Gündem LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

17.08.2018 - 10:01 | Son Güncellenme:

LGS nakil başvuruları alınmaya devam ediyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren LGS 2. nakil başvuruları dün sona erdi. 1. nakil sonuçlarının ardından herhangi bir liseye yerleştirilemeyen adaylar otomatik olarak 2. nakil başvurusu yapmaya hak kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınmaya devam eden LGS nakil başvuruları için E-okul platformu üzerinden boş kontenjanar ve başvuru işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından MEB tarafından yayımlanan tercih kılavuzu ile birlikte LGS nakil başvuru işlemleri alınmaya devam ediyor. 6-10 Ağustos tarihleri arasında alınan 1. nakil başvurularının ardından 13 Ağustos'ta nakil başvuruları MEB tarafından adaylara duyuruldu. Herhangi bir liseye yerleşemeyen adaylar LGS 2. nakil başvurusuna hak kazandı. Peki dün tamamlanan LGS 2. nakil başvurusunun sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

LGS 2. NAKİL BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

LGS 2. nakil başvuruları 17 Ağustos'ta sona erdi. 1. nakil başvurusunda herhangi bir liseye yerleştirilemeyen adaylar LGS 2. nakil başvurusu yapmaya hak kazandı. 13-17 Ağustos tarihinde başvuruları alınan LGS 2. nakil başvuru sonuçlarının 19 Ağustos'ta adaylara duyurulması bekleniyor.

LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak