Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kim Kardashian'dan eşi Kanye West'e destek

Magazin yıldızı Kim Kardashian, ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamaları ve Beyaz Saray ziyaretiyle dikkati çeken eşi Kanye West’e sahip çıktı: Yanlış anlaşıldı, çok apolitik biri. Kötü bir iletişimci, onu son zamanlarda eğittim.

|

Kim Kardashian, katıldığı bir TV programında, rap şarkıcısı eşi Kanye West’in geçen ay gerçekleştirdiği ABD Başkanı Donald Trump ziyareti ve sonrasında aldığı tepkiler hakkında konuştu.

38 yaşındaki reality şov yıldızı, “Kanye’nin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. O kötü bir iletişimci. Birlikte konuştuğumuzda benzer politik görüşlere sahibiz. Çok apolitik biri. Aslında Donald Trump’ı sadece birey olarak seviyor, politikalarından haberdar değil" ifadelerini kullandı.

Kardashian, "Onu son zamanlarda eğittim. Bence yanlış anlaşılma kurbanı oldu. Kanye her zaman Trump’la dost olduğunu söylerdi ve hala aynı kişi, şimdi de onunla dost. Ayrıca farklı politik görüşte olduğum biriyle hala birlikte yaşayabilirim. Kanye, Beyaz Saray’a gittikten ve konuştuktan sonra sosyal medyadan onu kolayca düzeltebilirdim. Ama insanların kendi bildikleri yoldan gitmelerine inanıyorum. Onun kalbinin iyi olduğunu biliyorum” dedi.

Kanye West, Beyaz Saray’da Trump’ı ziyaret ettikten sonra twitter’dan yaptığı açıklamada, “politik olarak kullanıldığını” ifade ettikten sonra bundan böyle siyasetten uzak olacağını belirtmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.