Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Lezzet dolu program: Kafayı Yersin

Sibil Çetinkaya ve Ahmet Aksöz, lezzet avcıları olarak Türkiye'nin dört bir yanını dolaşacak ve hem buldukları farklı tatları hem de eğlenceli sohbetlerini ekranlara taşıyacak.

|

BluTV, başarılı dizilerinin ardından orijinal yapımlar seçkisine yepyeni bir gezi-yemek-sohbet programı ekliyor. Çok yakında izleyicilerle buluşacak olan 'Kafayı Yersin' adlı programda, sosyal medya sayfasından paylaştığı yemek, makyaj, moda ve seyahat videolarıyla beğeni kazanan Sibil Çetinkaya ile AhmetKarya hesabında Karya Çandar'la beraber yaptıkları sit-com videolarla 1 milyon takipçiye ulaşan Ahmet Aksöz bir araya geliyor.

May Productions imzalı, BluTV özel yapımı programda ikili, hiçbir şeyi tatmaktan çekinmeyecek ve bir yandan eğlenceli yolculuklar yaparken, diğer yandan da gittikleri yerlerde farklı deneyimler yaşayacaklar. Ağızların suyunu akıtacak bu leziz programda Çetinkaya ile Aksöz, geleneksel gezi-yemek programlarına da meydan okuyarak onları ti'ye alacak.

Hareket noktasının İstanbul olacağı 'Kafayı Yersin'de Tokat, Giresun, Urfa, Adana, Konya ve İzmir de lezzet keşfinin yaşanacağı şehirler arasında bulunacak. İlk tanıtımıyla iştahı açan programda Ahmet Aksöz ile Sibil Çetinkaya, en az beş mekanı ziyaret edecek.

'Kafayı Yersin', adına uygun olarak seyircileri "kafayı yedirtecek" tatlarla buluşturmak üzere sadece BluTV ekranlarında olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.