İngiltere Premier Lig Leicester City-Liverpool: 1-2

Leicester City-Liverpool: 1-2

01.09.2018 - 16:14 | Son Güncellenme:

Premier Lig'de Liverpool, özellikle ikinci yarıda çok zorlandığı maçta Leicester deplasmanından 3 puanla döndü: 1-2. Bu sonuçla Kırmızılar, 4'te 4 yaparak şampiyonluğun adayları arasında olduğunu gösterdi.

Leicester City-Liverpool: 1-2

Skorer - Premier Lig'de Liverpool fırtınası dinmek bilmiyor... Kırmızılar 4. haftada ikinci yarıda sıkıntıya düştüğü maçı 2-1 kazanarak üst üste 4. galibiyetini almayı başardı.

Haberin Devamı

King Power Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısında oyunu domine eden konuk ekip 10. dakikada Sadio Mane ve 45'te Roberto Firmino'nun golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı.

Leicester City-Liverpool: 1-2

75 milyon euroluk Allison'dan dev hata!

İkinci yarıda bambaşka bir Leicester vardı sahada... 63'te 75 milyon euro karşılığında Roma'dan transfer olan kaleci Allison'un dev hatasında Ghezzal topu ağlara gönderdi: 1-2. Kalan dakikalarda ev sahibi ekibin baskısı sonuç getirmedi ve Liverpool Premier Lig tarihinde ilk kez sezona 4'te 4 yaparak başladı.

Çağlar Söyüncü kadroda yok

Bu sonucun ardından Liverpool puanını 12'ye çıkarırken, Leicester 6 puan kaldı. Leicester'a transfer olan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü antrenman eksikliği nedeniyle 18 kişilik kadroya alınmadı.

Haberin Devamı