Kuşadası Belediyesi

Kuşadası Belediyesi

Son dakika Kuşadası Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuşadası Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuşadası Belediyesi haber sayfamızda...

Kuşadası Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.668 kuşadası belediyesi haberi bulunmuştur.
Ada Camping’te hazırlıklar tamam
Ada Camping’te hazırlıklar tamam Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi sonrası ortaya çıkan “Yeni Turizm” anlayışı doğrultusunda Sevgi Plajı’nda açılan kamp ve karavan alanı “Ada Camping”te Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklar son aşamaya geldi.
6.04.2024 Ege
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda Kuşadası’na dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Panama bayraklı Sun Princess ile çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olan 3 bin 745 turist ve bin 675 mürettebat geldi. Kente ilk seferini yapması dolayısıyla gemi kaptanı ve şirket yöneticileri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Ömer Günel; "Kruvaziyer turizmi için attığımız adımların meyvelerini veriyor olması bizi çok mutlu etti" dedi.
3.03.2024 Gündem
Çocuklar iki yeni rotayı çok sevdi
Çocuklar iki yeni rotayı çok sevdi Kuşadası Belediyesi tarafından açılan Rosemary Anı Evi ile Haluk Perk Kahve Evi, ilkokul öğrencilerini ağırladı.
24.02.2024 Ege
Bir günde dört noktaya ziyaret
Bir günde dört noktaya ziyaret Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 4 farklı noktayı ziyaret etti, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
17.02.2024 Ege
Ada’ya like yağmuru!
Ada’ya like yağmuru! Asfalt seriminde otomobillerin üzerini zarar görmemesi için koruyucu örtüyle kaplayan Kuşadası Belediyesi ekipleri, sosyal medyada gündem oldu.
10.02.2024 Ege
‘Güvercin Masa’ sorunları topluyor
‘Güvercin Masa’ sorunları topluyor Aydın’ın Kuşadası Belediyesi tarafından “Güvercin Masa” bünyesinde kurulan gezici ekip, vatandaşın sorun ve taleplerini yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor.
27.01.2024 Ege
Başkan Günel: 5 yıl için oy istiyorum
Başkan Günel: 5 yıl için oy istiyorum Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, dernek yöneticileriyle bir araya geldi.
27.01.2024 Ege
Kuşadası’nda yol seferberliği
Kuşadası’nda yol seferberliği Kuşadası Belediyesi, alt ve üstyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
27.01.2024 Ege
İzmir’de karne sevinci
İzmir’de karne sevinci İzmir’de eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla, 784 bin 242 öğrenci karne sevinci yaşadı.
20.01.2024 Ege
Mücessem Hanım Evi ayağa kaldırılıyor
Mücessem Hanım Evi ayağa kaldırılıyor Kuşadası Belediyesi, Başkan Ömer Günel’in öncülüğünde hem kentin üstyapı sorunlarına köklü çözümler üretmek hem de Kuşadası’nı Türkiye’nin kültür ve sanat başkenti yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
13.01.2024 Ege
’Kentimize büyük bir değer katacak’
’Kentimize büyük bir değer katacak’ Kuşadası Belediyesi tarafından Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi’nin yapım çalışmalarına başlandı.
16.12.2023 Ege
Kuşadasıspor’da hedef şampiyonluk
Kuşadasıspor’da hedef şampiyonluk Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadasıspor’un yeni Başkanı Ferdi Zenginoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
16.12.2023 Ege
Ada’da kadın ve gençler dayanışmayla güçleniyor!
Ada’da kadın ve gençler dayanışmayla güçleniyor! Kuşadası Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikologları, son 3 yılda danışan sayısında artış yaşandığını belirtti, “Toplumu etkileyen travmatik olayların ardından, ruhsal desteğin de artırılması gerekiyor” dedi.
9.11.2023 Ege
‘Hiç kimse kendisini çaresiz hissetmesin’
‘Hiç kimse kendisini çaresiz hissetmesin’ Kuşadası Belediyesi, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde çıkan yangında kaldığı ev zarar gören Kuşadası’nın sevilen esnaflarından Murat Kaya’ya yardım eli uzattı.
21.10.2023 Ege
İnşaat yasaklarına uymayanlara ceza
İnşaat yasaklarına uymayanlara ceza Kuşadası Belediyesi kentte 15 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresince kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.
21.10.2023 Ege
Kuşadası’nda sanat şöleni!
Kuşadası’nda sanat şöleni! Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Seramik Çalıştayı sona erdi. 5 yabancı ülkeden ve Türkiye’nin birçok bölgesinden sanatçılar, 10 gün boyunca çamura hayat verdi.
14.10.2023 Ege
Minik sanatçılar Neopolis’i keşfetti
Minik sanatçılar Neopolis’i keşfetti  Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı, Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı ile ARYA A.Ş iş birliğinde 4’üncü kez düzenlenen Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu, minik misafirlerini ağırladı.
14.10.2023 Ege
Eserleriyle Ada’ya değer katacaklar
Eserleriyle Ada’ya değer katacaklar Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV), Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı ile ARYA A.Ş. işbirliğinde bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Uluslararası Neopolis Heykel Sempozyumu’nda sanatçıların eserleri şekil almaya başladı.
23.09.2023 Ege
Rant düzeni bitti!
Rant düzeni bitti! Balıkçı Kahvesi’nin 15 Ekim’de inşaat yasaklarının sona ermesiyle yenilenerek kente kazandırılacağını açıklayan Başkan Günel, “Attığımız imzaların arkasındayız” dedi.
8.09.2023 Ege
Altın Güvercin sahibini bulacak
Altın Güvercin sahibini bulacak Kuşadası’nda bu yıl 26’ncı kez düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması Altın Güvercin’de finale kalan 10 eser belirlendi.
5.08.2023 Ege
Kuşadası Kitap Fuarı çok sevildi
Kuşadası Kitap Fuarı çok sevildi Kuşadası Belediyesi’nin Eylül Fuarcılık’ın katkısıyla Atatürk Meydanı’nda düzenlediği kitap fuarında 55 yazarın yanısıra 100’ün üzerinde yayınevine ait değişik türde binlerce kitap bulunuyor.
5.08.2023 Ege
Kuşadası’nda hayat sokakta!
Kuşadası’nda hayat sokakta! Kuşadası Sokak Festivali ilgi gördü. Belediye Başkanı Günel, “Müzik, sanat, lezzet ve eğlence dolu bir haftasonu geçireceğiz” dedi
29.07.2023 Ege
Can dostların parkına bakım
Can dostların parkına bakım Kuşadası Belediyesi’nce Türkmen Mahallesi’nde 650 metrekare alan üzerine kurulan ‘Pako Köpek Eğitim Parkı’nda’ bakım çalışması başlatıldı.
29.07.2023 Ege
Kuşadası’na değer katacak
Kuşadası’na değer katacak Aydın Büyükşehir ile Kuşadası belediyesinin işbirliğinde kazandırılan Maffy Jazz Club ile en güzel gün batımının izlenebileceği Ada Sunset Beach Club kapılarını açtı.
15.07.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kuşadası Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.