Leman

Leman

Son dakika Leman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leman haber sayfamızda...

Leman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.380 leman haberi bulunmuştur.
Annesinin uğuruyla sahne aldı
Annesinin uğuruyla sahne aldı Şevval Sam, KKTC’deki Elexus Otel’de sahne aldı.
17.03.2024 Cadde
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı!
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı! Şevval Sam, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir otelde konser verdi. Ünlü sanatçının, sahneye annesi Leman Sam'ın 1998 yılında yaptığı ve 'Uğurum' dediği 'İlla' şarkısıyla çıkması dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde 21 yıl önce asayiş biriminde görev yaparken ortadan kaybolan Ferhat Özdinç’in dosyası raflardan indirilip, özel ekip kuruldu.
28.02.2024 Gündem
2 kız kardeşin zehirlenip öldüğü olayda yetki firmadan açıklama
2 kız kardeşin zehirlenip öldüğü olayda yetki firmadan açıklama Manisa’da, evde, doğal gaz kombisinin bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksitten zehirlenen 2 kız kardeşin ölümüyle ilgili soruşturma sürerken; Aksa Manisa Doğalgaz şirketinden yapılan yazılı açıklama geldi.
13.01.2024 Gündem
Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı! 2 kardeşten kahreden haber
Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı! 2 kardeşten kahreden haber Manisa'nın Yunusemre ilçesinde iddiaya göre 3 gün önce taşındıkları evde yaşanan doğal gaz sızıntısı nedeniyle 2 kız kardeş hayatını kaybetti. Çocuklarının cansız bedenini bulan anne sinir krizi geçirdi.
12.01.2024 Gündem
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. L harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Şevval Sam: Atatürk'e minnetim ölene kadar bitmeyecek!
Şevval Sam: Atatürk'e minnetim ölene kadar bitmeyecek! Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmemesi nedeniyle geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finaline çıkmama kararı almış ve mücadele ileri bir tarihe ertelenmişti. Şarkıcı Şevval Sam, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.01.2024 Cadde
Leman Sam hastaneye kaldırıldı
Leman Sam hastaneye kaldırıldı Leman Sam, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki konseri sonrası halsizlik şikâyetleriyle hastaneye gitti. Koronavirüs teşhisi konulan Sam, hastanede tedavi altına alındı.
1.01.2024 Cadde
Böyle komşu düşman başına! Kapısına çöp atıp, elinde bıçakla tehdit etti
Böyle komşu düşman başına! Kapısına çöp atıp, elinde bıçakla tehdit etti Sivas’ta bir apartmanda komşular arasında yaşanan gerginlik pes dedirtti. Apartmanda yaşanan tartışma anları kameralara yansıdı.
21.12.2023 Haberler
Böyle komşu düşman başına! Kapısına çöp atıp, elinde bıçakla tehdit etti
Böyle komşu düşman başına! Kapısına çöp atıp, elinde bıçakla tehdit etti Sivas’ta bir apartmanda komşular arasında yaşanan gerginlik pes dedirtti. Apartmanda yaşanan tartışma anları kameralara yansıdı.
21.12.2023 Gündem
KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE OYUNCULARI ve konusu! Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi?
KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE OYUNCULARI ve konusu! Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi? Salak Milyoner filminin devam niteliğindeki ikinci filmi Köyden İndim Şehire'de yine başrolleri Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe paylaşıyor. Film, 1974 yılında beyazperdedeki yerini alıyor. Peki, Köyden İndim Şehire filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.12.2023 Cadde
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
‘Bağlantısızlar’dan ‘kadın’ konferansı
‘Bağlantısızlar’dan ‘kadın’ konferansı Bağlantısızlar Hareketi’nin ilk uluslararası konferansında cinsiyet eşitliğinin önündeki engeller tartışıldı. Konferansta, erken evlilik, kız çocuklarının eğitime erişimi, kadının iş ve sosyal hayata katılımı, şiddetle mücadele gibi konular ele alındı.
23.11.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Devran hangi dizilerde rol aldı? Özlem Leman Devran hayatı ve kariyeri.
