Ege Körfez’de ödüller dağıtıldı

Körfez’de ödüller dağıtıldı

24.09.2018 - 00:22 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Arkas Holding, Yelken Federasyonu, Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ve Levent Marina işbirliği ile bu yıl ikinci kez düzenlenen Körfez Festivali’nde ödül coşkusu yaşandı.

Körfez’de ödüller dağıtıldı

Kano, yelken, kürek ve dragon yarışlarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Kano yarışlarında ‘Yıldız Kadınlar’ kategorisinde Yağmur Çevik birinci olurken, ‘Yıldız Erkekler’ kategorisinde Kaan Kuş ilk sıraya yerleşti. ‘Genç Kadınlar’da Feyzanur Akçay, erkekler de ise Remzi Özen birinciliği aldı. ‘Büyük Bayanlar’da Sevcan Kanat, erkeklerde ise Mert Çıracı ilk sırada yer aldı. 150 sporunun katıldığı yelken yarışında ‘Optimist Genel Kategorisi’nde Göztepe Spor Kulübü’nden Can Ertürk birincilik kürsüsüne çıktı. ‘Optimist Kız’ kategorisinde birinci ARM Urla Yelken Kulubü’nden Okyanus Arıkan oldu.

Haberin Devamı

‘Optimist Junior Genel’ kategorisinde Göztepe Spor Kulübü’nden Göktuğ Öztuncel birincilik, ‘Laser 4.7 Genel’ kategorisinde de Arkas Çeşme Yelken Kulubü’nden Tarhan Öğütçü birincilik kürsüsüne çıktı. ‘Laser 4.7 Kız’ kategorisinde Göztepe Spor Kulübü’nden Aslı Akbeniz, Junior kategorisinde ARM Urla Yelken Kulübü’nden Mithat Metehan Mete birincilik ödülünü aldı. ‘Laser Radial Genel’ kategorisinde Arkas Çeşme Yelken Kulübü’nden Doruk Demircan, 4.20 Genel kategorisinde ise Göztepe Spor Kulübü sporcusu Atahan Böke ile Okay Aksun birinci oldu. Dragon yarışlarında ise Yunus takımı ilk bitiren oldu.