Kural Değişikliği

Kural Değişikliği

Son dakika kural değişikliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kural değişikliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kural değişikliği haber sayfamızda...

Kural Değişikliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 474 kural değişikliği haberi bulunmuştur.
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
Erdal Güneş'ten hakem tepkisi! 'Tarzım değil ama içim acıyor'
Erdal Güneş'ten hakem tepkisi! 'Tarzım değil ama içim acıyor' Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, 2-1'lik skorla mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Erdal Güneş, müsabakanın hakemi Abdulkadir Bitigen'e tepki gösterdi.
13.08.2023 Gaziantep FK
Hugh Dallas açıkladı! Hakemler 'sıfır tolerans' uygulayacak
Hugh Dallas açıkladı! Hakemler 'sıfır tolerans' uygulayacak Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde TFF Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas açıklamalarda bulundu. Dallas, hakemlere ve rakip teknik alana agresif davranışlara müsaade etmeyeceklerini belirtti. İşte detaylar...
7.08.2023 Süper Lig
Oscar yarışında  kural değişikliği
Oscar yarışında kural değişikliği Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Oscar Ödülleri için kural değişikliğine gitti. Yeni düzenlemeyle 2024’te vizyona girecek filmlerin 2025’te Akademi’nin En İyi Film kategorisinde yarışabilmesi için vizyonda kalma süresi yedi günden 14 güne çıkarıldı.
24.06.2023 Kültür Sanat
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor Tarihin en uzun sezonu geçtiğimiz hafta Bahreyn’de başladı. Takımları, sürücüleri ve şampiyonayı takip eden hız tutkunlarını yoğun bir takvim bekliyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 2.5 milyarlık bir gelir elde eden Formula 1 Dünya Şampiyonası, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.
12.03.2023 Motor Sporları
MasterChef'te Fatmanur ve Kıvanç arasında güldüren iddia!
MasterChef'te Fatmanur ve Kıvanç arasında güldüren iddia! Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 21 Ekim Cuma akşamı 107'nci bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın son oyununda; Manisa Akhisar'da ter döken kırmızı ve mavi takım, en iyi yemekleri yapabilmek için canla başla mücadele etti. Sakin bir hafta geçiren Fatmanur'a, Somer Şef'in "Sana ne oldu böyle?" demesiyle iddia ortaya çıktı. İşte MasterChef'in son bölümünde yaşananlar...
22.10.2022 Cadde
Euroleague'de heyecan başlıyor! Açılış Fenerbahçe'den
Euroleague'de heyecan başlıyor! Açılış Fenerbahçe'den Avrupa’nın en iyi basketbol takımlarının mücadele ettiği Euroleague'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Dimitris Itoudis yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Fenerbahçe Beko ise temsilcilerimizden ilk takım olacak. Sarı-Lacivertli ekip Almanya deplasmanında Bayern Münih'e konuk olacak.
6.10.2022 Basketbol
Masterchef'te son bilet: Annem 'Söylemeyeyim üzülürsün' dedi
Masterchef'te son bilet: Annem 'Söylemeyeyim üzülürsün' dedi MasterChef Türkiye'de 24 Eylül Cumartesi akşamı ilginç bir ödül oyunu belirleyen şefler, takımları üçerli gruplara ayırarak yapılan yemeğe kısım kısım devam edilmesini istedi. Takım oyununun ardından yedek yarışmacılar, ana kadroya girmek için son şanslarını denedi. İşte ana kadroya girme şansını yakalayan son yarışmacı...
25.09.2022 Cadde
MasterChef'e Fatma Nur'un hatası damga vurdu! 'Sen misin buranın uyanığı?'
MasterChef'e Fatma Nur'un hatası damga vurdu! 'Sen misin buranın uyanığı?' Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 22 Eylül akşamı 79'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takımın dış oyun için Diyarbakır'a gittiği bölüme Fatma Nur damgasını vurdu. Mavi takımın ocağında yaşanan sıkıntı sebebiyle, takımlara ek süre verip ocak kullanmamalarını isteyen Mehmet Şef, Fatma Nur'u ocağın başında tavayla görünce çok kızdı. Bu durumu değerlendiren jüri üyeleri, kırmızı takıma yaptırım uyguladı. İşte detaylar...
23.09.2022 Cadde
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hakeme tepki! Maxi Gomez açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hakeme tepki! Maxi Gomez açıklaması Beraberliği yol kazası olarak değerlendiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-3 sona eren Ümraniyespor maçının ardından hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki gösterdi. Başkan Ali Koç ayrıca transferi gündemde olan Maxi Gomez ile ilgili de konuştu.
9.08.2022 Fenerbahçe
Belçika'da devlet memurları için 'ulaşılamama hakkı' devreye giriyor
