Kıyafet

Kıyafet

Son dakika kıyafet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kıyafet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kıyafet haber sayfamızda...

Kıyafet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.371 kıyafet haberi bulunmuştur.
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı!
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı! İşletmeci Oğulcan Engin'den ayrıldıktan sonra Ata Caner Çerçioğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açan Miray Daner'e, marka yüzü olduğu lansmanda özel hayatıyla ilgili sorular da yöneltildi.
17.04.2024 Cadde
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Yıldız Tilbe rengarenk!
Yıldız Tilbe rengarenk! Şarkıcı Yıldız Tilbe yine tarzıyla konuşuldu. İstanbul'da müzikseverlerle buluşan sanatçı, kendi elleriyle boyayarak rengarenk bir tasarım ortaya çıkardığı ayakkabılarına uygun bir kıyafet seçti.
15.04.2024 Cadde
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatili yarın bitiyor. 9 günlük tatilin ardından bazı öğrenciler okula dönüşte isteksiz olabiliyor, uyum sorunu yaşayabiliyor. Hatta bazı çocuklarda mide bulantısı, baş ağrısı, iştahsızlık ve uyku problemleri gibi fizyolojik şikâyetler dahi görülebiliyor.
14.04.2024 Eğitim
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor “Hızlı moda” ürünü bir blucin pantolonu bir kez bile giymenin, 2.5 kilo karbondioksit salınımına neden olarak havayı kirlettiği bildirildi.
14.04.2024 Dünya
Makinede çeken kıyafetleri eski haline döndürün! Sırrı saç kreminde saklı
Makinede çeken kıyafetleri eski haline döndürün! Sırrı saç kreminde saklı Çok sevdiğiniz bir kıyafetin yıkandıktan ve kurutma makinesinde kuruduktan sonra çektiğini görebilir gerçek bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bir daha asla eski haline dönmez sandığınız kıyafetlerinizi eski haline döndürmek artık çok kolay.
13.04.2024 Püf Noktası
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu! 'Adana Demirspor forması dururken bu hiç olmuş mu?'
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu! 'Adana Demirspor forması dururken bu hiç olmuş mu?' Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesinde ödül aldı. Törene derin dekolteli, siyah elbisesiyle katılan Sarıkaya, sosyal medyada gündem oldu.
13.04.2024 Cadde
Giysileri makineden çıkarmak için 12 saat kuralını uygulayın! Küflenmeyi ve kokuyu önlüyor
Giysileri makineden çıkarmak için 12 saat kuralını uygulayın! Küflenmeyi ve kokuyu önlüyor Giysilerinizi çamaşır makinesinden çıkarmadan önce kötü koku oluşmadan tam olarak ne zaman çıkarmanız gerektiğini kestiremeyebilirsiniz. Ancak temizlik uzmanları, giysilerinizi kokmadan ne zaman çıkarmanız gerektiği konusunda bakın hangi önerilerde bulunuyor.
12.04.2024 Püf Noktası
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında konuşan ünlü isim, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.04.2024 Cadde
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün!
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Cadde
Modaya kapılıp sağlığınızdan olmayın! Kıyafet seçerken dikkat etmeniz gerekenler
Modaya kapılıp sağlığınızdan olmayın! Kıyafet seçerken dikkat etmeniz gerekenler Hemen herkes bütçeyi zorlamadan iyi, şık ve zahmetsizce muhteşem görünmek istiyor. Üstelik moda ve güzellik trendlerine kapılmak çok kolay. Ancak ne giydiğinizi sağlık açısından düşünmek de önemlidir. Görünüşe göre vücudumuzu neyle beslediğimiz kadar, vücudumuza ne giydiğimiz de önemli. İşte gardırobunuzu yenilemek için alışveriş yaparken kaçınmanız gereken şeyler.
5.04.2024 Genel Sağlık
Dünyanın en uzun bacaklı kadını! Sayısız sorunla baş ediyor: Erkekler beni istemiyor
Dünyanın en uzun bacaklı kadını! Sayısız sorunla baş ediyor: Erkekler beni istemiyor Henüz 17 yaşındayken 'dünyanın en boylu insanı' rekorunu kırdı. 'Benzersiz olmayı sevdiğini' belirten genç kadın, buna rağmen her biri 132 cm olan bacaklarının başına birçok sorun çıkardığını anlattı.
4.04.2024 Dünya
Kızlarına bayramlık alacaktı! Annenin ölümüne neden olan sürücü hakkında karar
Kızlarına bayramlık alacaktı! Annenin ölümüne neden olan sürücü hakkında karar Bursa’da, yaya geçidinde otomobiliyle çarptığı, bayram alışverişine çıkan Tuba Çival’in (39) ölümüne, kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'nin (14) yaralanmasına sebep olan sürücü Recep Öztok (34), tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
Baby Shower tarzının fiyatı ortaya çıktı! 'Nasıl bu kadar ucuz elbise giydi, şoktayım hâlâ'
Baby Shower tarzının fiyatı ortaya çıktı! 'Nasıl bu kadar ucuz elbise giydi, şoktayım hâlâ' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Cadde
Yaya geçidinde ölen anne, kızlarına bayramlık almaya gidiyormuş!
Yaya geçidinde ölen anne, kızlarına bayramlık almaya gidiyormuş! Bursa’da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu ölen Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
İstanbul’da terör saldırısı için hazırlanıyorlardı! 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstanbul’da terör saldırısı için hazırlanıyorlardı! 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin evinde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Her seçimde kombiniyle gündemde! Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başında
Her seçimde kombiniyle gündemde! Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart yerel seçiminde vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Şarkıcı Hatice, her seçim olduğu gibi bu seçimde de sandık başına gelirken tercih ettiği kombiniyle adından söz ettirdi.
1.04.2024 Cadde
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
30.03.2024 Haberler
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
 42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
31.03.2024 Ekonomi
“Bayramda 50-60 milyar TL ciro bekleniyor”
“Bayramda 50-60 milyar TL ciro bekleniyor” Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 50-60 milyar TL ciro beklendiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala piyasada bayram hareketliliği şimdiden başladı.
30.03.2024 Ekonomi
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Renkli kıyafetlerin solmasını önleyen baharat! Bu işlemleri tekrar edin, hiç eskimiyor
Renkli kıyafetlerin solmasını önleyen baharat! Bu işlemleri tekrar edin, hiç eskimiyor Renkli kıyafetler yıkanmaya başladıktan sonra zamanla solmaya ve yıpranmaya başlayabilir. Bu durumda pahalı deterjanlar bile giysilerinizi kurtaramayabilir. Ancak bunun için hem etkili bir baharat hem de çeşitli çamaşır tüyoları bulunuyor. İşte detaylar.
24.03.2024 Püf Noktası
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
Meral Akşener: Başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim
Meral Akşener: Başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hakkari'den Edirne'ye kadar dolaştım. Bu dükkanların içinde başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim. Sadece sizi dinledim. Çünkü esnaf unutulmuştu. Halbuki esnaf Türkiye'nin en önemli istihdam yaratan sektörüdür" dedi.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıyafet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.