SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Koç burcu için dekorasyon önerileri

Burçlar arasında en hareketli, yaratıcı ve üretken olan Koç burcu insanı pratik olmasıyla ön plandadır. Bu nedenle ev dekorasyonunda da buna önem verir. İşte Koç burcu için dekorasyon önerileri...

|

Koç burcu insanları düzenli olmayı sevse de bazen bu durumu sağlayamaz ve çabuk dağılmaya elverişlidir. Aynı zamanda biriktirme hastası olan burçlardan da biridir. Bu nedenle evi oldukça kalabalık bir halde olma eğilimindedir. Yeni şeyler üretmeyi seven Koç burçları, eş işi ürünler ve atılacak bazı eşyalardan yeni şeyler üretmek Koç'un doğasında vardır.

Ateş grubundan olan Koç burcunun rengi kırmızıdır. Özellikle kırmızının koyu tonları Koç burcuna yönelik dekorasyonlarda baş rolde olmalı. Kırmızının verdiği o çekici yaşam enerjisi, burcun en belirleyici özelliğini temsil ediyor.

Koç burcu, egosu yüksek bir burçtur ve bu da yaşam alanlarında gösterişli bir atmosfer yaratılarak kendini gösterir. Ancak bu gösteriş bol süslü klasik bir gösterişten ziyade kendine has, cesur ve özgüvenli bir tasarımla ortaya çıkar. Ateş tuğlası, taş ve beton, Koç'un sağlam karakteristik özelliğini temsil eden malzemeler olarak öne çıkıyor. İşte Koç burcu için dekorasyon önerileri...

Oturma odası dekorasyonu

Ateş grubundan olan Koç burcunun temel rengi kırmızıdır. Özellikle kırmızı ve kırmızının koyu tonların, koçların mobilya ve dekorasyon seçimlerimde ön planda olmalıdır. Kendine özgün bir karakteri olan koçlar sıcak, özgün ve aynı zamanda dinamik bir atmosfer tam koç burçlarına ait ortamdır.

Yatak odası dekorasyonu

Yatak odasının da diğer mekanlar gibi geniş ve ışık alıyor olması Koç burcu için önemlidir. Bu nedenle mümkünse yatak odalarını evin diğer yerlerinden uzak ve ayrı tutmak tercihleridir. Klasik yataklar dışında japon yataklarını tercih eden Koç burcu için yatak odasında ne kadar az eşya varsa o kadar iyidir. Yatak odasında koyu onları kullanmayı tercih eden Koç burcu koyu tonların atmosfere sakinleştirici bir etki kattığına inanır.

Mutfak dekorasyonu

Hızlı hareket etmeyi seven, detaylarla boğulmaktan hoşlanmayan Koç burcu için mutfağının kullanışlı ve sade olması gerekir, Her detay aynı zamanda işlevsel olmalıdır. Ortalıkta çok fazla eşyanın olmasından hoşlanmazlar. Ayrıca her mutfak eşyası yerinde, çekmecesinde durmalıdır. Bu nedenle bir Koç burcu için mutfak tasarlanacaksa, bol ve işlevsel çekmeceler onlar için idealdir.

Banyo dekorasyonu

Banyo için de aynı fonksiyonel özellikleri barındırmayı seven Koç burcu, evin diğer mekanlarına göre banyonun açık tonlarda olmasını tercih eder.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.