Kurban Eti

Kurban Eti

Son dakika kurban eti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurban eti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurban eti haber sayfamızda...

Kurban Eti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 625 kurban eti haberi bulunmuştur.
Kurban eti yerine sosis vermişlerdi! 'Sanığın mahkemede gülmesi canımızı sıktı'
Kurban eti yerine sosis vermişlerdi! 'Sanığın mahkemede gülmesi canımızı sıktı' Kurban Bayramı'nda et restoranından kurban hissesi alanlara bozuk kıyma ve dondurulmuş salam verdikleri ve sözde kurbanları da bayramdan önce kestikleri ortaya çıkınca dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan baba oğul hakim karşısına çıktı. Mağdurların tek tek mahkemede ifadesi alındı.
21.12.2023 Gündem
Kızılay: Afet bölgesindeki konteynerlere 50 bin kilogram kurban payı dağıtıldı
Kızılay: Afet bölgesindeki konteynerlere 50 bin kilogram kurban payı dağıtıldı Türk Kızılay'ın vekaletle kurban kesim kampanyasıyla hazırlanan kurban payları, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ailelere dağıtıldı.
13.07.2023 Gündem
Sosis geldi, ortalık karıştı! Kurban bayramında görülmemiş rezalette ilk ifade
Sosis geldi, ortalık karıştı! Kurban bayramında görülmemiş rezalette ilk ifade Bursa'da kurban eti bekleyenlere, donmuş et veren restoran sahipleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken, ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2023 Gündem
Buzdolabından önce eti en az 5 saat dinlendirin
Buzdolabından önce eti en az 5 saat dinlendirin Kurban Bayramı öncesi uzmanlar kesilen etlerin heba olmaması, hijyenik koşullarda saklanması ve doku enfeksiyonlarına sebebiyet verilmemesi için önemli uyarılarda bulundu.
27.06.2023 Eğitim
Kurban Bayramı'nda nasıl beslenmeli? Bakan Koca paylaştı
Kurban Bayramı'nda nasıl beslenmeli? Bakan Koca paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından paylaştığı videoda "Kalp damar ve diyabet hastaları ve yaşlılar öğlen ve akşam öğünlerinde 90 gramdan fazla et tüketmemeli. " tavsiyesinde bulundu.
26.06.2023 Gündem
Kurban etini 24 saat bekletip tüketin
Kurban etini 24 saat bekletip tüketin Kurban etinin 24 saat bekletildikten sonra tüketilmesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, özellikle mide-bağırsak hastalığı olan kişilerin kurban etini hemen tüketmemesi gerektiğini belirtiyor. Etin, kavurma ve kızartmanın yerine haşlama, ızgara veya buğulama şeklinde tüketilmesini öneriliyor.
25.06.2023 Gündem
Kurbanlık satışları başladı, hisseli büyükbaş satışları arttı
Kurbanlık satışları başladı, hisseli büyükbaş satışları arttı Adana’da kurbanlık satışları başlarken bu yıl vatandaşlar büyükbaşa ilgi gösteriyor. Öte yandan Adana’da bu sene kaçak kurban eti kıyması çekenlere 65 bin lira ceza kesileceği öğrenildi.
6.06.2023 Ekonomi
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ankara'da 11'inci sınıf öğrencilerinin düzenlediği 'İyilik Zirvesi' söyleşisine konuk oldu. Uslu, "Hangi görevde olursak olalım öncelikle kendi iyiliğimiz için iyilik yapmaya, iyilik yapan kurumların parçası olmaya devam edeceğiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Soylu, Diyarbakır’da Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi
Bakan Soylu, Diyarbakır’da Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6-8 Ekim olaylarında terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi.
9.10.2022 Gündem
Kurban eti dağıtırken başı olmayan ceset bulunmuştu! Korkunç olayda flaş gelişme
Kurban eti dağıtırken başı olmayan ceset bulunmuştu! Korkunç olayda flaş gelişme İstanbul Başakşehir’de Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban payı dağıtan bir kişi tarafından bulunan başı kesik cesetle ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadının son görüştüğü öne sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı.
3.10.2022 Gündem
'Buzdolabında üst üste bekletilen kurban eti bozulabilir'
'Buzdolabında üst üste bekletilen kurban eti bozulabilir' Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, kurban etinin evde serin yerde 5-6 saat bekletilip, sıcaklığı azaltılınca buzdolabında 1 gün soğutulması gerektiğini belirtti. Manavoğlu, "Etleri üst üste buzdolabına koyduğumuzda sıcaklığının yüksek olmasından dolayı hava almayan bölgelerde kokma ve yeşerme gibi bozulma gerçekleşir" dedi.
12.07.2022 Sağlık
Kurban Bayramı'nda en sık yapılan 7 beslenme hatası
