Koyun

Koyun

Son dakika koyun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koyun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koyun haber sayfamızda...

Koyun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.660 koyun haberi bulunmuştur.
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın Çaydanlık evlerimizde en çok kullanılan mutfak eşyalarından birisidir. Ancak sürekli çay demlendiği için zamanla kireç problemi ortaya çıkıyor. Bu tüyo ile çaydanlıktaki kireç kalıntılarında kurtulabilirsiniz.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Tarımda üretici enflasyonu artış gösterdi
Tarımda üretici enflasyonu artış gösterdi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 Mart ayına ilişkin Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıkladı. TÜİK verilerine göre, tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) martta yıllık yüzde 61,87, aylık yüzde 5,57 arttı.
16.04.2024 Ekonomi
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım'
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım' Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4 aydır yapılmayı bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Kura çekimi ile muhtarlık seçimini kazandı: Hizmet için kolları sıvadı
Kura çekimi ile muhtarlık seçimini kazandı: Hizmet için kolları sıvadı Malatya’nın Kale ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki Hediye Ceylan, ‘Kadından muhtar olmaz’ uyarılarına rağmen girdiği muhtarlık seçiminde rakibi ile aynı oyda kalınca kura çekimi ile seçimi kazanan taraf oldu. Hizmet için kolları sıvayan Ceylan, şimdi bir kadın olarak daha iyi hizmet yapmak için çalışacağını söylüyor.
13.04.2024 Gündem
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Kodallı Çiftliği köyünde yaşayan ve bir dönem Fizik öğretmenliği yaptıktan sonra köy hayatını seçerek “Köyümde yaşamak için bir ‘SÜRÜ’ nedenim var” projesinden faydalanan Celal Yazır, hayvan sayısını 100’den 500’e çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Ağrı'da dere taştı! Bazı evler su altında kaldı
Ağrı'da dere taştı! Bazı evler su altında kaldı Ağrı'da dere taşması sonucu çok sayıda ev su altında kaldı.
11.04.2024 Gündem
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti Muş'un Korkut ilçesinde köy muhtarı Ferit Yasit (54), Muzaffer Özkan ile 2 oğlunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.
10.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G.
8.04.2024 Dünya
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti Beşiktaş'ta Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin" dedi.
6.04.2024 Gündem
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu 2 bin nüfuslu Hisar Mahallesi’nde 18 yaşındaki Samet Koyun, yerel seçimlerde 10 adayı geride bırakarak muhtar seçildi.
6.04.2024 Haberler
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu 2 bin nüfuslu Hisar Mahallesi’nde 18 yaşındaki Samet Koyun, yerel seçimlerde 10 adayı geride bırakarak muhtar seçildi.
6.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı
Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 19 yaşındaki Özkan Bozdoğan, en yakın rakibini 2 oy farkla geçerek muhtarlık seçimlerini kazandı. Türkiye'nin en genç muhtarı olan Bozdoğan, seçimleri kazanması ve mazbatasını almasının ardından önceki muhtar babasından da mührü alarak resmen göreve başladı.
6.04.2024 Haberler
Hollanda'dan geldi, belediye başkanı oldu
Hollanda'dan geldi, belediye başkanı oldu Hollanda’da 22 yıl ticaretle uğraştıktan sonra memleketine kesin dönüş yapan gurbetçi Ulvi Akdemir, doğup büyüdüğü toprakların belediye başkanı oldu.
5.04.2024 Gündem
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
Muhtarlıklarda kadın devrimi
Muhtarlıklarda kadın devrimi 31 Mart seçimleri sonucunda yurdun dört bir yanındaki muhtarlık koltuklarına kadınlar oturdu. Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağ Başkanı Ayşe Kaşıkırık, %2 olan kadın muhtar oranının %5’e çıktığını söyledi.
4.04.2024 Gündem
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi kararına ilişkin, “Yüksek Seçim Kurulu mazbatayı bu terör sevicisine vermişse, o zaman bunu verme gerekçelerini hukuki açısından kamuoyuyla paylaşmalı, bizleri tatmin etmelidir. Vatandaşımıza, milletimize tatmin edici bir açıklama yapmak zorundadır” dedi.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koyun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.