Klasik

Klasik

Son dakika klasik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan klasik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan klasik haber sayfamızda...

Klasik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.687 klasik haberi bulunmuştur.
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
29.03.2024 Genel Sağlık
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor Türkiye’deki bazı üniversitelerin kütüphanesi evdeki kitaplık gibi. 4 üniversitede öğrenci başına düşen kitap sayısı 1’in altında. 89 üniversitede ise bu sayı 1 ile 4 arasında.
27.03.2024 Gündem
Seyirci de konsere dahil
Seyirci de konsere dahil Chromas ve Vokal Akademi Pop & Caz Koroları’nın şefi Başak Doğan, “Seyirciyle bir arada, daha önce hiç duyulmamış bir melodiyi birlikte oluşturup bunun keyfini sürebiliyoruz” diyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Milli Takım
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılında 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirtedek, "Dünya turizm sektörü Kovid-19 süreci ile karşılaştı, peşinden ülkemizde asrın felaketleri depremler yaşandı. Savaşlar başladı ve devam ediyor. Bu coğrafyanın kendine has özellikleri de var, bir de global engellerle de karşılaştık. Geçmişte de bu tür krizlerle karşılaşıyorduk. Günümüzde de karşılaşacağız, gelecekte de karşılaşacağız. Önemli olan sektörümüzü bunlara bağışıklı hale getirmek" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Ekonomi
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum Türkiye'nin özgün müzik tarzıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 15 - 16 yaşlarındayken Beşiktaş - Kocaelispor karşılaşmasını tribünde seyrettiği sırada çekilen görüntüyü yıllar sonra buldu.
20.03.2024 Magazin
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum Türkiye'nin özgün müzik tarzıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 15 - 16 yaşlarındayken Beşiktaş - Kocaelispor karşılaşmasını tribünde seyrettiği sırada çekilen görüntüyü yıllar sonra buldu.
20.03.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı!
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu şarkıcı, aşk şarkılarının sevilen yorumcusu Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu oldu. Üç katlı villada yaşayan çift evlerini kendileri tasarlamış.
18.03.2024 Cadde
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim!
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim! Sosyal medyada asılsız ölüm haberi yayılan ünlüler arasına Nesrin Sipahi de katıldı. Nesrin Sipahi'nin sağlık durumu açıklandı.
17.03.2024 Cadde
ABD’de kitap yasakları rekor seviyeye ulaştı!
ABD’de kitap yasakları rekor seviyeye ulaştı! 2023 yılında, ABD okullarında ve kütüphanelerinde rekor sayıda kitap yasaklandı.
16.03.2024 Kültür Sanat
Şeker kamışı yağı rakip olur mu?
Şeker kamışı yağı rakip olur mu? ABD’li firma, şeker kamışından yağ geliştirdiğini, bu yağın zeytinyağından bile sağlıklı olduğunu iddia ediyor. Türkiye’de sektör temsilcileri ise zeytinyağının ikamesi yağ üretmenin mümkün olmadığı görüşünde.
16.03.2024 Ekonomi
Eltilerin birbirinden sakladığı güllaç tarifi! Sırrı buymuş, her yaprağın arasına azıcık sürün
Eltilerin birbirinden sakladığı güllaç tarifi! Sırrı buymuş, her yaprağın arasına azıcık sürün Ramazan ayında sıklıkla tüketilen güllaç tatlısının klasik tariflerden uzak olan bu versiyonu misafirlerin aklına kazınacak türden. İşte mutfağımızın vazgeçilmez lezzetlerinden olan güllacın en lezzetli tarifi.
14.03.2024 Yemek
Karadeniz’in en büyük müzesi açıldı! Bakan Ersoy: 1 ay boyunca ücretsiz
Karadeniz’in en büyük müzesi açıldı! Bakan Ersoy: 1 ay boyunca ücretsiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yeni Samsun Müzesi’nin açılış törenine katıldı.
13.03.2024 Gündem
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var”
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” Yeni Samsun Müzesi’nin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Yaklaşık 20 yılda müzecilik sahasında kat ettiğimiz muazzam mesafe, uluslararası alanda en saygın ödüllerle tescillenmiştir. Bugün müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
‘Ramazan’da e-ticaret cirosu 150 milyarı aşar
‘Ramazan’da e-ticaret cirosu 150 milyarı aşar Ramazan’da e-ticaret de hareketlendi. ETİD Başkanı Çevikoğlu, “Online alışverişler akşam 22.00 ile sahur arasında artıyor. Ramazan’da 150 milyar liralık harcama bekliyoruz” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul’un yeni metro hattı için geri sayım başladı. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Açılış öncesi detayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayında anlattı. İşte detaylar...
10.03.2024 Haberler
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek  İstanbul’un yeni metro hattı için geri sayım başladı. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Açılış öncesi detayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayında anlattı.
10.03.2024 Ekonomi
Seçimlere 20 gün kala anketlerde son durum! Hakan Bayrakçı: 15 günün çok büyük önemi var
Seçimlere 20 gün kala anketlerde son durum! Hakan Bayrakçı: 15 günün çok büyük önemi var SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, seçimin başa baş geçtiği yerlerde son 15 günün çok önemli olduğunu belirtti. Bayrakçı, İstanbul ve Muğla’nın da bu kentler arasında yer aldığını söyledi. Bayrakçı “Bir puanla biri kazanabilir ya da kaybedebilir. Bir ankette 10 kişi fark ile İmamoğlu öndeydi. Son 15 günün çok büyük önemi var. Çünkü bir şey olur, her şey değişir” dedi.
10.03.2024 Gündem
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar Doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftler için tüp bebek uygulamaları günümüzde tercih ediliyor. Tüp bebek tedavisi konusunda kulaktan dolma bilgiler ise çiftleri olumsuz etkiliyor.
9.03.2024 Pazar
Trendyol Süper Lig'in yeni marşı belli oldu
Trendyol Süper Lig'in yeni marşı belli oldu Trendyol Süper Lig maçlarında stadyumlarda çalacak olan yeni marş duyuruldu. Söz konusu marş, 1973 çıkışlı "Oh Olsun" şarkısından esinleniyor. İşte detaylar...
8.03.2024 Süper Lig
Yalnızlar kulübü
Yalnızlar kulübü En İyi Film dahil olmak üzere beş dalda Oscar’a aday olan, Alexander Payne’in yönettiği  “The Holdovers/Geride Kalanlar” yalnızlıklarıyla birbirine ilaç olanların hikâyesini konu alıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Fransız zarafeti Macar tutkusu
Fransız zarafeti Macar tutkusu 1923’te imzalanan Türk-Macar Dostluk Anlaşması’nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında İş Sanat, 17 Nisan Çarşamba akşamı klasik müzik sevenleri İş Kuleleri Salonu’nda büyüleyici bir konsere davet ediyor.
6.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Klasik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.