Gündem Kızım 28. bölüm fragmanı; Ahmet, Demir'in evini ateşe veriyor!

Kızım 28. bölüm fragmanı; Ahmet, Demir'in evini ateşe veriyor!

19.04.2019 - 09:35 | Son Güncellenme:

TV8 ekranında yayınlanan sevilen dizi Kızım'da bu hafta Cemal'i Ahmet'in elinden kurtaran Demir, ve Uğur, Öykü'ye ilik vermeyi kendi isteğiyle kabul eden Cemal'i hastaneye kaldırır. Öykü, ameliyata girer ve herşey yolunda giderken Ahmet intikam için döner. İçeride Demir, Candan ve Öykü'de vardır. Demir'in evi bir anda alevlerin arasında kalır. Kızım dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam TV8'de...

Kızım 28. bölüm fragmanı; Ahmet, Demirin evini ateşe veriyor

Kızım dizisi 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisi ekrana gelen son bölümde Cemal'i Ahmet'in elinden kurtarmak için harekete geçen Demir ve Uğur amacına ulaşmak üzereyken Ahmet'in silahından çıkan kurşun Cemal'e isabet eder. Cemal'i apar topar hastaneye kaldıran Demir ve Uğur eski dostlarını zamanında hastaneye yetiştirmeyi başarır.

Haberin Devamı

Cemal'in kısa süre içerisinde toparlanması ile Öykü'ye vereceği ilik için harakete geçilir. Öykü artık eskisi gibi zor durumda kalmayacaktır. Öykü, Cemal'in verdiği ilik ile ameliyata girer ve başarılı bir ameliyat geçirilir. Ahmet, Demir'den ihanet almak için geri döner. Demir, Candan ve Öykü evde uyurken evi ataşe verir. Peki Kızım dizisinde Demir ve ailesi bu yangından kurtulabilecek midir?

KIZIM 28. BÖLÜM FRAGMANI