Gündem Kızım dizisi 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım dizisi 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.02.2019 - 10:37 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 20. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Kızım'da bu hafta Cemal, Öykü'nün kendi kızı olup olmadığını araşatırmaya başlarken, Demir, kızı Öykü'nün mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapar. Murat, Candan'ın Demir ile evlenmesini kabullenemez ve geriye dönük hastane masraflarını talep eder. Peki Kızım dizisi son bölüm ardından 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım dizisi 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kızım dizisi 20. bölüm ile ekrana geldi. Öykü'nün hastalığının her geçen gün hayatına biraz daha engel olması ve bunu Demir ve Candan'dan saklaması işleri hiçte beklenilmeyen bir noktaya taşır. Demir, Öykü'yü mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Haberin Devamı

Candan'ın Demir ile evlenmesini kabullenemeyen Murat. Öykü'nün geriye dönük hastane masraflarını talep eder. Demir beş parasız ne yapacağını bilemez ve kısa süre içerisinde para bulup ödeme yapmak durumundadır. Candan, Murat ile konuşmaya gittiğinde aldığı yanıtlar ile bir kez daha şaşkına döner. Murat'ın gözü iyiden iyiye dönmüştür.

Öykü okula gittiği son gün yine bir anda dona kalır ve aniden teyzesine bir şey söylemesi gerektiğini düşünür ve okuldan çıkar. Herkes teyakkuz halinde Öykü'yü aramaya koyulur ama onu tek bulabilecek isim babası Demir'dir Demir, teyzesinin evinin önünde bulduğu Öykü'den aldığı cevaplar ile şoke olur. Öykü hafızasını kaybetmiştir.

Kızım dizisi 21. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.