Kıskanç

Kıskanç

Son dakika kıskanç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kıskanç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kıskanç haber sayfamızda...

Kıskanç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.366 kıskanç haberi bulunmuştur.
Ebru Şancı Öztürk'ün oğlunun burnuna boncuk kaçtı
Ebru Şancı Öztürk'ün oğlunun burnuna boncuk kaçtı Ebru Şancı Öztürk'ün oğlu Kürşad Fırat Öztürk'ün burnuna boncuk kaçtı. Oğlunu apar topar doktora götüren Öztürk, doktorun oğluna müdahale ettiği o anları yayımladı.
4.03.2024 Cadde
Mahallenin maskotu 'Çirkin' alkış sesi duyunca oynamaya başlıyor
Mahallenin maskotu 'Çirkin' alkış sesi duyunca oynamaya başlıyor Bayburt'un Şingah Mahallesi'nde yaşayan mahalle sakinlerinin 'Çirkin' ismini koyduğu sahipsiz köpek, alkış sesi duyunca patilerinin üzerine kalkarak dans edip, oynamaya başlıyor. Köpek eğitimi olmayan ve sadece duyduğu sese tepki veren Çirkin isimli köpek ise sevimli halleriyle adeta mahallelinin gözdesi haline geldi. Sahibinin farklı bir mahalleye taşınması üzerine sahipsiz kalan köpeğe mahallede yaşayan vatandaşlar sahip çıkarak Çirkin'i beslemeye başladılar.
1.03.2024 Yaşam
Alpaslan Öztürk, Ebru Şancı'nın pozuna dayanamadı! 'Kıskanç'
Alpaslan Öztürk, Ebru Şancı'nın pozuna dayanamadı! 'Kıskanç' Bir dönem podyumların aranan mankenlerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etti. 3 çocuğu olan güzel isim yıllara meydan okuyor. Son olarak pozlarını paylaşan Şancı'ya kocası bakın ne yorumda bulundu.
25.02.2024 Cadde
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı Bursa’da eski eşini fırında biriyle görünce kıskançlık krizine giren adam eski eşinin yanındaki kişiyi silahla rehin aldı. Polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alınan kıskanç adam tutuklandı.
12.02.2024 Haberler
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı Bursa’da eski eşini fırında biriyle görünce kıskançlık krizine giren adam eski eşinin yanındaki kişiyi silahla rehin aldı. Polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alınan kıskanç adam tutuklandı.
12.02.2024 Gündem
Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap! Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin'le (50) 2020 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Tuğçe Bayat (33), "Eşinizi kıskanıyor musunuz?" sorusunu cevaplarken, 'çocuk' açıklamasıyla da dikkat çekti.
3.02.2024 Cadde
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgil acımasız ve kıskanç biri olduğunu söylemişti. Morgül'e geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri soruldu.
16.01.2024 Cadde
Bülent Ersoy: Zeki Müren beni kıskançlığından öldü!
Bülent Ersoy: Zeki Müren beni kıskançlığından öldü! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ersoy, usta sanatçının acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyledi.
13.01.2024 Cadde
16 Mart Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Mart Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlık tarihi kadar eski bir durumdur yıldızlara, astrolojiye duyulan ilgi. Arkeolojik kazılardan ve bulgulardan eski dönemlerde de insanların burçları takip ettikleri anlaşılmaktadır. 16 Mart hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte sizler için 16 Mart hangi burç ve burcun özelliklerine ilişkin bilgileri derledik.
9.01.2024 Astroloji
3 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
3 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji kadimden beri insanlığın önemli meselelerinden olmuştur. Tarihi bulgular ve eski eserler insanların gökyüzü olaylarına, yıldızlara ve burçlara ilgi duyduklarını göstermektedir. Günümüzde de aynı yoğunlukla bu merak sürmektedir. İşte ilgiyle okuyacağınız 3 Temmuz hangi burç, özellikleri, yükseleni, yorumu ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
18 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
18 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Doğduğu tarihe göre burç araması yapan binlerce insan bulunmaktadır. Bu insanlar doğdukları tarihi araştırarak burçlarını öğrenebilir ve doğdukları saate ve tam tarihe de bakarak doğum haritalarını kolaylıkla çıkarabilirler. Her hafta veya her ay düzenli olarak çeşitli astrologlar tarafından burç yorumlarının tahminleri yapılmakta ve çeşitli platformlar aracılığı ile kullanıcılara iletilmektedir. İşte, tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
12 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
12 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar, kişilerin yaşamındaki olaylar hakkında ön görü sunan ve karakteristik özelliklerini belirleyen gökyüzü takım yıldızlarının adıdır. Bu yıldızlar kişilerin doğduğu tarihte ortaya çıkması durumuna göre belirlenir. O yıldız kişinin burcu olur. 12 Nisan doğumlu kişiler de burçlarını merak etmektedir. Peki 12 Nisan doğumlu kişiler hangi burç olur? Hangi özelliklere sahiptir? İşte, tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
17 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
17 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar, kişilerin doğdukları ay ve gün esas alınarak hesaplanan güneş sisteminin takım yıldızlarıdır. Her bir burç ayrı isim ve özelliklere sahiptir. 17 Kasım doğumlu kişiler hangi burçtur? Siz ya da bir yakınınız 17 Kasım doğum tarihli olabilir. 17 Kasım burcu özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detayları derledik.
