Leicester

Leicester

Son dakika leicester haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan leicester gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan leicester haber sayfamızda...

Leicester

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.045 leicester haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur'
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur' Cezayirli oyuncunun sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonunun kaldırılmasını kendisinin istediği belirlendi. Ghezzal’ın Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede, “Maddeyi iptal etmek herkes için daha iyi olur. Kalan maçlarda takıma katkı yapmak istiyorum” dediği öğrenildi.
26.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Galatasaray
Chelsea, FA Cup'ta yarı finale yükseldi!
Chelsea, FA Cup'ta yarı finale yükseldi! FA Cup Çeyrek Finali'nde Chelsea, Leicester City'i 4-2 mağlup etti.
17.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'a yeni dinamo! Sezon sonunda boşa çıkacak
Galatasaray'a yeni dinamo! Sezon sonunda boşa çıkacak Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar, bir yandan da transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda boşa çıkacak 27 yaşındaki orta saha için girişimlerine başladığı aktarıldı.
16.03.2024 Galatasaray
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı ve 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Yunus Akgün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 Galatasaray
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.03.2024 Futbol
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da yeni sezonun planlaması yapılıyor. Sarı-kırmızılılardan bu sezon ayrılan iki isim sezon sonunda geri dönecek.
6.03.2024 Galatasaray
Yunus Akgün oynadı, Leicester City kazandı!
Yunus Akgün oynadı, Leicester City kazandı! Championship'in 36'ncı haftasında Leicester City, Sunderland deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
5.03.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.03.2024 Futbol
Şampiyon Oran’la şampiyon gibi kazandı! 40 TL’ye 40.000 TL!
Şampiyon Oran’la şampiyon gibi kazandı! 40 TL’ye 40.000 TL! “Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine normal oranların üzerinde oranlar sunan Misli’de, bir üye dün oynanan karşılaşmalardan 6 maçlık bir İddaa kuponu oluşturdu. Şampiyon Oranlı maçlara da oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme imkanına da sahip oldu. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
28.02.2024 Diğer
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 Diğer
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 
24.02.2024 Dünya
Villarreal, Real Sociedad engeline takılmadı!
Villarreal, Real Sociedad engeline takılmadı! La Liga'nın 26'ncı haftasında Villarreal, Real Sociedad'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti.
23.02.2024 İspanya La Liga
Leeds United, Leicester City'i 3 golle yıktı!
Leeds United, Leicester City'i 3 golle yıktı! Championship'in 34'üncü haftasında Leeds United, Leicester City'i 3-1 mağlup etti.
23.02.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.02.2024 Futbol
Ukrayna'da Tete isyanı! 'İnsani açıdan saygılı değil'
Ukrayna'da Tete isyanı! 'İnsani açıdan saygılı değil' Shakhtar Donetsk Sportif Direktörü Darijo Srna, Brezilyalı futbolcu Tete'nin Ukrayna - Rusya savaşının başlamasının ardından takımdan ayrılması ile ilgili konuştu.
22.02.2024 Galatasaray
Riyad Mahrez'in eşinden Suudi Arabistan itirafı! 'Gözyaşlarına boğuldum'
Riyad Mahrez'in eşinden Suudi Arabistan itirafı! 'Gözyaşlarına boğuldum' Premier Lig devlerinden Manchester City'den ayrılarak Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'ye imza atan Riyad Mahrez'in eşi Taylor Ward dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.02.2024 Dünyadan Futbol
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
13.02.2024 Diğer
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı TFF tarafından oluşturulan Stadyum ve Güvenlik Komitesi, sezon öncesinde statlara, "uygunluk belgesi" düzenliyor. Yıl içerisinde zaman zaman denetimler yaparak, uygun olmayanları düzenleme tamamlanıncaya kadar askıya alıyor.
11.02.2024 Süper Lig
Leicester City, Stoke City'i 5 golle yıktı!
Leicester City, Stoke City'i 5 golle yıktı! Championship'in 30'uncu haftasında Leicester City, Stoke City deplasmanından 5-0 galip ayrıldı.
3.02.2024 Dünyadan Futbol
'Aşk, takıntı, şantaj ve cinayet': Katile dönüşen fenomenin dramatik çöküşü
'Aşk, takıntı, şantaj ve cinayet': Katile dönüşen fenomenin dramatik çöküşü Makyaj ve moda tavsiyeleri paylaşan bir fenomen olarak ün kazanmıştı. Sosyal medya paylaşımlarında, annesi ile sahip olduğu 'derin aile bağları' açıkça görülüyordu. Çok sevdiği annesini, özel görüntülerle tehdit eden eski sevgiliyi sonsuza kadar susturmak üzere bir plan yapmıştı. Bu noktadan itibaren 'aile bağları', kötü bir yola saptı ve 'soğukkanlı bir cinayet hikayesi'ne dönüştü.
2.02.2024 Dünya
Yunus Akgün gol attı! Leicester City turladı
Yunus Akgün gol attı! Leicester City turladı İngiltere FA Cup 4. Turu'nda Leicester City, Birmingham City'i 3-0 mağlup etti.
27.01.2024 Dünyadan Futbol
SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi!
SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi.
27.01.2024 Fenerbahçe
Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü'ye yıllar sonra cevap!
Cengiz Ünder'den Çağlar Söyüncü'ye yıllar sonra cevap! Cengiz Ünder, Fenerbahçe'yle görüşmelere başlayan yakın arkadaşı Çağlar Söyüncü'ye yıllar sonra cevap verdi.
26.01.2024 Fenerbahçe
ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAYATI VE KARİYERİ | Çağlar Söyüncü kaç yaşında, hangi mevkide forma giyiyor? İşte futbolculuk kariyeri...
ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAYATI VE KARİYERİ | Çağlar Söyüncü kaç yaşında, hangi mevkide forma giyiyor? İşte futbolculuk kariyeri... Çağlar Söyüncü, İzmir'de Menemen Belediyespor'da başladığı kariyerine Bucaspor'da devam etti. Altınordu ile birlikte profesyonel kariyerinde yolculuğa başlayan genç isim burada gösterdiği performans ile Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un yolunu tuttu. Dünyanın en prestijli ligi Premier Lig'de Leicester City forması altında beş sezonun ardından kariyerine La Liga'da devam ediyor. İşte Çağlar Söyüncü hayatı ve kariyerine ilişkin merak edilenler...
26.01.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Leicester ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.