Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kılıçlar çekildi!

Hadise iş ilişkisini tamamen bitirdiği menajer ablası Hülya Açıkgöz ile Instagram’da kavgaya tutuştu.

|

Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün ilaç içerek canına kıymak istemesinin ardından Hadise ile kardeşlerinin arası açılmıştı. Anne Açıkgöz, yazdığı mektupta ‘Aranızdaki para meselelerinden bıktım’ demişti. Hadise o günden sonra menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ve stilisti olan kardeşi Derya ile yollarını ayırdı.

Kardeşler arasındaki kavga giderek şiddetlendi. Hülya Açıkgöz önceki gün Instagram’dan “İntikamın tatlı bir kelime olduğunu düşünüyor musun?” diyerek kardeşine laf attı. Hadise “İntikam mı? Hayır, çok tembelim. Oturup karmanın işi halletmesini bekleyeceğim” dedi. Hülya Açıkgöz’ün yanıtı ise ağır oldu: “Sadece beni izle. Hayatın sosyal medyadan ibaret! Sadece ona sahipsin. Üzücü bir hikaye!”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.