Kocaelispor

Kocaelispor

Son dakika Kocaelispor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kocaelispor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kocaelispor haber sayfamızda...

Kocaelispor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.430 kocaelispor haberi bulunmuştur.
Göztepe'de Atınç Nukan formayı unuttu! 15 maçta yalnızca 9 dakika oynadı
Göztepe'de Atınç Nukan formayı unuttu! 15 maçta yalnızca 9 dakika oynadı 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de oynayan Atınç Nukan, teknik direktör Stanimir Stoilov'un göreve gelmesiyle adeta formayı unuttu.
24.03.2024 1.Lig
Bülent Uygun: Hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim!
Bülent Uygun: Hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bir üniversitenin düzenlediği panelde açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Sivasspor
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum Türkiye'nin özgün müzik tarzıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 15 - 16 yaşlarındayken Beşiktaş - Kocaelispor karşılaşmasını tribünde seyrettiği sırada çekilen görüntüyü yıllar sonra buldu.
20.03.2024 Magazin
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum
Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum Türkiye'nin özgün müzik tarzıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 15 - 16 yaşlarındayken Beşiktaş - Kocaelispor karşılaşmasını tribünde seyrettiği sırada çekilen görüntüyü yıllar sonra buldu.
20.03.2024 Cadde
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı!
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı! Ümit Milli Takımı, Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi.
18.03.2024 Futbol
Kocaelispor'da Başkan Engin Koyun istifa etti!
Kocaelispor'da Başkan Engin Koyun istifa etti! Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, istifa etti. Körfez temsilcisinde genel kurul gerçekleşene kadar yeni başkan vekaleten Recep Durul oldu.
18.03.2024 1.Lig
Mustafa Gürsel: Hayatta hiçbir şey sürekli aşağı gitmez!
Mustafa Gürsel: Hayatta hiçbir şey sürekli aşağı gitmez! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.
15.03.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız!
Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Kocaelispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 1.Lig
Gençlerbirliği, Kocaelispor engeline takılmadı!
Gençlerbirliği, Kocaelispor engeline takılmadı! Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti.
15.03.2024 1.Lig
Gençlerbirliği - Kocaelispor maçından kareler
Gençlerbirliği - Kocaelispor maçından kareler Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Gençlerbirliği, Kocaelispor'u konuk etti.
15.03.2024 1.Lig
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Ümit Milli Takımı'nın Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.
15.03.2024 Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe Trendyol 1. Lig’de en yakın rakiplerinin takılmasıyla son 8 haftaya 10 puanlık avantajla giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lig bitiminde İzmir’in Süper Lig öksüzlüğünü giderecekler. Son maçta hakemin bitiş düdüğünü üflediğinde bu başarı ve sevinç tüm İzmirli futbolseverin ortak duygusu olacak’’ dedi.
12.03.2024 1.Lig
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e Şanlıurfaspor engelini de aşan İzmir temsilcisi, son 8 haftaya 10 puanlık avantajla girdi.
11.03.2024 Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!   Boluspor’u Gürsel Aksel Stadyumu’nda 2-0’lık skorla geçen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, "Sarı kırmızılılar, Stanimir Stoilov önderliğinde Süper Lig koşusunu inançla sürdürüyor. Muhteşem bir görsel şölene daha imza atan şanlı Göztepe taraftarı, en büyük alkışı hak ediyor" dedi.
5.03.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Bütün planımız 3 puan üzerindeydi!
Sinan Kaloğlu: Bütün planımız 3 puan üzerindeydi! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Şanlıurfaspor ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 1.Lig
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor En yakın takipçisi Kocaelispor'la arasındaki puan farkını 7'ye çıkaran Göztepe, adım adım Süper Lig hedefine yaklaşıyor.
4.03.2024 1.Lig
Mustafa Gürsel: Hak edilen bir sonuçtu!
Mustafa Gürsel: Hak edilen bir sonuçtu! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Erzurumspor FK ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
2.03.2024 1.Lig
Hakan Kutlu: Ellerinden gelen her şeyi yaptılar!
Hakan Kutlu: Ellerinden gelen her şeyi yaptılar! Kocaelispor ile puanları paylaşan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 1.Lig
Erzurumspor FK ve Kocaelispor puanları paylaştı!
Erzurumspor FK ve Kocaelispor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 25'inci haftasında Erzurumspor FK ile Kocaelispor arasındaki mücadele 0-0'lık beraberlikle tamamlandı.
2.03.2024 1.Lig
Kocaelispor'da Giorgi Beridze şoku! Tedavisine başlandı
Kocaelispor'da Giorgi Beridze şoku! Tedavisine başlandı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da Giorgi Beridze'nin sağlık durumuna dair açıklama geldi.
29.02.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Efsane geri dönüyor
90+3 Ege'de Futbol | Efsane geri dönüyor Adanaspor engelini 3 golle geçerek zirve yürüyüşünü sürdüren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla adım adım Süper Lig’e yaklaşıyorlar. En yakın rakiplerinin üst üste puan kayıpları ise sarı kırmızılılar adına büyük kazanım. Şimdi daha fazla kenetlenmeleri şart’’ dedi.
28.02.2024 1.Lig
Galatasaray'dan maç sonu göndermeli paylaşım: Açın kulaklarınızı
Galatasaray'dan maç sonu göndermeli paylaşım: Açın kulaklarınızı Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar maç sonu paylaşımına dikkat çeken bir not düştü.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da taraftarlardan Icardi'nin cezası nedeniyle protesto geldi. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu attığı golden sonra Icardi'yi unutmadı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı
27.02.2024 Galatasaray
Kocaelispor'dan Icardi açıklaması! 'Galatasaray bizden destek istedi'
Kocaelispor'dan Icardi açıklaması! 'Galatasaray bizden destek istedi' Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi'ye verilen 1 maç men cezasıyla ile ilgili açıklama yapan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, sarı-kırmızılı kulübün kendileriyle görüştüğünü ve yardım istediğini aktardı.
27.02.2024 Galatasaray
Mustafa Gürsel: Sonraki süreçte çok çalışmamız gerekiyor!
Mustafa Gürsel: Sonraki süreçte çok çalışmamız gerekiyor! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Ankara Keçiörengücü ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
25.02.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kocaelispor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.