Kit Harington

Kit Harington

Son dakika Kit Harington haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kit Harington gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kit Harington haber sayfamızda...

Kit Harington

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120 kit harington haberi bulunmuştur.
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
'Game of Thrones'un yıldızları ikinci kez anne-baba oldu!
'Game of Thrones'un yıldızları ikinci kez anne-baba oldu! 'Game of Thrones' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 5 yıl önce dünyaevine giren ünlü oyuncular Rose Leslie ve Kit Harington çiftinin ikinci çocuğu dünyaya geldi.
4.07.2023 Cadde
Jon Snow’un dedesi Bond çıktı!
Jon Snow’un dedesi Bond çıktı! Game Of Thrones’da “Jon Snow” rolüyle ünlenen İngiliz aktör Kit Harington, dedesi John’un, tacını ABD’li Wallis Simpson ile evlenmek için bırakan İngiltere Kralı Edward ve eşini takip eden casusu olduğunu öğrendiğini açıkladı.
16.09.2022 Dünya
Uzun zaman sonra bir araya gelen tek çift 'Bennifer' değil! İşte ayrılığa dayanamayan ünlü isimler
Uzun zaman sonra bir araya gelen tek çift 'Bennifer' değil! İşte ayrılığa dayanamayan ünlü isimler Geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck, uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelmeleriyle magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ancak Hollywood'da ayrılıp tekrar bir araya gelen tek çift 'Bennifer' değil. İşte ayrılıklarının ardından ilişkilerine bir şans daha veren ünlü isimler...
29.08.2022 Cadde
Mesut Özil, Formula 1 Monaco'da ortaya çıktı! Taraftardan yorum yağdı
Mesut Özil, Formula 1 Monaco'da ortaya çıktı! Taraftardan yorum yağdı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7. ayağı Monako Grand Prix'i muhteşem bir yarışa sahne oldu. Ferrari'nin Monaco'lu pilotu Charles Leclerc evinde yine bir drama yaşadı. Ünlülerin akın ettiği yarışı izleyenler arasında Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil de yer aldı. Formula 1 resmi hesabından, Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'ye benzetilen Mesut için yorum yağdı.
30.05.2022 Fenerbahçe
Yılın bebekleri!
Yılın bebekleri! 2020’yi pandemi şartları nedeniyle evlerinde geçiren dünyaca ünlü isimler boş durmadı. 2020’de başlayan bebek yapma furyası 2021’de sonuç vererek devam etti. İşte yıldızların bebekleri...
31.12.2021 Cadde
Baba olmak onu bezdirmiş!
Baba olmak onu bezdirmiş! Kit Harington, baba olmanın zorluklarından bahsederek bezdiğini itiraf etti
30.08.2021 Cadde
Salma Hayek: Babaanne rolü bekliyordum
Salma Hayek: Babaanne rolü bekliyordum Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Marvel'in yeni dönem filmi 'Eternals' filmindeki rolü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Projede 'Ajak' karakterini canlandıran Hayek, kendisine teklif geldiğinde babaanne rolü verileceğini düşündüğünü söyledi.
21.08.2021 Cadde
Kit Harington: Oynayacağım Marvel karakterini Google'ladım
Kit Harington: Oynayacağım Marvel karakterini Google'ladım Game of Thrones (Taht Oyunları) ile yıldızlaşan Kit Harington, rol alacağı Marvel filmindeki karakteri öğrenmek için Google'a başvurduğunu söyledi. Yeni rolünün 'Jon Snow' karakterine benzediğini söyleyen Harington, "Bu adamı biliyorum. Ben bu adamdım" diye konuştu.
15.08.2021 Cadde
Kit Harington'dan babalık yorumu
Kit Harington'dan babalık yorumu 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinin yıldızı Kit Harington, altı ay önce başlayan babalık serüveni hakkında konuştu. Yakışıklı oyuncu, "Başına gelene kadar babalığı bilmenin hiçbir yolu yok" dedi.
1.08.2021 Cadde
Kuzeyin Kralı V. Henry oldu
Kuzeyin Kralı V. Henry oldu “Game of Thrones”un John Snow’u İngiliz oyuncu Kit Harington, William Shakespeare’in “V. Henry” isimli tarihsel oyununun modern uyarlamasında başrolü üstlenecek.
2.07.2021 Kültür Sanat
‘Game of Money’
‘Game of Money’ ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinde rol alan oyuncular, elde ettikleri şöhret ve parayı yatırıma dönüştürerek kısa sürede büyük servete kavuştu. Oyunculardan Sean Bean 19.6 milyon sterlinle başı çekerken, Emilia Clarke 9.4 milyon sterlinle 5’inci, Kit Harington ise 8.7 milyonla 6’ncı oldu.
