Kuzey Carolina

Kuzey Carolina

Son dakika Kuzey Carolina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuzey Carolina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuzey Carolina haber sayfamızda...

Kuzey Carolina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 834 kuzey carolina haberi bulunmuştur.
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti Macaristan hükümeti İsveç'in NATO üyeliği için onay arayan ABD'li senatörlerin görüşme teklifini reddetti.
19.02.2024 Dünya
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor ABD güçlü ekonomisi ve kazançlı vergi teşvikleriyle Alman şirketlerinin ilgisini çekerek rekor miktarda sermaye yatırımı çekerken, kendi iç pazarlarındaki ve en büyük ticaret ortakları olan Çin'deki koşullar kötüleşiyor.
19.02.2024 Uzmanpara
ABD'yi etkisi altına aldı! Can kaybı gün geçtikte artıyor
ABD'yi etkisi altına aldı! Can kaybı gün geçtikte artıyor ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle geçtiğimiz haftadan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 89’a yükseldi. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi bekleniyor.
21.01.2024 Dünya
Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj
Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj Yüzbaşının eşine sosyal medya üzerinden ulaştı. Yasak aşk teklif edip, kendisine çıplak fotoğraflarını göndermesi için üst üste mesajlar yolladı. Aldığı uygunsuz teklifin rahatsızlığıyla kocasına her şeyi anlatan kadın, skandalın ortalığa saçılmasını sağladı.
18.01.2024 Dünya
ABD'de fırtına: En az üç ölü
ABD'de fırtına: En az üç ölü ABD'nin doğusunu fırtına vurması sonucu en az üç kişi hayatını kaybetti.
10.01.2024 Dünya
Eski profesör okulu bastı, önüne geleni öldürdü
Eski profesör okulu bastı, önüne geleni öldürdü ABD'de üniversiteyi basıp katliam yapan şahıs, eski profesör çıktı. Ülkeyi sallayan olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
7.12.2023 Dünya
Lisede vahşet! 15 yaşındaki genç arkadaşı tarafından öldürüldü
Lisede vahşet! 15 yaşındaki genç arkadaşı tarafından öldürüldü ABD'de bir lisede çıkan kavga spor salonuna sıçradı, bir öğrencinin iki akranına birden saldırdığı görüntüler ortaya çıktı. Saldırganın annesi ise 'Yalnızca kendini savunuyordu' diyerek oğlunu savundu.
28.11.2023 Haberler
Lisede vahşet! 15 yaşındaki genç arkadaşı tarafından öldürüldü
Lisede vahşet! 15 yaşındaki genç arkadaşı tarafından öldürüldü ABD'de bir lisede çıkan kavga spor salonuna sıçradı, bir öğrencinin iki akranına birden saldırdığı görüntüler ortaya çıktı. Saldırganın annesi ise 'Yalnızca kendini savunuyordu' diyerek oğlunu savundu.
28.11.2023 Dünya
ABD'yi Ophelia vurdu! 70 bin kişi etkilendi
ABD'yi Ophelia vurdu! 70 bin kişi etkilendi ABD’nin Kuzey Carolina, Virginia ve Maryland eyaletlerinde etkili olan Ophelia Fırtınası nedeniyle acil durum ilan edildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada 70 bin kişinin elektriksiz kaldığı aktarıldı.
24.09.2023 Dünya
ABD’yi Ophelia Fırtınası vurdu
ABD’yi Ophelia Fırtınası vurdu ABD’nin Kuzey Carolina, Virginia ve Maryland eyaletlerinde etkili olan Ophelia Fırtınası nedeniyle acil durum ilan edilirken, 70 bin ev ve iş yeri elektriksiz kaldı.
24.09.2023 Haberler
Google, ABD'li sürücüyü yıkık köprüye yönlendirip ölümüne neden olmakla suçlanıyor
Google, ABD'li sürücüyü yıkık köprüye yönlendirip ölümüne neden olmakla suçlanıyor Doğum günü partisinden eve dönerken yaşamını yitiren Philip Paxson'ın ailesi şirkete dava açtı, bölge sakinleri haritanın değiştirilmesi için Google ile defalarca temasa geçtiklerini söylüyor.
21.09.2023 Dünya
