Ekonomi Koç, vefatının 3. yıldönümünde anıldı

Koç, vefatının 3. yıldönümünde anıldı

22.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Koç ailesinin 3’üncü kuşak üyesi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç için vefatının üçüncü yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında anma töreni düzenlendi.

Koç, vefatının 3. yıldönümünde anıldı

Törende konuşan Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu, Koç’un yokluğundan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Koç’u erken ve zamansız kaybetmiş olmanın acısının hala çok taze olduğunu belirten Çakıroğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Mustafa Bey, vizyonerliği, iyimserliği, enerjisi ve insani değerleri ile hem bizlere hem de tüm çevresine örnek oldu. Kendisini tanıyan tanımayan herkes tarafından çok sevildi ve sayıldı. Her işi büyük bir tutkuyla ve başarıyla yaptı. Toplululuğumuz için çıtayı hep daha yukarıya taşıdı. Her zaman, her koşulda daha büyük başarılara koşmamız için ilham veren, güç veren bir lider oldu. Mustafa Bey kalplerimizde sonsuza kadar yaşayacak. İsmi ve yaptıkları şirketimizden, destek verdiği eğitim, kültür, spor ve sanat faaliyetlerinden hiçbir zaman silinmeyecek. Bizler de ekonomik ve toplumsal her alanda kendisinin bıraktığı bayrağı daha yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kendisini saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.”

Haberin Devamı

Törende Kur’an-ı Kerim okundu, Mustafa Koç ve ailenin hayatını kaybeden diğer üyeleri için dua edilirken Koç’un kabrine çiçekler konuldu.

Koç, vefatının 3. yıldönümünde anıldı

Vehbi Koç Vakfı Başkanı Semahat Sevim Arsel, Mustafa Koç’un mezarı başında Yasin’i Şerif okudu.