SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kirpik uzatma yöntemi

Kirpiklerinin kısalığından şikâyet edenler için altın değerinde kirpik uzatma yöntemi hazırladık. Kirpik uzatma yöntemi hem sağlıklı hem de güzel görünen kirpikler için gerekli işlemlerden oluşmaktadır. İşte uzun zamandır bu sorunu çözmeye çalışanlar için kirpik uzatma yöntemi…

|

Özellikle kadınların en dert ettikleri sorunlardan biri de kirpiklerinin kısalığıdır. Bununla beraber seyreklik ve güçsüz kirpiklerde sağlık ve güzellik açısında dert edilmesi gereken konulardır.

Peki, kısa kirpiklerinden yakınanlar ne yapmalı?

Kirpik uzatma yöntemi var mıdır? Tüm bu sorularınızı cevaplamak için faydalı ve güzel haber haber hazırladık…

Öncelikle şu soruları bir cevaplayalım

-Kirpik uzatma yöntemi var mıdır?
*Evet, birçok kirpik uzatma yöntemi bulunmaktadır.



-Kirpikleri uzatırken güçlendirebilir miyiz?
*Çeşitli bakım kürleri uygulandığı takdirde hem kirpiklerin uzamasını hem de güçlenmesini destekler.


-Kirpiklerimi uzatmak için ne yapmalıyım?
*İşte en güzel soru bu. Sorunun cevabı maddeler halinde inceleyebiliriz.

Düzenli beslenme programı

Birçok sağlık probleminin olduğu gibi kirpik kısalığının ve dökülmelerinin de nedeni sağlıksız besleme şeklidir. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri, proteini aldığınız dengeli ve sağlıklı bir beslenme programında kirpiklerinin istediğiniz ölçülerine kavuşacaktır.

Makyajla uyumak!

Her kızın hayatında en az beş kere duyduğu sözlerden biridir ‘makyajla uyumayın’… Özellikle göz makyajı, göz çevrenizin ve kirpiklerinizin hassaslığından dolayı oldukça sakıncalıdır. Rimelle yattığınız zaman kirpiklerinizin dipten alması gereken hava engellenmiş oluyor. Bu da güçsüzleşmesine ve dökülmesine neden oluyor.

Çare yağ’da

Şaka değil gerçekten de çare yağda… Besleyici ve onarıcı yağlar vücudumuzun her yerine etki ettiği gibi kirpiklerimize de etki edecektir. Kirpikleri besleyen yağların en başında Hint yağı var. En az onun kadar değerli olan saf zeytinyağı da kullanılması gereken mucizelerden biri. Her gün yatmadan önce makyajınızı çıkarttıktan sonra kulak çubuğu yardımıyla kirpiklerinize bakım yapı sürebilirsiniz.


Piyasa ürünlerini takibe alın

Kozmetik piyasasında yer alan birçok kirpik uzatıcı ve güçlendirici ürün bulunmaktadır. Bunları takibe alıp deneyebilirsiniz.

Kirpikleri dinlendirin

Sürekli makyaj yapmak, kirpik kıvırıcılar, rimel ve eyelinerlar anlık güzellik verse de uzun süreli zararlıdır aslında. Bu nedenle ara sıra kirpiklerinizi hatta tüm cildinizi dinlendirin…

Vazelin mucizesi

En popüler kirpik uzatma güçlendirme yöntemi hiç kuşkusuz vazelindir. Vazelin kirpiklerinizi nemlendirir ve bu sayede güçlendirir. Yine gece yatmadan önce kulak çubuğu yardımıyla masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Elif Hande İnan
PembeNar özel

Kirpikler Nasıl Daha Dolgun Gösterilir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.