Lana Del Rey

Lana Del Rey

Son dakika Lana Del Rey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lana Del Rey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lana Del Rey haber sayfamızda...

Lana Del Rey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 141 lana del rey haberi bulunmuştur.
Z kuşağının plak sevdası
Z kuşağının plak sevdası Geçmişin müzik sembolü plakların satışının artmasının nedeni, Z kuşağından kadınların plak sevgisine bağlanıyor.
10.03.2024 Gündem
Plak tekrar moda oldu
Plak tekrar moda oldu Teknolojinin nostalji olarak kodlayıp neredeyse rafa kaldırdığı plakların satışlarında 1990’dan beri ilk kez gözle görülür artış kaydedildi.
1.01.2024 Kültür Sanat
Lana Del Rey garson kıyafetiyle kalça dansı yaptı!
Lana Del Rey garson kıyafetiyle kalça dansı yaptı! 'Summertime Sadness', 'Born to Die' ve 'Young and Beautiful' gibi parçalarla dünyanın her yerinde geniş bir hayran kitlesi elde eden şarkıcı Lana Del Rey, ABD'nin en büyük müzik festivallerinden olan Lollapalooza öncesinde Chicago'da lokal bir barda garson kıyafetiyle twerk (kalça dansı) yaparken objektiflere takıldı.
8.08.2023 Magazin
Lana Del Rey garson kıyafetiyle kalça dansı yaptı!
Lana Del Rey garson kıyafetiyle kalça dansı yaptı! 'Summertime Sadness', 'Born to Die' ve 'Young and Beautiful' gibi parçalarla dünyanın her yerinde geniş bir hayran kitlesi elde eden şarkıcı Lana Del Rey, ABD'nin en büyük müzik festivallerinden olan Lollapalooza öncesinde Chicago'da lokal bir barda garson kıyafetiyle twerk (kalça dansı) yaparken objektiflere takıldı.
8.08.2023 Cadde
Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor
Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Lana Del Rey, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının, müzisyen Evan Winiker ile nişanlandığı öğrenildi. Grammy adayı olan Rey'in müstakbel eşi, Disco Biscuits ve Daya’nın da aralarında bulunduğu müzisyenleri temsil eden bir şirketin yönetici ortağı.
30.03.2023 Cadde
Courtney Love’dan Kurt Cobain çağrısı
Courtney Love’dan Kurt Cobain çağrısı Nirvana’nın solisti Kurt Cobain’in ölümünün üzerinden neredeyse 30 yıl geçti ama Cobain konuşulmaya ve gündem olmaya devam ediyor.
2.01.2023 Kültür Sanat
Yoksa hepimiz birer Swiftie miyiz?
Yoksa hepimiz birer Swiftie miyiz? Yeni albümü “Midnights” ile kariyerine havalı mı havalı birkaç sayfa daha ekleyip hakkında çok konuşulacak satış rakamları yakalayan Taylor Swift, hepimizi birer ‘Swiftie’ yapacak bu gidişle.
27.11.2022 Pazar
Lana Del Rey'in bilgisayarı çalındı! 'Neyin sızdırılacağı konusunda endişeliyim'
Lana Del Rey'in bilgisayarı çalındı! 'Neyin sızdırılacağı konusunda endişeliyim' 'Summertime Sadness', 'Born to Die' ve 'Young and Beautiful' gibi parçalarla dünyanın her yerinde geniş bir hayran kitlesi elde eden şarkıcı Lana Del Rey, geçtiğimiz gün bilgisayarı ve kameralarının da içinde bulunduğu çantasının arabasından çalındığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, şarkılarının ve kişisel fotoğraf ve videolarının sızdırılmasından endişe duyduğunu söyleyerek; hayranlarından henüz resmi olarak yayınlanmamış şarkılarını duyarlarsa, dinlememelerini istedi.
21.10.2022 Cadde
Plak Nedir? Plak Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek?
Plak Nedir? Plak Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Hem pikapta hem de gramofonda dinlenebilen yuvarlak levhalara plak denir.
7.09.2022 Sözlük
Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün hayatı ve kariyeri
Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün hayatı ve kariyeri Ahmet Ertegün 31 Temmuz 1923 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2006 yılında New York'ta hayatını kaybeden Ahmet Ertegün Türk-Amerikan müzik yapımcısı ve Atlantic Records'un kurucuydu. Dünyaca ünlü birçok ismi müzik dünyasına kazandıran Ahmet Ertegün, sosyal medyada yapılan bir paylaşım ardından gündeme geldi. İşte Ahmet Ertegün hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
31.05.2022 Gündem
Hamile sevgilisi Rihanna ile tatilden dönen şarkıcı tutuklandı!