ABD'yi etkisi altına alan  Idalia Kasırgası’nda 3 kişi öldü
ABD'yi etkisi altına alan Idalia Kasırgası’nda 3 kişi öldü ABD'nin Florida eyaletinde karaya vuran Idalia Kasırgası bölgede dehşeti yaşatırken 3 kişi hayatını kaybetti.
31.08.2023 Dünya
ABD'de skandal! Silahlı saldırıda öğretim görevlisi hayatını kaybetti
ABD'de skandal! Silahlı saldırıda öğretim görevlisi hayatını kaybetti ABD’deki Kuzey Carolina Üniversitesi'nde yaşanan silahlı saldırıda öğretim görevlisi hayatını kaybetti.
29.08.2023 Dünya
Konuşamayan hastalar için müthiş gelişme! Türk profesör detayları anlattı
Konuşamayan hastalar için müthiş gelişme! Türk profesör detayları anlattı Bir grup bilim insanı, gönüllü hastalara dünyaca ünlü müzik grubu Pink Floyd’ın efsane şarkısı 'Another Brick in The Wall' şarkısını dinleterek beyin dalgalarını kaydetti. Ortaya ise devrim niteliğinde sonuçlar çıktı. Çalışmalarda yer alan Türk profesör de çalışmayla ilgili detayları DHA'ya anlattı.
28.08.2023 Gündem
Ucuz uçuş derken kara listeye dikkat
Ucuz uçuş derken kara listeye dikkat Uçak biletini ucuza getirmek için ‘atlama’ ya da ‘gizli şehir bileti’ adı verilen sistemi kullananlar pek çok riskle karşı karşıya kalıyor. Havayollarının kara listesine girme riski taşıyan bu yöntem bakın nasıl işliyor...
24.08.2023 Ekonomi
ABD'de korkutan görüntü! Yarım saat yetti: Çok sayıda yaralı var
ABD'de korkutan görüntü! Yarım saat yetti: Çok sayıda yaralı var ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde meydana gelen kasırgada yüzlerce ev ve iş yeri hasar görürken, ilk belirlemelere göre 2’si ağır 16 kişi yaralandı.
21.07.2023 Haberler
ABD'de korkutan görüntü! Yarım saat yetti: Çok sayıda yaralı var
ABD'de korkutan görüntü! Yarım saat yetti: Çok sayıda yaralı var ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde meydana gelen kasırgada yüzlerce ev ve iş yeri hasar görürken, ilk belirlemelere göre 2’si ağır 16 kişi yaralandı.
21.07.2023 Dünya
Matematik dehası 'Unabomber' öldü! ABD'yi 20 yıl bombaladı
Matematik dehası 'Unabomber' öldü! ABD'yi 20 yıl bombaladı ABD'de yıllarca aranan ve arkasında iz bırakmadan bombalı eylemlerle birçok kişiyi öldüren Ted Kaczynski hayatını kaybetti.
11.06.2023 Dünya
Yük treni hemzemin geçitteki kamyonu biçti
Yük treni hemzemin geçitteki kamyonu biçti ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde hızla gelen yük treni, hemzemin geçitteki raylara sıkışan kamyona çarptı. O anlar amatör kameraya yansırken, şoförün önceden aracı terk etmesiyle facianın önüne geçildi.
10.06.2023 Haberler
Çin, ABD'nin burnunun dibine kadar girdi
Çin, ABD'nin burnunun dibine kadar girdi Wall Street Journal'ın yayımladığı gizli anlaşma haberi 1962 füze krizini hatırlattı, Washington, Pekin ve Havana'dan arka arkaya yalanlamalar geldi.
9.06.2023 Dünya
Çok konuşulacak iddia! Çin o tesis için milyarlarca dolar harcadı, hedefte ABD var
Çok konuşulacak iddia! Çin o tesis için milyarlarca dolar harcadı, hedefte ABD var ABD basınında yer alan haberlerde, Çin’in Küba ile ABD’yi gözetlemek için Küba topraklarına üs kurulması konusunda milyarlarca dolarlık bir anlaşmaya vardığı iddia edildi. Öte yandan Pentagon'dan iddialara ilişkin açıklama geldi.
8.06.2023 Dünya
Yasak bölgeyi ihlal edip düşmüştü! ABD'yi sarsan olayda flaş gerçek ortaya çıktı
Yasak bölgeyi ihlal edip düşmüştü! ABD'yi sarsan olayda flaş gerçek ortaya çıktı ABD’nin başkenti Washington DC’de uçuşa yasak bölgeyi ihlal eden Cessna Citation tipi küçük uçağın pilotunun baygın olduğu ortaya çıktı.
6.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Carolina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.