Kontör

Kontör

Son dakika kontör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kontör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kontör haber sayfamızda...

Kontör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 920 kontör haberi bulunmuştur.
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun yapan çetenin lideri, 'Ben de mağdurum' dedi
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun yapan çetenin lideri, 'Ben de mağdurum' dedi İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi.
12.05.2023 Gündem
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı 220'ye çıktı!
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı 220'ye çıktı! İzmir merkezli 40 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Bahar Temizliği' adlı operasyonda, farklı kurum ve firmaların internet sitelerinin sahtelerini açıp çok sayıda kişiyi 3 milyar lira dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı 220'ye yükseldi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bu sabah adliyeye sevk edildi.
8.05.2023 Gündem
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı İzmir merkezli 40 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Bahar Temizliği' adı verilen operasyonda, farklı kurum ve firmaların internet sitelerinin sahtelerini açarak çok sayıda kişiyi 3 milyar lira dolandırdıkları ileri sürülen 180 şüpheli gözaltına alındı.
4.05.2023 Haberler
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı İzmir merkezli 40 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Bahar Temizliği' adı verilen operasyonda, farklı kurum ve firmaların internet sitelerinin sahtelerini açarak çok sayıda kişiyi 3 milyar lira dolandırdıkları ileri sürülen 180 şüpheli gözaltına alındı.
4.05.2023 Gündem
2025’e kadar e-Dönüşüm hizmetini ücretsiz sunacak
2025’e kadar e-Dönüşüm hizmetini ücretsiz sunacak QNB Finansbank’ın KOBİ’lerin dijitalleşme süreçlerinde onlara destek olmak için hayata geçirdiği Dijital Köprü Platformu, yeni başvuran kullanıcılar için e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter ve e-Müstahsil Makbuzu’ndan oluşan e-Dönüşüm Hizmetleri’ni 2025’e kadar yıllık 1.000 kontör olarak ücretsiz sunacak.
3.08.2022 Ekonomi
E-faturaya geçiş için esnafa kampanya
E-faturaya geçiş için esnafa kampanya Başta küçük esnaf ve mikro işletmeler olmak üzere firmalara ön muhasebe hizmetleri sunan MikroX, e-faturaya geçiş sürecini kolaylaştırmak için Küçük Esnafa Destek Kampanyası düzenledi. Kampanya ile ilgili şu bilgiler verildi:
12.07.2022 Ekonomi
İlişki yaşadığı Nuray'ı öldüren sanığa 'iyi hal' indirimiyle 25 yıl hapis
İlişki yaşadığı Nuray'ı öldüren sanığa 'iyi hal' indirimiyle 25 yıl hapis Bursa’da yasak ilişki yaşadığı Nuray Erdem'i (32) boğarak öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapse çarptırılan tutuklu sanık Yusuf Akkoyun'un cezası, 'iyi hal' indirimi uygulanarak 25 yıla düşürüldü.
7.07.2022 Gündem
Telefonun ucunda çaresiz değilsiniz
Telefonun ucunda çaresiz değilsiniz Her geçen gün yeni yöntemlerle ortaya çıkan dolandırıcıları ne kamu spotları ne teknoloji ne de polisiye tedbirler durduruyor. Türlü yollara başvurarak vatandaşların para ve mal varlığını ele geçiren şebekeler halkı tuzağa düşürmeye devam ediyor. Yazı dizimizle dolandırıcılara karşı alabileceğiniz tedbirleri aktaracağız.
28.06.2022 Gündem
Reyhan'ın cinayet sanığı eşine ağırlaştırılmış müebbet
Reyhan'ın cinayet sanığı eşine ağırlaştırılmış müebbet Ankara’da, tartıştığı eşi Reyhan Korkmaz'ı (35) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Zeynel Abidin Korkmaz (38) 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
15.06.2022 Gündem
Paraşüt e-belgede kampanya başlattı
