Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kitap lansmanına ünlü akını

Astroloji profesörü Dr. Astrolog Şenay Devi, 'Türk Medeniyetlerinde Astroloji Astronomi ve Müneccimbaşılık' adlı yeni kitabıyla sevenleriyle buluştu.

|

Karaköy'de bir mekanda kitap lansmanını yapan Şenay Devi'yi; İvana Sert, Deniz Akkaya, Asena, Cansu Taşkın gibi sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Lansman öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Şenay Devi, "Bir araştırma kitabı son 110 yıldır yapılmamış bir çalışma yapıldı" dedi. Türk medeniyetlerinde astroji biliminin yabancı olmadığını dile getirdi. Ünlü astrolog kendisini bugünde yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti. Gri pullu elbisesiyle tüm bakışları üzerine çeken İvana Sert, Şenay Devi ile objektiflerin karşısına geçti. Devi, burcunu yorumlarken İvana Sert'te, astrologun elbisesi hakkında esprili şekilde yorum yaptı. İvana Sert, "Akrep burcuyum. Burcumun özelliklerini taşıyorum, ben burçlara çok inanıyorum. Astroloji yaşayan bir matematik" diyerek astrolojiye ilgisinden bahsetti. Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Sert, "Yeni bir programa başladım. Hanımları baştan yaratacağız. Muhteşem bir proje yapıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Dansöz değil, astrolog Asena
Astrolog öğrencisi olduğunu ilk kez açıklayan Asena; "Kitabı araştırırken hep yanındaydık. İki yıldır o kadar merak ettik ki, artık çıksın bu kitap diye bekliyordum. Sonunda kitabın lansmanındayım. Ben ayrıca Şenay Hoca'nın öğrencisiyim. Öyle bir yetiştiriyor ki beni 20 dakika biriyle konuştuğumda ne burcu olduğunu anlıyorum" diye konuştu. EMRAH AKÇAAY

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.