Kurulu

Kurulu

Son dakika kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurulu haber sayfamızda...

Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 220.868 kurulu haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! İşte transferin önündeki tek engel
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! İşte transferin önündeki tek engel Fenerbahçe'nin Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, milli futbolcuyu takımda tutmak için harekete geçtiği kaydedildi.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
İKİNCİ TUR SEÇİM TARİHİ: Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 31 Mart Yerel Seçim iptal edilirse yeni seçim ne zaman yapılır?
İKİNCİ TUR SEÇİM TARİHİ: Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 31 Mart Yerel Seçim iptal edilirse yeni seçim ne zaman yapılır? 31 Mart Yerel Seçim için geri sayım sürüyor. Yüksek Seçim Kurulu tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde herhangi bir sebeple seçim işlemleri iptal edilirse yeni seçimin yapılacağı tarih belirlendi. Peki, seçim ikinci tura kalırsa ne zaman yapılacak?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Sandık başı talimatları
Sandık başı talimatları CHP, “Sandık Başı El Kitapçığı” hazırladı. Kitapçıkta sandık kurulu üyeleri ve gözlemcilerin (müşahit) oy kullanma başlamadan en az 1.5 saat önce oy verme yerine gelmiş olmaları gerektiği ifade edildi.
29.03.2024 Gündem
Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'nda: LGS’nin tarihi değişebilir
Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'nda: LGS’nin tarihi değişebilir Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yenileme seçimlerinin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına karar verdi.
29.03.2024 Gündem
5 yıldızlı sahtecilik! 'En iyi ihtimalle pirina'
5 yıldızlı sahtecilik! 'En iyi ihtimalle pirina' KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın yaptığı gıda denetimleri, ülkedeki bazı lüks otellerin de arasında bulunduğu bazı turizm işletmelerinde kullanılan zeytinyağlarının sahte ya da tağşişli olduğunu ortaya çıkardı.
29.03.2024 Ekonomi
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat!
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat! Çikolatanın hammaddesi kakaodaki hızla artan fiyat ve olası tedarik sorunları tüketimde etkili olmaya başlıyor. İç piyasada ise Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı üretimin artması, tağşişli ürünlerin piyasaya sürülmesi endişesi var.
29.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki:  76 bin evimizi teslim ettik
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
29.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de EPDK, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle 4 elektrik dağıtım şirketi ile ilgili alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem
31 Mart seçimlerinde oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıkladı
31 Mart seçimlerinde oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıkladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle oy sayımı sırasında iftar saatinde kısa bir mola verilmesi talebinin reddedildiğini ve sayımın aralıksız yapılacağını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşundu
Bakan Tunç: Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşundu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen iftar programında hakim ve savcılarla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşundu. Ona sıkılan kurşun adalete, hukuka sıkılan kurşundu. Hakim ve savcılarımız, yargı mensuplarımız şehidimizin emanetine sahip çıkma noktasında hep beraber mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Zonguldak'taki programının ardından Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı!
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı! Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizonuna konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
GEÇERSİZ OY PUSULASI NASIL OLUR, oy nasıl geçersiz olur? Hangi durumlarda oy geçersiz sayılır? Yerel seçimlerde oy kullanırken dikkat edilecekler...
GEÇERSİZ OY PUSULASI NASIL OLUR, oy nasıl geçersiz olur? Hangi durumlarda oy geçersiz sayılır? Yerel seçimlerde oy kullanırken dikkat edilecekler... Yerel seçimlerde oy kullanacakların dikkat etmesi gerekenleri YSK açıkladı. Oy kullanırken yapılan hatalar, oyun geçersiz sayılmasına neden olabiliyor. Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart günü sandık başına gidecek seçmenlerin 'Geçersiz oy nasıl olur?' sorusuna yanıt verdi. İşte, oy verir ken dikkat edilecekler...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi.
28.03.2024 Galatasaray
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar açıklandı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar açıklandı Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK’lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yklaşık 1 milyon 925 bin SSK’lı olduğunu ifade etti.
28.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin' Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı iftar yemeğinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken Galatasaray'la devam eden şampiyonluk yarışına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
BoE üyesinden faiz uyarısı
BoE üyesinden faiz uyarısı İngiltere Merkez Bankası (BoE) Üyesi Jonathan Haskel faiz indirimi konusunda acele edilmemesi uyarısını yaptı.
28.03.2024 Uzmanpara
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok'
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok' Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) mart ayı toplantısının özetine göre birçok politika yapıcısı ultra gevşek para politikasını aşamalı olarak terk ederken yavaş hareket edilmesi gerektiğini düşündüklerini ortaya koydu.
28.03.2024 Uzmanpara
31 Mart'ın iptal edilmesi durumunda yeni seçim tarihi belli oldu
31 Mart'ın iptal edilmesi durumunda yeni seçim tarihi belli oldu Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda yeni seçimlerin tarihine ilişkin karar karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.