Paraşüt e-belgede kampanya başlattı Bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt, 535 Numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında 1 Temmuz 2022 itibarıyla zorunlu olarak e-fatura kullanmaya başlayacak KOBİ’ler ve e-SMM kesecek serbest meslek erbapları için özel bir kampanya başlattı.
19.04.2022 Kobi
Yöndeşme Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Yöndeşme Türleri Nelerdir?
Yöndeşme Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Yöndeşme Türleri Nelerdir? Yön kelimesinden türetilen yöndeşme sözcüğü, farklı konumlarda olmalarına rağmen aynı amaca hizmet eden ya da aynı yöntemleri kullanan yapılar için kullanılır. Örneğin gazete, yazılı; televizyon kanalları ise görsel bir araçtır. Ancak her ikisi de haberleşmeyi sağladığı için gazete ve televizyon arasında yöndeşme söz konusudur. Yöndeşme kavramını detaylı bir şekilde derledik.
7.01.2022 Sözlük
Oyun geliştiriciler için NFT tabanlı gelir modeli
Oyun geliştiriciler için NFT tabanlı gelir modeli Mobil bulut şirketi now.gg’nin Silikon Vadisi’nde geliştirdiği yeni gelir modeliyle, oyun geliştiricilerin kâr marjlarını yüzde 25 artıracak. NFT ticaret hacminin hızla büyüdüğü bir ortamda, geliştiriciler oyunculara NFT ile satın alma ve takas yöntemlerini de sunabilecek.
17.11.2021 Teknoloji
R İle Biten Kelimeler Nelerdir? Sonu R Harfi İle Biten Kelimeler Listesi
R İle Biten Kelimeler Nelerdir? Sonu R Harfi İle Biten Kelimeler Listesi P harfinden sonra S harfinden önce gelen R, alfabenin 21. harfidir. Ülkemizde R harfi ile biten il ve ilçelerden bazıları şunlardır: 1- Kemer 2- Yenipazar 3- Pursaklar 4- Afyonkarahisar 5- Hocalar 6- Gerger 7- Gerger. R ile başlayan ülkeler ise şu şekilde sıralanabilir: 1- Ruanda 2- Romanya 3- Rusya. R ile biten kelimeler nelerdir sonu R harfi ile biten kelimeleri harf sayısına göre listeledik.
9.10.2021 Eğitim
Son dakika: Yüz yüze eğitim için uzmanlardan flaş öneri! Tam kapanma yerine...
Son dakika: Yüz yüze eğitim için uzmanlardan flaş öneri! Tam kapanma yerine... Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'de koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı miktarı 71 milyonu geçti. Son 24 saatte 261 bin 198 Kovid-19 testi yapıldı, 22 bin 161 kişinin testi pozitif çıktı, 60 kişi hayatını kaybetti, iyileşenlerin sayısı ise 5 bin 463 oldu. Öte yandan bilim insanları, gelecek 15 günün toplumsal bağışıklık açısından önemine işaret ederek, sanattan spora, iş dünyasından siyasete tüm kesimleri aşı seferberliğine çağırdı. Aşı olmaktan kaçınanları sosyal etkinliklerden muaf tutan düzenleme yapılmasını öneren bilim insanları, çift doz aşı olanlar için de teşvik edici uygulamalar gerektiğini belirtti. İşte koronavirüs salgınıyla ilgili son dakika gelişmesinin tüm detayları...
30.07.2021 Gündem
Bilim insanlarından sanat, spor, iş ve siyasete çağrı: Aşı seferberliği başlatalım
Bilim insanlarından sanat, spor, iş ve siyasete çağrı: Aşı seferberliği başlatalım Bilim insanları, gelecek 15 günün toplumsal bağışıklık açısından önemine işaret ederek, sanattan spora, iş dünyasından siyasete tüm kesimleri aşı seferberliğine çağırdı. Aşı olmaktan kaçınanları sosyal etkinliklerden muaf tutan düzenleme yapılmasını öneren bilim insanları, çift doz aşı olanlar için de teşvik edici uygulamalar gerektiğini belirtti
30.07.2021 Gündem
Aşı olmayana yasak gelecek mi? Çok konuşulacak öneri!
Aşı olmayana yasak gelecek mi? Çok konuşulacak öneri! Vakaların tırmanmaya başlaması, gözleri aşısızlara çevirdi. Bazı sosyal ve kamusal alanlarda aşı olmayanlara yasak getirilmesi tartışılıyor. Peki böyle bir yasak gerekli mi, hukuka ve insan haklarına aykırı mı? Hukukçular ve bilim insanları tüm dünyanın tartıştığı bu sorunun cevabını aradı.
29.07.2021 Gündem
Ogs Nasıl Alınır? Ogs Nereden Doldurulur, Nasıl Ödenir?
