Kongre

Kongre

Son dakika kongre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kongre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kongre haber sayfamızda...

Kongre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.642 kongre haberi bulunmuştur.
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı Büyükçekmece'de yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, 1 kişi hafif yaralanırken trafiğe kapatılan yol otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.
19.04.2024 Haberler
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı Büyükçekmece'de yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, 1 kişi hafif yaralanırken trafiğe kapatılan yol otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.
19.04.2024 Gündem
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi!
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi! Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
19.04.2024 Fenerbahçe
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır”
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır. Hedefimiz ise 1 milyar dolar olarak belirlendi. 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Yeşil dönüşüm projesine imza
Yeşil dönüşüm projesine imza Tosyalı bünyesindeki boru üreticisi Tosçelik Spiral Boru, “Ren Su Boru Hattı” (RWTL) ihalesini aldı.
17.04.2024 Ekonomi
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması İYİ Parti’li 26 milletvekili, “olağanüstü kongrenin iptal edilmesi” talebini iletmek için Genel Başkan Meral Akşener’den randevu istedi ancak olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadı.
16.04.2024 Gündem
‘Partiyi kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz’
‘Partiyi kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz’ İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinde Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan partinin TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, kendisini destekleyen milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eşliğinde genel merkezde basın toplantısı düzenledi.
16.04.2024 Gündem
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve şu an yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in kendisini desteklediği yönündeki soruya yanıt verdi.
15.04.2024 Gündem
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni
Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni Siyah-beyazlı kulüpte geleneksel bayramlaşma töreni Tüpraş Stadı'nda yapıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir'
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir' ABD Kongresi’ne hitaben yaptığı konuşmada Çin tehdidine dikkat çeken Kishida, “Çin'in mevcut tutumu ve askeri eylemleri, yalnızca Japonya'nın barış ve güvenliğine değil, aynı zamanda uluslararası toplumun barış ve istikrarına yönelik eşi benzeri görülmemiş ve en büyük stratejik meydan okumayı teşkil etmektedir” dedi.
12.04.2024 Dünya
Bahçeli’den Akşener’e: Partinin başında kal
Bahçeli’den Akşener’e: Partinin başında kal MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazı sonrası merhum Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti.
11.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kongre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.