Hamile sevgilisi Rihanna ile tatilden dönen şarkıcı tutuklandı! Ünlü rap şarkıcısı A$AP Rocky, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda silahlı saldırı suçundan gözaltına alındı. Hamile sevgilisi Rihanna ile birlikte özel uçakla tatilden dönen şarkıcı, havaalanında polis ekipleri tarafından tutuklandı.
21.04.2022 Dünya
Bu defa sesiyle büyülüyor
Bu defa sesiyle büyülüyor Kedi Kadın’la sinemada boy göstermeye hazırlanan Zoë Kravitz sesiyle de hayranlarıyla buluşacak. Kravitz yakında yayınlanacak solo albümünde sevgi ve kaybı anlatıyor
26.02.2022 Kültür Sanat
Billie Eilish ile bilboard’lara Türk imzası
Billie Eilish ile bilboard’lara Türk imzası Dijitalden sanat olur mu tartışılırken genç illüstrasyon sanatçısı Yaşar Vurdem’in Billie Eilish çalışması Adobe tarafından satın alınarak ABD’de bilboardları süslemeye başladı bile
10.10.2021 Kültür Sanat
‘Ölümümden sonra şarkılarım yayınlanmasın’
‘Ölümümden sonra şarkılarım yayınlanmasın’ ABD’li şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, vasiyetinde ölümünden sonra şarkılarının yayınlanmasının yasaklanmasına yer verdiğini duyurdu.
21.08.2021 Kültür Sanat
Magazin Haberleri Bülteni (20 Ağustos 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (20 Ağustos 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
20.08.2021 Magazin
Lana Del Rey vasiyetini açıkladı
Lana Del Rey vasiyetini açıkladı Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla vasiyetini açıkladı. Del Rey, müzisyen arkadaşı Anderson Paak'in birkaç önce yaptırdığı dövmeyle mesaj verdi.
20.08.2021 Cadde
Lana Del Rey 36 yaşına Barbie pastayla girdi
Lana Del Rey 36 yaşına Barbie pastayla girdi Pop dünyasının son yıllardaki önemli isimlerinden olan Lana Del Rey, 36 yaşına bastı. Barbie pastasıyla poz veren ünlü şarkıcı, doğum gününü ailesini mutlu eden bir başka güzel haberle kutladı.
23.06.2021 Cadde
Diana Ross’dan 15 yıl sonra yeni albüm
Diana Ross’dan 15 yıl sonra yeni albüm Pop müziğin önemli yıldızlarından Diana Ross, 15 yıl sonra yeni bir albüme imza attı.
20.06.2021 Kültür Sanat
Del Rey’den yeni albüm müjdesi
Del Rey’den yeni albüm müjdesi Amerikalı müzisyen Lana Del Rey, dün sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni albümü “Blue Bannisters”ın 4 Temmuz’da müzikseverlerle buluşacağını duyurdu.
30.04.2021 Kültür Sanat
Lana Del Rey karantina kilolarından kurtulamadı
Lana Del Rey karantina kilolarından kurtulamadı ABD'li müzisyen Lana Del Rey, önceki gün Kaliforniya'da objektiflere takıldı. 35 yaşındaki şarkıcının karantina döneminde aldığı kilolar dikkat çekti.
3.04.2021 Cadde
Yedinci  albümü çıktı
Yedinci albümü çıktı Lana Del Rey, 2019 Grammy adayı ‘Norman Fucking Rockwell’in başarısının ardından, merakla beklenen yedinci stüdyo albümü ‘Chemtrails Over The Country Club’ı yayınladı.
26.03.2021 Cadde
Lana Del Rey'in son hali şaşırttı
Lana Del Rey'in son hali şaşırttı ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, Los Angeles'ta objektiflere yansıdı. 35 yaşındaki yıldız, süper minisi ve koronavirüs pandemisi döneminde aldığı kilolarla dikkat çekti.
29.12.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (28 Aralık 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (28 Aralık 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
28.12.2020 Magazin
Lana Del Rey'in son hali görenleri şaşırttı
Lana Del Rey'in son hali görenleri şaşırttı Dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey, önceki gün Los Angeles'ta objektiflere yansıdı. 35 yaşındaki Rey, sargılı kolu ve aldığı kilolarıyla dikkat çekti.
28.12.2020 Cadde
'Spotify en çok dinlediklerim 2020' yıllık özet kısmına, istatistiklere nasıl bakılır? İşte 2020 Spotify en çok dinlenenler...
'Spotify en çok dinlediklerim 2020' yıllık özet kısmına, istatistiklere nasıl bakılır? İşte 2020 Spotify en çok dinlenenler... Spotify en çok dinlediklerim kısmı kullanıcıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Spotify kullanıcıların 2020 yılı istatistiklerini açıkladı. Aynı zamanda 2020 yılının TOP listeleri belli oldu. Peki 2020 Spotify en çok dinlediklerim kısmı nerede, nasıl bakılır? İşte Spotify'da en çok dinlenenler...
2.12.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Lana Del Rey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.