Kurum

Kurum

Son dakika Kurum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kurum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kurum haber sayfamızda...

Kurum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45.363 kurum haberi bulunmuştur.
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak?
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak? Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak artışa ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Erdoğan, enflasyona dikkat çekerken, “Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi. Peki hedeflenen enflasyona göre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Refah payı verilecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
‘Millettemizden bir şey saklamam’
‘Millettemizden bir şey saklamam’ AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçimi kazanması halinde ilk 6 ay ve 1 yıl içinde hayata geçireceği projelerini açıkladı.
29.03.2024 Gündem
Kedi Faruk’u atan öğrenci çıktı
Kedi Faruk’u atan öğrenci çıktı İstanbul Levent’te bulunan Terakki Vakfı Okulları’nda IELTS sınavı için kurum dışından gelen öğretmen gözetmenin sınav sırasında okulun kedisi Faruk’u pencereden aşağı attığı iddia edilmişti.
29.03.2024 Eğitim
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de EPDK, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle 4 elektrik dağıtım şirketi ile ilgili alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Selçuk'ta mitinge katıldı. Dağ "Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem" Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. A Haber'de canlı yayında soruları cevaplayan Kurum: Verdiğimiz sözleri teker teker tutacağız! Saha 31 Mart'ta 'Murat Kurum geliyor' diyor
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vaat ettiklerimizi birer birer hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vaat ettiklerimizi birer birer hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Eskiden gelen bir sermaye var, o sermayeden yiyerek 5 yıl daha idare edebilirsiniz ama ikinci bir 5 yıla daha İstanbul’un tahammülü yok." dedi.
28.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "İstanbulla ilgili bir deprem riskimiz var, bu hep olmuştur. Buna yönelik ulaştırma yapılarıyla ilgili bütün önlemlerimizi aldık. Eski yapılmış olanları da güçlendirdik. Bakın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün tabliyesini askıya aldık. Yeniden yaptık diyebilirim" ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos arasının, yapılacak bu tünelle 35 dakikadan 5 dakikaya düşeceğini belirtti.
28.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, " Normal zamanlarda Sarıyer'den 35 dakika süren seyahat süresi sadece 5 dakikaya düşecek. Biz bunu getirip Kilyos'tan Kuzey Marmara Otoyolu'na bağlayacağız." dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık olarak İstanbul’da yaptıkları yatırımlar ile İstanbul’un trafiğine önemli ölçüde nefes aldırdıklarını belirterek, “Sarıyer-Kilyos Tüneli ile vatandaşlarımız Avrupa Yakasını neredeyse bir boydan bir boya geçebilecek. Viyadükler ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplam 4 şeritli tünel projemiz ile İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
'Kastamonu'da mensubu olduğum partinin adaylarının kazanması önemli'
'Kastamonu'da mensubu olduğum partinin adaylarının kazanması önemli' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde AK Parti seçim ofisi ziyaretinde, Kastamonulu olduğunu hatırlatarak, "Önemli olan Kastamonu'nun 19 ilçesinin ve merkez ilçenin benim mensubu olduğum partinin adayları tarafından kazanılması" dedi.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum gazetecilerin sorularını yanıtladı
Murat Kurum gazetecilerin sorularını yanıtladı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de katıldığı programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık
Bakan Uraloğlu: Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küçükçekmece’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu. Bakan Uraloğlu programda yaptığı konuşmada, "Bakın en son sadece bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık. En son Havalimanı - Arnavutköy arasındaki metroyu biz hizmete açtık 14 kilometre. Geri kalanı oradan başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro inşaatımızda da çalışmalar devam ediyor. " dedi.
28.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Gündem
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık
Bakan Uraloğlu: Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küçükçekmece’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu. Bakan Uraloğlu programda yaptığı konuşmada, "Bakın en son sadece bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık. En son Havalimanı - Arnavutköy arasındaki metroyu biz hizmete açtık 14 kilometre. Geri kalanı oradan başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro inşaatımızda da çalışmalar devam ediyor. " dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, sosyal medya hesabından minibüs esnafına müjdeli haberi paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.