Kuluçka

Kuluçka

Son dakika kuluçka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuluçka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuluçka haber sayfamızda...

Kuluçka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.317 kuluçka haberi bulunmuştur.
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri “Toy Kuşu Eylem” planı çerçevesinde Çorum’da izleme ve envanter çalışması yapıldı.
19.04.2024 Gündem
Yapay zekânın rolü masaya yatırılıyor
Yapay zekânın rolü masaya yatırılıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitimde yapay zekânın kullanımına yönelik süreçleri değerlendirmek ve ulusal düzeyde yürütülecek çalışmaları belirlemek amacıyla “Eğitimde Yapay Zekâ Uygulamaları Uluslararası Forumu” düzenleyecek.
13.04.2024 Eğitim
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Bakan Kacır: Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz
Bakan Kacır: Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Önümüzdeki dönemde rüzgar santrallerinde yerlilik oranımızı yüzde 60'ların çok daha üzerine hep birlikte taşıyacağız. Bu alanda Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz. Ama gelişme hızımız gösteriyor ki Türkiye, rüzgar enerjisinde önümüzdeki 10 yıl içerisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak. İzmir de bu liderlik sürecinin Türkiye'de öncü şehri olacak" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul teknolojinin başkenti olacak
Murat Kurum: İstanbul teknolojinin başkenti olacak AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul’umuz girişimciliğin ve teknolojinin başkenti olacak. İstanbul sanayisi yüksek teknolojinin üretildiği ve pahada hafif ama değerde ağır olan o teknolojinin merkezi olacak” dedi.
16.03.2024 Gündem
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Haberler
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemine başlıyor. Yeni girişimcilere kapılarını açacak olan program teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin; proje fikirlerini sürdürülebilir ve hızlı bir şekilde ticari faaliyete dönüştürmesine yardımcı oluyor.
5.03.2024 Teknoloji
Hamza Dağ gençlerle buluştu! İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü
Hamza Dağ gençlerle buluştu! İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, bir araya geldi. Dağ, projelerini ‘gençler için eğitim ve istihdam altyapısı, kampüs, gençler için sosyal altyapı ve gençler için sosyal imkânlar’ olmak üzere 4 başlık altında topladıklarını belirtti.
3.03.2024 Gündem
Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız: Türkiye yüzyılına yakışır bir hizmet anlayışıyla hizmet ediyoruz
Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız: Türkiye yüzyılına yakışır bir hizmet anlayışıyla hizmet ediyoruz Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından proje tanıtım ve belediye meclis üyesi adayları tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız, "Türkiye yüzyılına yakışır bir hizmet anlayışıyla hizmet ediyoruz" dedi.
1.03.2024 Gündem
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Tıp öğrencisi üretti! 'Global anlamda böylesi yok'
Tıp öğrencisi üretti! 'Global anlamda böylesi yok' BUÜ Tıp Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi İsmail Emir Yassı, 2021 yılında Charité – Universitätsmedizin Berlin, Klinik Nöroteknoloji Laboratuvarı’nda staj yaptığı dönemde, kısmi felç hastalarının kullandığı mobil el dış iskeletlerinin hem ulaşılamaz fiyatlarla satıldığını hem de bu cihazların tam anlamıyla mobil olmadığını fark ederek bir proje tasarladı.
12.02.2024 Gündem
'Teknopark firmalarına sağladığımız vergi muafiyeti 184 milyar liraya ulaştı'
'Teknopark firmalarına sağladığımız vergi muafiyeti 184 milyar liraya ulaştı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, YTÜ Yıldız Teknopark Maslak yerleşkesi açılış programına katıldı. Teknopark firmalarına yapılan vergi muafiyetlerinin 184 milyar liraya ulaştığını belirten Bakan Kacır, “182 girişime toplam 590 milyon lira yatırım yapılarak bir kaldıraç etkisi oluşturduk. Böylelikle bu girişimler toplam 23,1 milyar lira sermaye kaynağına erişti” dedi.
6.02.2024 Ekonomi
Uzay giysisinde Iron Man etkisi
Uzay giysisinde Iron Man etkisi Bir süre önce Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) astronotlarının, 2025 Ay misyonunda lüks moda tasarımcısı Prada’nın tasarladığı uzay kıyafetlerini giyeceği haberini almıştık.
20.01.2024 Pazar
TOGG'un sedan modeli ne zaman satışa çıkacak? Bakan Kacır tarih verdi
TOGG'un sedan modeli ne zaman satışa çıkacak? Bakan Kacır tarih verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin piyasaya çıkacağı tarih ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Ekonomi
Onarıcı tarımla kaldıraç olacak
Onarıcı tarımla kaldıraç olacak Kırsal ekosistemlerin verimliliğini artıracak modeller geliştiriyoruz. Türkiye'de onarıcı tarım ve bütüncül yönetim anlayışının yerleşmesini sağlayarak sistemsel dönüşümün tetikleyicisi, Onarım Çağı'nın kaldıracı olmayı amaçlıyoruz."
8.01.2024 Milliyet Executive
Kış geldi, göz nezlesine dikkat!
Kış geldi, göz nezlesine dikkat! Göz nezlesi yani ‘Adenoviral Keratokonjonktivit’ özellikle kış aylarında gelişen adenovirüslere bağlı bir enfeksiyondur. Ağrılı kırmızı göz, sulu akıntı ve gözde batma hissi ile ortaya çıkar ve bulaşıcıdır.
6.01.2024 Pazar
Gelecek nesillere ilham verecek
Gelecek nesillere ilham verecek 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece ISS’e gidecek Gezeravcı ‘Gelecek nesillerimize ilham kaynağı olması, onların kısıtlamak zorunda oldukları hayallerini uzayın derinliklerine taşımak mutluluk verici’ dedi.
6.01.2024 Gündem
Uzay yolculuğu için geri sayım! Gezeravcı'nın karantina süreci başladı
Uzay yolculuğu için geri sayım! Gezeravcı'nın karantina süreci başladı Türkiye'nin lk uzay yolcusu Alper Gezeravcı, şu an operasyonel sürecin ilk adımı olan karantinaya başladıklarını belirterek, "14 günlük sürede, görev ekibini oluşturan 4 astronot ve daha öncesinde sağlık testleri ve aşılamaları tamamlanmış sınırlı sayıda kilit destek personeli ile dış dünya ile temasımızı kesecek şekilde bir tesise kapandık" dedi.
5.01.2024 Gündem
Tiran Piramidi
Tiran Piramidi Arnavutluk’un başkentinin kalbinde, yeni bir tür kültürel merkez olan Tiran Piramidi halkın erişimine açıldı. Aslen komünist diktatör Enver Hoca’ya adanmış bir müze olarak inşa edilen Tiran Piramidi, MVRDV tarafından dramatik bir şekilde dönüştürülüyor.
1.01.2024 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

Kuluçka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.