi.
4.03.2021 Ekonomi
Emre Sarıgedik İZVAK'a aday
Emre Sarıgedik İZVAK'a aday İZMİR Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın (İZVAK) mart ayında yapılması öngörülen yönetim kurulu seçimi öncesi Emre Sarıgedik, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
18.01.2021 Anadolu Kulüpleri
Vali Sonel'den vatandaşlara 'Kan bağışı yapın' çağrısı
Vali Sonel'den vatandaşlara 'Kan bağışı yapın' çağrısı Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşlara kan bağışı yapmaları çağrısında bulundu.
26.11.2020 Gündem
Boynuz kulağı geçti
Boynuz kulağı geçti Manisa’da futbolun ağırlık merkezi son yıllarda il merkezinden ilçeye kaydı. Futbolda sadece ili değil Ege bölgesini de temsil eden Akhisarspor önemli başarılara imza attı. Manisaspor’un düştüğü sene yükseldiği Süper Lig’de büyük takımlara yıllarca kök söktüren yeşil-siyahlılar, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak tarih yazdı.
27.10.2020 Anadolu Kaplanları
Spor, sağlık ve çay
Spor, sağlık ve çay Sporda İzmir’in kamuoyu ve lobi gücünü sıkça dile getirdiğimiz şu günlerde, bu hafta bambaşka bir konuyu ele almak istiyorum...
24.10.2020 Ege
Keskinoğlu Tavukçuluk enerjisiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya
Keskinoğlu Tavukçuluk enerjisiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya İzmir ve Manisa'nın elektrik tedarik şirketi olan Gediz Elektrik, Manisa'nın Akhisar ilçesinde bulunan ve 2018 yılından bu yana konkordato sürecinde bulunan Keskinoğlu Tavukçuluğa, yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle enerji verilemeyeceğini resmi olarak bildirdi. Keskinoğlu Tavukçuluğun Türkiye enerji piyasasının resmi işletme kuruluşu olan EPİAŞ'a da teminat bedelini ödemediği belirtildi. Firmanın üretim tesisleri bu nedenlerle enerjisiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
12.04.2020 Ekonomi
42 eser buluştu
42 eser buluştu İnci Tarakçıoğlu Atölyesi Karma Sergisi, İzmir Ticaret Odası sergi salonunda açıldı...
9.04.2020 Ege
Akhisar’ın yıldızları
Akhisar’ın yıldızları Akhisar Belediyesi’nin Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte, Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Rehabilitasyon Merkezi, Özel Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi, Sevgi Eli Rehabilitasyon Merkezi ve Akhisar Belediyesi engelsiz halk oyunları ekipleri sahne aldı.
3.12.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Keskinoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.