Kurban Bayramı'nda en sık yapılan 7 beslenme hatası Birbirinden lezzetli şerbetli tatlılar, börekler, dolmalar… Bayramlarda beslenme düzenimiz değişiyor, özellikle tatlı ve hamur işleri tüketimimiz artıyor. Öyle ki öğle ve akşam yemeklerinde, hatta kahvaltıda bile soframızda kavurma olabiliyor. Bu nedenle hem akut hem de uzun vadeli sağlık sorunlarından korunabilmek için bazı önemli beslenme hatalarından kaçınmak çok önem taşıyor.
İyiliğe davet
İyiliğe davet Geçen yıl 3 ton kurban etini hayırseverlere ulaştıran Konak Belediyesi, dayanışmanın en güzel örneklerinden Askıda Kurban kampanyasını bu yıl da hayata geçirdi
7.07.2022 Ege
Kurban bayramında metabolizmaya dikkat!
Kurban bayramında metabolizmaya dikkat! Her özel günde olduğu gibi kurban bayramında da sağlığımız açısından dikkat etmemiz gereken çok önemli noktalar var. Diyetisyen Muhammed Şahin, kurban bayramında et tüketimine dair önemli uyarılarda bulundu.
CUMA SAATİ; Cuma namazı bugün saat kaçta kılınacak? İl il Cuma namazı vakitleri...
CUMA SAATİ; Cuma namazı bugün saat kaçta kılınacak? İl il Cuma namazı vakitleri... Cuma namazı için diyanet İşleri Başkanlığı il il cuma namazı vaktini paylaşıyor. Her hafta milyonlarca kişi yaşadığı ilin cuma vaktini sorguluyor. Camilerde cemaat ile idrak edilen cuma namazı, farz olan namazlardandır. Cuma namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana gibi 81 il için yayımlanıyor. Peki, 24 Haziran cuma saati kaç?
24.06.2022 Gündem
Türk Kızılay, kurban bedellerini açıkladı
Türk Kızılay, kurban bedellerini açıkladı Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışı kurban bedeli 1475 TL, yurt içi kurban bedeli 2475 TL oldu.
9.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, 'Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyor, nerede olursa olsun inlerini tek tek başlarına geçiriyoruz. Dünya harp tarihini yeniden yazan yerli ve milli İHA'larla Suriye'deki, Irak'taki terör baronlarına nefes aldırmıyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız' dedi.
16.03.2022 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine tepki
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri" programında önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Diyarbakır'a gidip ittifak ortaklarından ürktükleri için anaların kapısını çalmaktan korkan siyasetçi müsveddelerini gördük. Kaldıkları otele çağırdılar. Ayaklarına gitmediler, gidemediler.' dedi.
15.03.2022 Siyaset
AK Parti'li Usta: Bugün ülkemizde Kürt sorunu yoktur
AK Parti'li Usta: Bugün ülkemizde Kürt sorunu yoktur AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta "Bugün ülkemizde bir Kürt sorunu yoktur, Kürt sorunu varmışçasına siyaset güden bir muhalefet sorunu vardır" dedi.
8.10.2021 Siyaset
Yasin Börü kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldürüldü?
Yasin Börü kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldürüldü? Yasin Börü kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 6-8 Ekim olayları olarak bilinen ve Kobani olayları olarak da adlandırılan süreçte arkadaşları ile birlikte PKK terör örgütü sempatizanları tarafından öldürülen Yasin Börü ve arkadaşlarının ölümünün üzerinden 7 yıl geçti. Aileleri Yasin Börü ve arkadaşlarının acısını hala unutamadı. Peki Yasin Börü kimdir?
7.10.2021 Gündem
Öldürülmesinin yıl dönümünde Yasin Börü'nün ailesine ziyaret
Öldürülmesinin yıl dönümünde Yasin Börü'nün ailesine ziyaret Diyarbakır’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 6-8 Ekim 2014 yılında kurban eti dağıtırken öldürülen Yasin Börü’nün babası Fikri ve annesi Hatice Börü ile olayda ağır yaralanan Yusuf Er’i evlerinde ziyaret etti. Beyoğlu, “Allah bu topraklarda bir daha bu zalimlere ve terör zihniyetine fırsat vermesin. Yasin’ler ve Yusuf’lar bu milletin öz evlatlarıdır” dedi.
6.10.2021 Gündem
2 bin 580 aileye kurban eti ulaştı
2 bin 580 aileye kurban eti ulaştı Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerini unutmadı.
27.07.2021 Ege
Ayvalık’ta bağış yağdı
Ayvalık’ta bağış yağdı Ayvalık Belediyesi’nin, Kurban Bayramı öncesi başlattığı aşevine et bağışı kampanyasına toplam 4 bin 758 kilogram bağışta bulunuldu.
26.07.2021 Ege
3.5 ton et bağışı evlere ulaştı
3.5 ton et bağışı evlere ulaştı Konak Belediyesi’nin ‘Askıda Kurban’ kampanyası ile hayırseverlerin bağışladığı yaklaşık 3 bin 500 kilogram kurban eti ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
26.07.2021 Ege
Kurban etlerini pay ederken kalp krizi geçirip öldü
Kurban etlerini pay ederken kalp krizi geçirip öldü Bolu’da kurban kesiminden sonra etleri pay sahiplerine ayırırken kalp krizi geçiren Vedat Kocakaya (45) hayatını kaybetti.
21.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Eti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.