22.04.2021 Dünya
Kit Harington oğlunu göğsünde taşıdı
Kit Harington oğlunu göğsünde taşıdı Kendisi gibi oyuncu olan eşi Rose Leslie (34) ile ilk çocuklarını kucağına alan Kit Harington, Londra sokaklarında dolaşırken objektiflere takıldı.
18.02.2021 Cadde
Kit Harington-Rose Leslie çiftinin bebekleri dünyaya geldi
Kit Harington-Rose Leslie çiftinin bebekleri dünyaya geldi 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisindeki 'Jon Snow' karakteriyle hafızalara kazınan Kit Harington ve eşi Rose Leslie çocuklarına kavuştu. Bebeğin cinsiyetinin erkek ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
17.02.2021 Cadde
Kit Harington sabah koşusunda görüntülendi
Kit Harington sabah koşusunda görüntülendi 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Kit Harington, önceki gün Londra'da görüntülendi. Karantina sürecinde formunu korumayı ihmal etmeyen Harington, sabah koşusu yaptı.
7.01.2021 Cadde
Bebek geliyor
Bebek geliyor Game Of Thrones dizisinin yıldızları Kit Harington ve Rose Leslie, ilk çocuklarını bekliyor.
28.09.2020 Dünya
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?'
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?' Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2013 yılında bir reklam çekiminde tanıştığı model Sara Sampaio ile yurt dışında bir otelde buluştuğu, otele ayrı ayrı giren ikilinin sonra aynı odada buluştuğu iddia edilmişti.
18.10.2019 Cadde
Bisiklet turu
Bisiklet turu Kit Harington, önceki gün Londra’da objektiflere takıldı. ‘Game of Thrones’ dizisiyle dünya çapında tanınan aktör, şehirde bisiklet turu attı.
8.09.2019 Cadde
Pompeii filmi oyuncuları kimler? Konusu nedir?
Pompeii filmi oyuncuları kimler? Konusu nedir? Bu akşam dram aksiyon filmi olan Pompeii ekranlara gelecek. Filmseverler 2014 yapımı olan filmi merakla beklerken bir yandan da oyuncuları ve konuyu araştırıyor. İşte film hakkında bilgiler...
27.08.2019 Gündem
Jon Snow'un Marvel'deki yeni rolü
Jon Snow'un Marvel'deki yeni rolü “Game of Thrones” dizisinde “Jon Snow” rolüyle ünlenen Kit Harington’ın Marvel Sinematik Evreni’nde hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. Harington “Eternals” filmde fizikçi Dane Whitman ve onun süper kahraman kişiliği Black Knight’ı canlandıracak.
27.08.2019 Gündem
Resmen açıklandı! Game of Thrones 32 dalda aday oldu
Resmen açıklandı! Game of Thrones 32 dalda aday oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Cadde
Hayırsever Harrington
Hayırsever Harrington Kit Harington, kendi hayranlarının kurduğu ve daha önce çalıştığı sakatlar derneği Royal Mencap Society’e internet sitesi JustGiving üzerinden 8 bin sterlin’lik (yaklaşık 58.8 bin TL) bağışta bulundu.
28.06.2019 Cadde
Game of Thrones oyuncuları diziden ne kadar kazandı?
Game of Thrones oyuncuları diziden ne kadar kazandı? Finali birçok kişiyi memnun etmese de Game of Thrones hala konuşuluyor. 8'inci sezonun yeniden çekilmesi için imza veren hayranlar, yazar George Martin'in kitabın sonunun farklı olacağına söz vermesi gibi konular hala gündemde. Konuşabileceğimiz bir başka şey de, dizinin finansal sonuçları... Oyuncuların Game of Thrones'tan ne kadar kazandığını ve en fazla parayı kimin aldığını merak ediyorsanız buyurun... Yazının sonunda ilginç bir bonus da var!
2.06.2019 Ekran
'Game of Thrones' sadece Kit Harington'ı değil, hepimizi yordu
'Game of Thrones' sadece Kit Harington'ı değil, hepimizi yordu Popüler kültüre damga vuran 'Game of Thrones', yani 'Taht Oyunları' dizisine geçtiğimiz günlerde veda ettik. Finali birçokları tarafından "Şaka?" olarak karşılandı ve hayal kırıklığı yarattı. Asıl şaşkınlık yaratan ise Jon Snow'un, yani Kit Harington'ın dizi sonrasında rehabilitasyon merkezine yatırılması oldu.
31.05.2019 Ekran
Rehabilitasyon  merkezinde
Rehabilitasyon merkezinde Sekiz yıldır tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde Jon Snow’u canlandıran Kit Harington, dizi final yaptıktan kısa bir süre sonra ABD’nin Connecticut Eyaleti’ndeki lüks bir rehabilitasyon merkezine yattı.
30.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kit Harington ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.