Leopar deseni nasıl kombinlenir?

Bir zamanlar rock yıldızlarıyla ilişkilendirilen leopar deseni ülkemizde fazla vamp kabul edilse de doğru şekilde giyildiğinde sanılanın aksine oldukça şık ve iddialı olabilir. Bakınız efendim, Olivia Palermo'dan Alexa Chung'a kadar pek çok stil ikonu leopar desenini muhteşem bir şekilde taşıyor. Son derece modern, son derece seksi, son derece tarz. Giymesini bilene...

2017/2018 Sonbahar/Kış podyumlarında en gözümüze çarpan trendlerden birisi leopar deseniydi. Leopar deseni hiçbir zaman değerini kaybetmese de bu yıl hiç olmadığı kadar moda. Ancak özellikle Türkiye'de fazlasıyla sevilse de kullanılması riskli desenlerden bir tanesi. Seveni çok sever, sevmeyeni nefret eder.

Haberin Devamı

Leopar deseniyle bir parizyen, bir New Yorker, belki bir rock yıldızı olabileceğiniz gibi bir assolist de olabilirsiniz. Aman! Dileğim şu ki; sevenleri "gün teyzesine" veya assoliste dönüşmesin, sevmeyenlerin de önyargılarını yıkalım.

Peki leopar deseni nasıl kombinlenir? Leopar deseniyle nasıl modern ve şık tarzlar yaratılır?

Desen desen üstüne bindirmeyin

Leopar deseni tek başına yeterince iddialıyken, zaten bütün gözler ona bakıyorken bir de başka desenlerle ve abartılı renklerle gözü yormamak gerek. Kombininiz ne kadar sade olursa leopar deseni o kadar şık gözükür.

Leopar deseni sizi korkutuyorsa leopar desenli bir ayakkabı veya leopar desenli bir çantayla hayatınıza küçük dozlarda sokabilirsiniz.

Leopar deseni nasıl kombinlenir

Kotunuza güvenin

Her modern kadının gardırobunda kurtarıcı parça iyi bir kottur. Leopar desenini kombinlerken de kotun gücüne güvenin. Leopar desenli bluzunuzu en iyi kotunuzun üzerine giyin ve içiniz rahat bir şekilde çıkın. Günlük bir kot pantolon kombininin içinde daha lüks hissetmek için leopar desenli bir çift ayakkabı veya leopar desenli bir clutch ile tamamlayın.

Leopar deseni nasıl kombinlenir

Diğer kurtarıcı: Siyah

Leopar deseni en iyi, en şık, en kolay siyahla kombinlenir. Siyah sizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmaz.

Leopar deseni nasıl kombinlenir

Leopar deseninin en lüks hali: Kürk manto

Leopar desenli kürk mantoyla şık olmaktan daha zor bir şey varsa o da rüküş olmak. Tek yapmanız gereken abartmamak. Çünkü leopar desenli kürk mantoyu giyip başka hiçbir şey giymeyerek bile şık ve havalı gözükebilirsiniz. Bu yüzden üzerinize giydiklerinizin sayısını ve deseni minimumda tutun.

Haberin Devamı

Leopar deseni nasıl kombinlenir

Leopar deseni klasik renklerinde olmak zorunda değil

Klasik renklere bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Leopar deseni oldukça modern renklerde de karşımıza çıkıyor ve hiç fena değil.

Leopar deseni nasıl kombinlenir