Ogs Nasıl Alınır? Ogs Nereden Doldurulur, Nasıl Ödenir? Ücretli köprü ve otoyolları kullanmak için OGS kartı kullanılmaktadır. Bu yapılmadığı takdirde geçiş ücretinin 10 katı gibi bir ceza ile karşı karşıya kalınabilir. Peki OGS nasıl alınır? OGS nereden doldurulur, nasıl ödenir? İşte bu konuda merak edilen bilgiler.
2.06.2021 Eğitim
Kontür Nasıl Yapılır? Kontür Makyajı Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Kontür Nasıl Yapılır? Kontür Makyajı Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir? Kadınlar kendilerini güzel hissetmek için makyaj malzemelerinden yardım alabiliyor. Günümüzde neredeyse tüm kadınlar makyaj yaparak, kendilerini güzelleştirebiliyor. Makyaj işlemlerinden biri olan kontür işlemlerinin nasıl yapılacağı kadınlar tarafından merak edilen bir konudur. Kontür nasıl yapılır? Kontür makyajı yaparken nelere dikkat edilmelidir? Kontör yapma konusunda merak edilen tüm detayları derledik.
19.05.2021 Eğitim
Kartı olmayana su yok
Kartı olmayana su yok Şile’nin Kızılca köyünde köy halkının ortak yaptırdığı kaynak suyu çeşmelerine artan ilgiye bağlı olarak yaşanan sorunlar nedeniyle köy muhtarlığı ilginç bir önlem aldı.
9.08.2020 Gündem
İş Bankası’ndan firmalara e-dönüşüm kampanyası
İş Bankası’ndan firmalara e-dönüşüm kampanyası İşletmelerin yasayla belirlenen e-dönüşümü sağlayabilmeleri için sayılı günler kaldı. İş Bankası e-fatura ve e-SMM hizmetleri için kampanya başlattı
1.06.2020 Ekonomi
e-Dönüşüm, KOBİ’lerle birlikte Serbest Meslek Sahiplerinin de hayatına e-SMM ile giriyor
e-Dönüşüm, KOBİ’lerle birlikte Serbest Meslek Sahiplerinin de hayatına e-SMM ile giriyor QNB Finansbank KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerini kolaylaştırabilme hedefiyle Eylül 2019’da Dijital Köprü Projesi’ni hayata geçirdi. KOBİ’lere destek olmak amacıyla lansmanı yapılan ücretsiz e-dönüşüm paketi büyük ilgi gördü, 30 bine yakın KOBİ başvuruda bulundu. QNB Finansbank Dijtal Köprü 1 Haziran’dan itibaren e-SMM’ye girmek zorunluluğu bulunan serbest meslek çalışanları için de ücretsiz çözümlerini hazırladı. Serbest meslek çalışanları Dijital Köprü ile QNB Finansbank’ın e-SMM hizmetlerini 2022’ye kadar ücretsiz olarak kullanabilicek.
23.05.2020 Advertorial
İnsan yoğunluğu olan caddelere bariyerli önlem
İnsan yoğunluğu olan caddelere bariyerli önlem Eskişehir’de corona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı getirilmesine ve uzmanların evde kal çağrılarına rağmen bazı caddelerde insan yoğunluğu yaşanınca, valilik kararıyla önlemler artırıldı. 4 Nisan’da 118 olan vaka sayısının 240’a yükseldiği kentte, kalabalıkların oluştuğu caddelerin giriş ve çıkışları bariyerlerle kapatılırken, maskesiz geçişlere de izin verilmiyor.
8.04.2020 Gündem
Mağduriyet değil çözüm bekliyorlar
Mağduriyet değil çözüm bekliyorlar Bilgisayar ve internet erişimi olmadığı için uzaktan eğitim alamayanlara yönelik YÖK’ün getirdiği kayıt dondurma ve erteleme hakkı birçok öğrencinin tepkisini çekti. Öğrenciler, bu karar yerine bilgisayar, internet desteği, yaz okulu, derslerin alttan alınması gibi sorunun çözümüne yönelik uygulamalara gidilmesini talep ediyorlar.
3.04.2020 Eğitim
Evde kalanlar ‘kolay’ çağrı merkezi istiyor
Evde kalanlar ‘kolay’ çağrı merkezi istiyor Virüs yüzünden evde kalan sayısının artmasıyla çağrı merkezlerinin mesaisi arttı. Arayanlar, yoğun bekleme süresi ve sesli yönlendirmeden dertli. Tüketici dernekleri çözüm talep ediyor
31.03.2020 Ekonomi
Yeni çağın sinsi mesleği: Dijital dilencilik
Yeni çağın sinsi mesleği: Dijital dilencilik Facebook ya da Instagram fark etmeksizin sizin mesaj kutunuza da ‘Yardım edin’ temalı fake gibi görünen bir hesaptan mesaj geliyorsa hazır olun duygu istismarcıları sosyal medyayı keşfetti. Peki n’apmalı? Bu insanları nasıl ayırmalı?
9.05.2021 Hayat

Benzer Haber Etiketleri

Kontör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.