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Devran hangi dizilerde rol aldı? Özlem Leman Devran hayatı ve kariyeri. Kızılcık Şerbeti bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde diziye Gonca karakteri ile Özlem Leman Devran katılacak. Ömer'in arkadaşı olarak diziye katılacak olan Gonca karakterine Özlem Leman Devran hayat verecek. Peki Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
Hababam Sınıfı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı filmi nerede çekildi? Serinin ilk filmi Hababam Sınıfı 1974 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Adile Naşit gibi isimler yer alıyor. Filmde Ayşen Gruda konuk oyuncu olarak bulunmuştur. Peki, Hababam Sınıfı filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
22.10.2023 Cadde
Öncü ve kışkırtıcı bir festival
Öncü ve kışkırtıcı bir festival Sahne üzerinde kurulan yeni dili seyirciyle tanıştıran İO Uluslararası Tiyatro Festivali’nin direktörü Leman Yılmaz, “Klasik sahneleme alışkanlıklarımızı bir kenara bırakıp, farklı sahne dillerinin peşine düşmemiz gerekiyor” diyor.
18.10.2023 Kültür Sanat
Aile dizisi Nedret kimdir? Nedret'i oynayan Ayda Aksel hayatı ve dizileri...
Aile dizisi Nedret kimdir? Nedret'i oynayan Ayda Aksel hayatı ve dizileri... Ayda Aksel, Aile dizisinde Nedret karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu Aksel, bale ve viyolonsel eğitimi gördü. Usta isim uzun süre Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde görev aldı. Akabinde ise Sadri Alışık Tiyatorsu'nda çalıştı. Peki, Ayda Aksel kaç yaşında, nereli?
17.10.2023 Cadde
Leman İsminin Anlamı Nedir? Leman Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Leman İsminin Anlamı Nedir? Leman Ne Demek, Ne Anlama Gelir? İsimler, kız, erkek ve ortak kullanılabilen İsimler olarak farklı gruplara ayrılır. Çünkü insanların birbirini tanıması için mutlaka bir isme sahip olması gerekir. Leman, kız grubu isimleri içinde yer alır. Uzun yıllardan beri kullanılan ve halen de kullanılmaya devam edilen kız cinsiyetli Leman isminin anlamı nedir? Leman ne demek? Ne anlama gelir tüm detayları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Son 30 yılın İstanbulu'na yangın kulesinden bir bakış
Son 30 yılın İstanbulu'na yangın kulesinden bir bakış Gazeteci-yazar Burak Artuner’in üçüncü romanı piyasaya çıktı. Roman, günümüz İstanbulu'nda betonlaşmayla kuşatılan insanların sıkışıp kalmışlıklarına, iç yakan gelişmelerin yaşandığı küresel bir döneme sanki bir ‘Yangın Kulesi’nden bakıyor.
21.09.2023 Kültür Sanat
Mehmet Akta'dan terörle mücadele açıklaması: Giderek güç kaybedip, yok oluyorlar
Mehmet Akta'dan terörle mücadele açıklaması: Giderek güç kaybedip, yok oluyorlar Diyarbakır’da çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki eylemi 5’nci yılına girdi. Aileleri ziyaret eden İçişleri Bakanı yardımcısı Mehmet Akta, "Sizlerden aldığımız manevi güçle birlikte kahraman güvenlik güçlerimiz, teröristlere nefes aldırmıyor, göz açtırmıyor. Artık kafalarını bile kaldıramıyor, eleman devşirmek için sinsi planlar yapamıyor, mevcut elemanlarını saflarında tutamıyor, giderek güç kaybedip yok oluyorlar." dedi.
3.09.2023 Gündem
Kazada eşi ve kayınvalidesi ölen kadın sürücünün feryadı yürekleri dağladı
Kazada eşi ve kayınvalidesi ölen kadın sürücünün feryadı yürekleri dağladı Samsun'da meydana gelen kazada, eşi ve kayınvalidesi ölen, kadın sürücünün feryadı yürekleri dağladı.
13.08.2023 Haberler
Feci kazada eşi ve kayınvalidesini kaybetti! Feryadı yürekleri dağladı
Feci kazada eşi ve kayınvalidesini kaybetti! Feryadı yürekleri dağladı Samsun'da meydana gelen trafik kazasında eşi ve kayınvalidesi kaybeden sürücünün feryadı yürekleri dağladı.
13.08.2023 Gündem
Ünlü üniversiteden skandal yazı! 'Bir kez bile söz edilmedi'
Ünlü üniversiteden skandal yazı! 'Bir kez bile söz edilmedi' Uluslararası medyadaki analizde Lozan Antlaşması 100 yıl öncesinin ebedi dersi olarak nitelendi, Yunan basını dikkat çekici bir detay sundu. MIT Üniversitesi'nin internet sitesinde ise, skandal bir analiz var.
24.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Leman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.