Beşiktaş Ljajic zor, Chadli hazır

Ljajic zor, Chadli hazır

29.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın, Adem Ljajic için resmi kiralama teklifi götürdüğü Torino Kulübü sözleşmeye 13 milyon euroluk zorunlu satış maddesi koydurmak istedi. Bu şartı kabul etmeyen siyah-beyazlılar anlaşma sağlanamazsa rotayı Chadli’ye çevirecek.

Ljajic zor, Chadli hazır

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Transfer döneminin kapanmasına üç gün kala 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Adem Ljajic için Torino kulübü ile yürütülen görüşmelerde zorunlu satın alma şartı engeline takıldığı belirlendi.

Siyah-beyazlılar, 26 yaşındaki yetenekli futbolcuyu bir yıllığına kiralamak için resmi teklif yaparken, İtalyan ekibi bu öneriyi şartlı olarak kabul etti. Ljajic’i iki sezon önce 9 milyon euroya Roma’dan kadrosuna katan Torino’nun, Beşiktaş’la yapılacak sözleşmeye 13 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi koydurmak istediği belirlendi.

Adem Ljajic için ısrarlı olan siyah-beyazlıların 13 milyon euroluk opsiyonu ise çok yüksek bulduğu öğrenildi. Bir yıl sonra Torino’ya bu rakamı ödemeye yanaşmayan Beşiktaş’ın, Sırbistan Milli Takımı forması da giyen yıldız futbolcuyu 1 yıllığına kiralama konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Alternatif Chadli

Adem Ljajic konusunda maddi engelleri henüz aşamayan Beşiktaş, alternatif isim olarak Nacer Chadli’yi yedekte tutuyor. İngiltere’de Championship’e düşen West Bromwich’te top koşturan Belçikalı yıldız da siyah-beyazlı takıma gelmek istiyor. Kartal, Ljajic transferi gerçekleşmezse Chadli için daha önce maddi konularda el sıkıştığı İngiliz ekibine resmi teklif götürecek.

Adem Ljajic, Rusya’da düzenlenen son Dünya Kupası’nda Sırbistan Milli Takımı formasıyla üç maçta görev yaptı.

Yazarlar