Kutlama

Kutlama

Son dakika kutlama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kutlama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kutlama haber sayfamızda...

Kutlama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.025 kutlama haberi bulunmuştur.
Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 🎭 Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri, resimleri
Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 🎭 Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri, resimleri Bugün Dünya Tiyatro Günü kutlanıyor. Sanat severler günün anlam ve önemine yönelik Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 araştırması yapıyor. Bu özel gün, tiyatronun insanların yaşamlarını zenginleştiren, eğlendiren ve düşündüren önemli bir sanat formu olduğunu vurgulamak amacıyla dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İşte Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri
27.03.2024 Bilgi Rehberi
'Gossip Girl'ün jönü Ed Westwick evlilik yolunda ilk adımı attı!
'Gossip Girl'ün jönü Ed Westwick evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Gossip Girl' dizisinde 'Chuck Bass' rolünü canlandıran İngiliz aktör Ed Westwick, bu yılın başında İsviçre'de evlilik teklifi ettiği meslektaşı Amy Jackson ile nişanlandı. Çiftin, Londra'da düzenlediği kutlamaya yakın arkadaşları ve aileleri katıldı.
26.03.2024 Cadde
Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası sessizliğini bozdu! 'Nasıl nefsi müdafaa olmaz?'
Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası sessizliğini bozdu! 'Nasıl nefsi müdafaa olmaz?' Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar gündemde yer almaya devam ederken Osayi Samuel uzun süren sessizliğini bozdu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Fenerbahçe
‘Şiir dokunulmaz olmalı’
‘Şiir dokunulmaz olmalı’ Bugün 21 Mart Dünya Şiir Günü… 1999 yılında UNESCO tarafından ilan edilen Dünya Şiir Günü her yıl özel etkinliklerle, buluşmalarla ve sohbetlerle kutlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Alexander Djiku, L'Equipe'e anlattı: Taraftar kavga etmek için sahaya indi
Alexander Djiku, L'Equipe'e anlattı: Taraftar kavga etmek için sahaya indi Süper Lig'de oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında saha olayları damga vurmuştu. Sarı-lacivertli yıldız Alexander Djiku, L'Equipe'e açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Fenerbahçe
İranlıların nevruz coşkusu! Van'da kutladılar
İranlıların nevruz coşkusu! Van'da kutladılar İranlı turistler, ülkelerinde 20 Mart’ta başlayan nevruzu Van’daki eğlence merkezlerinde eğlenerek kutladı.
20.03.2024 Gündem
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim Rıza Kocaoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Gözde Kocaoğlu, sosyal medya hesabından ağabeyinin doğum gününü kutladı. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Gözde Kocaoğlu, duygusal bir not ekledi.
19.03.2024 Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında! Brezilya’dan Güney Kore’ye, Norveç’ten Arjantin’e kadar tüm dünyadan medya kuruluşları, Trabzonspor-F.Bahçe maçından sonra yaşanan olayların fotoğraf ve videolarını yayınladı. Meydan savaşını hatırlatan sahneler, Türk futbolunun imajına ağır bir darbe daha indirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
ÇANAKKALE ZAFERİ ŞİİRLERİ (18 MART) 📝 2-3-4-5 kıtalık Çanakkale Zaferi 109'uncu yıl dönümüne özel şiirler! En anlamlı Çanakkale Zaferi kutlama şiirleri...
ÇANAKKALE ZAFERİ ŞİİRLERİ (18 MART) 📝 2-3-4-5 kıtalık Çanakkale Zaferi 109'uncu yıl dönümüne özel şiirler! En anlamlı Çanakkale Zaferi kutlama şiirleri... 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde aziz şehitlerimiz rahmet ve minnet ile anılıyor. Türk tarihine altın harflerle yazılan Türk milletinin birlik ve beraberliğini, ve kahramanlık öyküsünün yazıldığı Çanakkale'de düşmana dur denildi. Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümünde İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri 2-3-4-5 kıtalık şiir seçeneklerini araştırmaya devam ediyor. İşte 2024 Çanakkale Zaferi ile ilgili 2-3-4-5 kıtalık kısa, uzun ve anlamlı şiirler...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
70’inci yıla coşkulu kutlama
70’inci yıla coşkulu kutlama Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından Çuhadaroğlu, 70’inci yılını kutladı.
16.03.2024 Cadde
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, ikinci çocuklarına kavuştu
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, ikinci çocuklarına kavuştu 2022'de kızları Zeynep'e kavuşan Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin Hazar adını verdikleri ikinci çocukları dünyaya geldi. Ece Çeşmioğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
15.03.2024 Cadde
RAMAZANA ÖZEL CUMA MESAJLARI YENİ RESİMLİ 2024: En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma mesajı
