Kuzey

Kuzey

Son dakika Kuzey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuzey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuzey haber sayfamızda...

Kuzey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.435 kuzey haberi bulunmuştur.
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü Fransa ile İngiltere arasındaki Manş Denizi'ni geçmeye çalışan bir göçmen teknesinde 1'i çocuk olmak üzere en az beş kişi hayatını kaybetti.
23.04.2024 Dünya
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de Premier Lig'in zirvesinde Manchester City ve Liverpool'la amansız bir şampiyonluk yarışı veren Arsenal, son haftalarda kırılması güç bir görüntüde olan Chelsea'yi Emirates'te konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor'
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor' Kuzey'de Rusya - Ukrayna, Orta Doğu'da İsrail- Filistin savaşı devam ederken Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Szijjarto “Brüksel’de yeni bir dünya savaşı için hazırlıklar yoğunlaşıyor.” diyerek bir an önce hazırlılıkların durdurulması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
22.04.2024 Dünya
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek.
22.04.2024 Haberler
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir? Her yıl olduğu gibi 22 Nisan Dünya Günü Google'da Doodle oldu. Google dikkat çekmek ya da tarihte önemli bir günü anmak amacıyla arama motorunda Doodle çizimleri gerçekleştiriyor. İklim değişikliği farkındalığı kapsamında 1970 yılından bu yana kutlanan bu güne dair, "22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?" sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar…
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Bursa'da 3.4 büyüklüğünde deprem
Bursa'da 3.4 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Gemlik ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.04.2024 Gündem
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, ABD'nin Ukrayna'nın "son Ukraynalıya kadar savaşmasını" istediğinin açık olduğunu söyledi.
21.04.2024 Dünya
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar Tokat'ta saat 15.03 sıralarında meydana gelen depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklamalar yapıldı.
21.04.2024 Gündem
Denizli'de feci ölüm! Bariyere çarptı, 27 metre savruldu
Denizli'de feci ölüm! Bariyere çarptı, 27 metre savruldu Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen motosiklet sürücüsü 27 metre savrularak hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Teknopark sayısı 5’e çıkıyor
Teknopark sayısı 5’e çıkıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in Çiğli ilçesindeki bir bölgenin statüsünü ‘Kuzey İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ olarak ilan etti.
20.04.2024 Ege
BM: Sudan'ın El Faşir şehrinde 800 bin sivil 'acil tehlike' altında
BM: Sudan'ın El Faşir şehrinde 800 bin sivil 'acil tehlike' altında Sudan'da bir yıl önce Sudan ordusu (SAF) ile paramiliter Hızlı Destek Güçleri (RSF) arasında patlak veren savaş dünyanın en büyük iç ve dış göç krizlerinden birine yol açtı.
20.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Tokat depremi 338 konutta hasara yol açtı
Tokat depremi 338 konutta hasara yol açtı Tokat, önceki gün art arda depremlerle sarsıldı. Sulusaray ilçesinde peş peşe 4.7, 4.1 ve 5.6 büyüklüğünde depremler kaydedildi.
20.04.2024 Gündem
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili, “İki taraf da farklı konuşuyor. BM Güvenlik Konseyi’nde herkes Filistin’in yanında yer alırken Amerika ne yazık ki yine İsrail’in yanında yer aldı. Biz zaten farklı bir şey beklemiyorduk” dedi.
20.04.2024 Gündem
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.