9.01.2024 Astroloji
7 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
7 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji her çağda insanları cezbetmiştir. Çünkü astroloji ve burçlar kişilerin karakteri, hayatı ve duyguları hakkından fikir vermektedir. Günümüzde de bu ilgi aynen sürmektedir. İşte sizin için 7 Temmuz hangi burcun günüdür, yorumu, özellikleri hakkında bilgileri derledik.
8.01.2024 Astroloji
21 Mart Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
21 Mart Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji bilimi insanlar için her zaman oldukça ilgi çekici olmuştur. Tarihin eski dönemlerinden bu yana gezegenlerin hareketlerine bakılarak gelecek ile alakalı öngörüler yapılmıştır. İnsanlar bu sebeple burçlarını ve burç özelliklerini merak etmektedir. 21 Mart hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.01.2024 Astroloji
Seçil Erzan soruşturması! 'Kardeşim gibiydi çok güveniyorduk'
Seçil Erzan soruşturması! 'Kardeşim gibiydi çok güveniyorduk' Fon dolandırıcılığı davasında yargılanan Seçil Erzan’ın kuzeni Tanın Yılmaz ve eşi de mağdurlar arasında... 20 yıllık birikimini kaybettiğini iddia eden Yılmaz “Seçil’i kardeşim yerine koydum” diyor; Erzan’ın “risk almayı seven biri” olduğunu belirtiyor.
7.01.2024 Gündem
Kıskançlık Sözleri 2024: Aşırı Kıskançlık İle İlgili Söylenmiş Özlü Sözler Ve Kıskanç İnsanlara Mesajlar
Kıskançlık Sözleri 2024: Aşırı Kıskançlık İle İlgili Söylenmiş Özlü Sözler Ve Kıskanç İnsanlara Mesajlar Kıskançlık Sözleri, herkesin bir dönem içerisinde mutlaka araştırdığı ve kullanmak için aradığı sözler arasında yer almaktadır. Kıskançlık ile ilgili olan sözler arasında oldukça özlü sözler de yer almaktadır. Kıskanan kişiler tarafından araştırılan bu sözler nelerdir? Kıskançlık Sözleri nerelerde kullanılır? Kıskançlık Sözleri ne zaman kullanılır? Kimlere söylenir? İşte, merak edilen tüm detayları derledik. Kıskançlık Sözleri, en fazla sevgililerin birbirlerine karşı göndermek için kullandığı mesajlarda bulunan sözler olarak ifade edilebilir. Özellikle de aşırı kıskançlık durumlarında bu sözler sosyal medya üzerinde paylaşım yapılarak ilgili kişilerin görmesi amaçlanır. Sizler de kıskançlık ile ilgili olarak söylenmiş olan en güzel sözleri sizin için derlemiş olduğumuz sözleri kullanabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar, aslında birer takım yıldızıdır. Evet, güneş etrafında yer alan takım yıldızları yılının belirli zamanlarında farklı şekillerde görülür. Bu şekiller ise burçları oluşturur. Yani burç isimleri aslında takım yıldızlarının oluşturdukları şekillerin adlarıdır. Peki, 23 Ekim tarihinde takım yıldızları hangi şekilde görülür ve hangi burç olur? Bu burcun özellikleri nedir? Yükselen burç nedir ve 23 Ekim yükseleni ne demektir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
10 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
10 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Güneşin hangi pozisyonda olduğunu gösteren göksel durumlara burç denilmektedir. Toplamda 12 burç bulunur yani güneş, yılın farklı tarihlerinde farklı açılarda yer alır. Farklı tarihlerde yer alması ise kişilerin doğum günleri ile ilişkilendirerek onların burcunu oluşturur. 10 Kasım tarihi hangi burca girer? Bu burç insanları nasıl özelliklere sahiptir? Burç yorumu ve yükseleni nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
21 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
21 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Güneş ve gezegenlerin hareket halinde olduğu Zodyak kuşağı, burçların belirleyicisidir. Burçlar ise insanların doğum tarihine göre karakterini ve günlük yaşamının getirilerini belirleyici niteliktedir. Bu yüzden kişilerin burcunu bilmesi onlara hayatı kolaylaştırıcı ipuçları vermektedir. Bu durumda 21 Mayıs hangi burç olmaktadır? 21 Mayıs doğumluysanız burç yorumunuz nedir? Burcun yükseleni nedir? İşte, tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
6 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
6 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar insanların hayatlarını etkileyen, kişilik özelliklerini ortaya çıkaran yıldız kümeleridir. Her aya bir burç tekabül etmektedir. Doğum gününe ve doğduğunuz saate göre burçlar bulunabiliyor. Doğum tarihinizi, saatinizi tam olarak bilirseniz burcunuzun ve yükseleninizin hangisi olduğunu öğrenebilirsiniz. 6 Nisan'da doğanların burçlarının hangisi olduğunu, burcunuzun yükselenini, özelliklerini detayları ile derledik.
4.01.2024 Astroloji
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Icardi'nin eşi Wanda Nara İtalya'dan şampiyon olarak döndü!
Icardi'nin eşi Wanda Nara İtalya'dan şampiyon olarak döndü! Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te aşk yaşamaya başlayan Wanda Nara, bir süredir yarışmacı olduğu program nedeniyle İtalya'da yaşıyordu. Icardi ve çocuklarından ayrı kalan Wanda Nara, yarışmanın tamamlanmasının ardından dün İstanbul’a döndü.
25.12.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hoşlandığı erkek tipinden bahseden Nilperi Şahinkaya, kıskanç olduğunun da altını çizdi. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kıskanç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.