Belçika'da devlet memurları için 'ulaşılamama hakkı' devreye giriyor Belçika'da "ulaşılamama hakkı" ya da "bağlantı kesme hakkı" olarak bilinen ve mesai saatleri dışında çalışanlarla irtibata geçilmesini engelleyen düzenleme 1 Şubat'tan itibaren devlet memurları için devreye giriyor.
31.01.2022 Dünya
Son dakika haberi - UEFA açıkladı: Avrupa kupaları listeleri için son tarih 2 Şubat
Son dakika haberi - UEFA açıkladı: Avrupa kupaları listeleri için son tarih 2 Şubat Galatasaray ve Fenerbahçe diğer takımlara göre transferde elini biraz daha çabuk tutmak zorunda... Türkiye'de transfer 8 Şubat'ta sona erse de UEFA’dan yapılan açıklama Avrupa kupaları listeleri için son günün 2 Şubat olduğu bildirildi.
19.01.2022 Futbol
Son dakika haberleri: Burak Elmas, Marcao ile Kerem Aktürkoğlu'nun kavga ettiği süreçte yaşananları anlattı
Son dakika haberleri: Burak Elmas, Marcao ile Kerem Aktürkoğlu'nun kavga ettiği süreçte yaşananları anlattı Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Burak Elmas, "Galatasaray adına çok önemli bir seçimdi. Bu seçime aday olmak bir iktidar mücadelesi değil, Galatasaray adına verilen bir mücadeleydi" dedi.
14.10.2021 Galatasaray
Burundili Niyonsaba'dan dünya rekoru
Burundili Niyonsaba'dan dünya rekoru Burundili atlet Francine Niyonsaba, Hırvatistan'da katıldığı kadınlar iki bin metre yarışında dünya rekoru kırdı.
15.09.2021 Diğer
Son dakika - FIFA'dan 'kural değişikliği' açıklaması!
Son dakika - FIFA'dan 'kural değişikliği' açıklaması! FIFA, futbolda önemli kural değişiklikleri yaşanacağı yönündeki bazı haberleri yalanladı.
19.07.2021 Futbol
Son Dakika | UEFA'dan FIFA'ya flaş kural değişikliği talebi
Son Dakika | UEFA'dan FIFA'ya flaş kural değişikliği talebi UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 27 Ekim'de FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya futbolda elle oynama kuralının revize edilmesi adına bir mektup yazarken dün oynananan Chelsea - Rennes maçında yaşanan pozisyonlarla mektup güncellendi ve FIFA'ya iletildi.
5.11.2020 Futbol
Basketbolda Avrupa Ligi yönetimi, Kovid-19 kaynaklı hükmen mağlubiyeti kaldırıyor
Basketbolda Avrupa Ligi yönetimi, Kovid-19 kaynaklı hükmen mağlubiyeti kaldırıyor THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı hükmen mağlubiyet kuralı kaldırılacak.
Samandıra'da Erol Bulut'tan 'kural' değişikliği! Tüm futbolcular...
Samandıra'da Erol Bulut'tan 'kural' değişikliği! Tüm futbolcular... Fenerbahçeli futbolcular önümüzdeki dönemde idmanlardan sonra tesislerde kalarak akşam yemeğini birlikte yiyecek
12.08.2020 Fenerbahçe
Türk futbolunda son 15 yıldaki yabancı oyuncu kuralları
Türk futbolunda son 15 yıldaki yabancı oyuncu kuralları Süper Lig'de son 5 sezondur uygulanan yabancı oyuncu kuralı, gelecek sezondan itibaren değişecek. Türk futbolunda özellikle son 15 yılda yabancı oyuncu kurallarında yapılan sık değişiklikler dikkati çekiyor.
10.07.2020 Süper Lig
Son dakika | UEFA kural değişikliklerini açıkladı
Son dakika | UEFA kural değişikliklerini açıkladı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde sezonun devamı için bir dizi kural değişikliği hayata geçirildi. 3 yeni futbolcunun kadro listesine eklenmesine izin verilirken, oyuncu değişiklik hakkı 6’ya kadar çıkartıldı, esame listeleri ek 5 isimle 23'e yükseltildi.
7.07.2020 Dünyadan Futbol
FIFA ve Premier Lig'den sürpriz karar! Bir maçta 5 oyuncu...
FIFA ve Premier Lig'den sürpriz karar! Bir maçta 5 oyuncu... İngiltere'de Premier Lig'in dönüşüyle takımlara bir maçta 5 oyuncu değiştirme hakkı tanınmasına karar verildi. FIFA da bugün IFAB'a aynı kural değişikliği için öneri de bulundu.
Mustafa Cengiz: Ali Koç'a yakıştıramadım
Mustafa Cengiz: Ali Koç'a yakıştıramadım Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi. Cengiz, "Kendisine bu sözleri yakıştıramadım" dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Caster Semenya'ya mahkemeden kötü haber
Caster Semenya'ya mahkemeden kötü haber İsviçre Federal Mahkemesi yeniden yürürlüğe koyduğu kural değişikliği uyarınca olimpiyat ve dünya şampiyonu atlet Semenya, Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 800 metrede yarışamayacak.
1.07.2020 Diğer
Baş üstünde yeri var
Baş üstünde yeri var Şapka tasarımcısı Merve Bayındır, kendi alanında gelinebilecek en prestijli noktalardan birine geldi ve Royal Ascot’un resmi şapka tasarımcılardan olmayı başardı. Hikayesini Londra’da yaşayan tasarımcının kendisinden dinledik.
8.06.2019 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Kural Değişikliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.