RAMAZANA ÖZEL CUMA MESAJLARI YENİ RESİMLİ 2024: En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma mesajı On bir ayın sultanı Ramazan ayının coşkusu yaşanıyor. Oruçlarını tutup, ibadetlerini yerini getirmeye çalışan Müslümanlar, Ramazan ayının ilk cuma gününe kavuşmanın huzurunu yaşıyor. Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan bu ayda Cuma namazıyla birlikte çifte mutluluk yaşanacak. Müslümanlar; Ramazan'ın rahmet, bereket ve mağfiretini vurgulayan Cuma mesajları ile sevdiklerinin cumasını kutlamak istiyor. Hayırlı Cumalar ve Cumamız Mübarek Olsun mesajlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmak isteyenler, en güzel Cuma mesajlarını şimdiden araştırmaya başladı. İşte, Ramazan ayının ilk cumasına özel en güzel, kısa, uzun, yeni, farklı, dualı, hadisli, resimli Cuma mesajları ve sözleri...
15.03.2024 Bilgi Rehberi
TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 YENİ 🩺 Doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı sözleri ve mesajları uzun-kısa
TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 YENİ 🩺 Doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı sözleri ve mesajları uzun-kısa Sağlık çalışanlarının her yıl sorunlarının tartışıldığı ve katkılarının ödüllendirildiği Tıp Bayramı 14 Mart günü kutlanıyor. İlk olarak 1919 yılında kutlanmış olan Tıp Bayramı'nda doktor, hemşire olan, sağlık alanında çalışmalar yürüten tüm sevdiklerinize Tıp Bayramı mesajlarını iletin. Sağlığın olmazsa olmaz unsur olduğu ve tıp doktorlarının bizler için ne kadar kıymetli olduklarını 14 Mart Tıp Bayramı'nda onlara en güzel Tıp Bayramı mesajları ile bir nebze hissettirebilirsiniz. İşte, 14 Mart Tıp Bayramı resimli mesajları ve sözleri...
14.03.2024 Bilgi Rehberi
4 çocuk, 29 torun sahibi! 100 yaşında sürpriz doğum günü
4 çocuk, 29 torun sahibi! 100 yaşında sürpriz doğum günü Ordu'da yaşayan 4 çocuk babası ve 29 torun sahibi Hüseyin Aydoğan, 100. yaşına doğum günü pastası keserek girdi. Aydoğan, çok mutlu olduğunu ve böyle bir kutlama beklemediğini söyledi.
11.03.2024 Gündem
‘Kutlama değil anma günüdür’
‘Kutlama değil anma günüdür’ İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü renkli etkinlerle kutladı.
9.03.2024 Ege
İkizlere sürpriz kutlama
İkizlere sürpriz kutlama Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’da Hakan karakterine hayat veren Ozan Çobanoğlu ve Ezgi Sertel, dört yaşına giren çocukları Tibet ve Mert için Playland Eğlence Merkezi’de doğum günü partisi düzenledi.
9.03.2024 Cadde
'Çocuklarımızı dağa götürüp, kurda, kuşa yem ettiler'
'Çocuklarımızı dağa götürüp, kurda, kuşa yem ettiler' "Bizi kadın olduğumuza pişman ettiler. Bizi ana olduğumuza pişman ettiler." diyen Diyarbakır'da evlat nöbetini sürdüren ailelerden Remziye Yenidoğan, "Bizim çocuklarımızı dağa götürüp, kurda, kuşa yem ettiler. Bizim çocuklarımızı kurşunların önüne dizdiler. Anneler acı çekerken; Kadınlar Günü nasıl kutlanıyor? Hele bunu annelere bir sorsunlar" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Belçika basını Union Saint-Gilloise'den umudunu kesti: Her şey bitti! Fenerbahçe çok güçlü
Belçika basını Union Saint-Gilloise'den umudunu kesti: Her şey bitti! Fenerbahçe çok güçlü UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika'da Union Saint-Gilloise'i 3-0'lık skorla mağlup etti ve çeyrek finalin kapısını araladı. Karşılaşma sonrası Belçika basını Fenerbahçe'ye övgüler yağdırırken Union Saint-Gilloise'in tura ilk maçta veda ettiğini yazdı.
8.03.2024 Konferans Ligi
YENİ CUMA MESAJLARI DUALI, RESİMLİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma mesajı
YENİ CUMA MESAJLARI DUALI, RESİMLİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma mesajı Cuma mesajları ve sözleri, cuma gecesinden araştırılmaya başlandı. Cuma tebrik mesajı göndermek isteyenler anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile bu günü kutlamak istiyor. İslam dininde önemli bir yere sahip olan cuma gününde Müslümanlar birbirlerinin cuma günlerini kutluyor. Sevdiklerine cuma kutlama mesajları göndermek isteyenler "En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri''ni araştırıyor. Din kardeşini hatırlamak ve gönlünü almak için Cuma mesajları göndermek isteyenler için birbirinden güzel ve anlamlı resimli Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte hayırlı cumalar tebrik mesajları ve görselleri...
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
7.03.2024 Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
7.03.2024 Diğer
30. yaş için özel indirimli kutlama
30. yaş için özel indirimli kutlama İstanbul’da iş dünyasının simge mekanlarından Sunset Grill&Bar, 30. yaşını indirimli öğle yemekleriyle kutluyor.
7.03.2024 Ekonomi
Malta'da trafik kazasında hayatını kaybeden Pelin Kaya'nın katili için istenen ceza belli oldu
Malta'da trafik kazasında hayatını kaybeden Pelin Kaya'nın katili için istenen ceza belli oldu Malta’da 18 Ocak 2023'te, 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken otomobil sürücüsünün çapması sonucu hayatını kaybeden iç mimar Pelin Kaya'nın ölümüne ilişkin davada karar çıktı.
5.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kutlama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.