Manisa Kriz Geçiren Vatandaşa İlk Müdahale Zabıtadan

Kriz Geçiren Vatandaşa İlk Müdahale Zabıtadan

24.04.2019 - 16:01 | Son Güncellenme:

Kriz geçiren vatandaşa ilk müdahale zabıtadan

Kriz Geçiren Vatandaşa İlk Müdahale Zabıtadan

ULUSLARARASI Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, Manisa'nın birçok noktasında görev yapan zabıta ekipleri, sara nöbeti geçiren bir kişiye ilk müdahalede bulunarak, sağlık ekipleri gelinceye kadar ilgilendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bu yıl 479'uncusu düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, devriye görevinde sara nöbeti geçiren bir vatandaşı fark edip ilk müdahalede bulundu, 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verdi. Güvenli bir bölgeye alınan vatandaşa, ambulans gelinceye kadar refakat edildi. Daha sonra hastaneye kaldırılan vatandaş, tedaviye alındı.

Zabıta ekiplerinin nöbet geçiren vatandayla ilgilenmesi, takdir topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, "Ekiplerimiz görev başında bir vatandaşımızın sara nöbeti geçirdiğini görüyor ve anında ilk müdahaleyi yapıyor. İlk müdahalenin ardından 112 Acil Çağrı Merkezine de bilgi veriliyor. Sara nöbeti geçiren vatandaşımıza, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Zabıta Dairesi Başkanlığı adına acil şifalar diliyoruz" dedi.

MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI