Lokomotiv Kuban

Lokomotiv Kuban

Son dakika Lokomotiv Kuban haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lokomotiv Kuban gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lokomotiv Kuban haber sayfamızda...

Lokomotiv Kuban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 576 lokomotiv kuban haberi bulunmuştur.
TOFAŞ Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı
TOFAŞ Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ta 2023-2024 sezonu hazırlıkları başladı.
14.08.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon hazırlık programı belli oldu Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon hazırlık programı belli oldu.
1.08.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko’nun hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Beko’nun hazırlık programı belli oldu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı 2023-2024 sezonu öncesi hazırlık programı belli oldu.
Anadolu Efes, Darius Thompson'ı kadrosuna kattı
Anadolu Efes, Darius Thompson'ı kadrosuna kattı Erdem Can yönetimindeki Anadolu Efes, Amerikalı oyuncu Darius Thompson'ı transfer etti.
7.07.2023 Basketbol
Yıldız basketbolcuya skandal saldırı! Hastaneye kaldırıldı
Yıldız basketbolcuya skandal saldırı! Hastaneye kaldırıldı Rus ekibi CSKA Moskova'nın yıldız basketbolcusu Alexey Shved, skandal bir saldırıya uğradı. Shved hastaneye kaldırılırken kulüpten resmi açıklama geldi. İşte yaşananlar...
2.05.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko'ya 2 iddialı transfer! Itoudis etkisi
Fenerbahçe Beko'ya 2 iddialı transfer! Itoudis etkisi THY Euroleague'de son olarak Real Madrid'e kaybeden ve play-offlara hazırlanan Fenerbahçe Beko önümüzdeki sezon için 2 iddialı transfer peşinde. İki basketbolcunun da sözleşmesi bu sezon sona eriyor.
Beşiktaş Emlakjet, Isaiah Whitehead'i transfer etti
Beşiktaş Emlakjet, Isaiah Whitehead'i transfer etti Beşiktaş Emlakjet, Amerikalı guard Isaiah Whitehead'i kadrosuna kattığını açıkladı.
Pınar Karşıyaka'da Kuzminskas imzayı attı
Pınar Karşıyaka'da Kuzminskas imzayı attı Basketbol Süper Ligi'nde sezon öncesi as kadrosunu Berkan Durmaz hariç tamamen değiştirip tüm yabancılarını yenileyen Pınar Karşıyaka, bir süredir pazarlık halinde olduğu Litvanyalı yıldız Mindaugas Kuzminskas'a kavuştu.
Pınar Karşıyaka, Kuzminskas’ı kadrosuna kattı
Pınar Karşıyaka, Kuzminskas’ı kadrosuna kattı Pınar Karşıyaka, 32 yaşındaki Litvanyalı uzun forvet Mindaugas Kuzminskas’ı kadrosuna kattı.
Pınar Karşıyaka'da rota Kuzminskas
Pınar Karşıyaka'da rota Kuzminskas Basketbol Süper Ligi'nde sezon öncesi tüm yabancılarını değiştirip 5 yeni yabancı alan Pınar Karşıyaka, Litvanyalı yıldız Mindaugas Kuzminskas'a kanca attı.
Pınar Karşıyaka'nın rakibi Enisey
Pınar Karşıyaka'nın rakibi Enisey Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi Antalya'da katıldığı Gloria Cup 2022 Turkish Riviera Preseason Games'deki ilk maçında Lokomotiv Kuban'ı 85-71 mağlup eden Pınar Karşıyaka, yarın yine Rus temsilcisi Enisey Krasnoyarsk'la rakip olacak. Gloria Sports Arena'daki mücadele saat 17.30'da başlayacak.
Magic Johnson’dan iyisi Fenerbahçe Beko’da
Magic Johnson’dan iyisi Fenerbahçe Beko’da Fenerbahçe Beko’nun kadrosuna kattığı Nick Calathes, en çok sayıya giden pas veren isim olarak Euroleague tarihine geçmiş bir isim... Panathinaikos’taki coachu Rick Pitino asistleri için, “Magic Johnson’dan daha iyi” demişti
24.08.2022 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Nick Calathes'i transfer etti
Fenerbahçe Beko, Nick Calathes'i transfer etti Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, Yunan oyuncuyla 2 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.
Pınar Karşıyaka, Errick McCollum'u kadrosuna kattı
Pınar Karşıyaka, Errick McCollum'u kadrosuna kattı Pınar Karşıyaka, 34 yaşındaki oyun kurucu Errick McCollum'u kadrosuna kattığını açıkladı.
Olympiakos, Bartzokas'ın sözleşmesini 2025 yılına uzattı
Olympiakos, Bartzokas'ın sözleşmesini 2025 yılına uzattı Yunan ekibi Olympiakos, Başantrenör Georgios Bartzokas'ın sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı.
22.06.2022 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Johnathan Motley'i transfer etti
Fenerbahçe Beko, Johnathan Motley'i transfer etti Takımın başına Itoudis'i getiren Fenerbahçe Beko, Johnathan Motley ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Son dakika haberi: EuroLeague'den Rus kulüplerine yaptırım! Resmen açıklandı
Son dakika haberi: EuroLeague'den Rus kulüplerine yaptırım! Resmen açıklandı Rus kulüpleri, Turkish Airlines Euroleague ve 7Days Eurocup'tan resmen ihraç edildi.
EuroLeague, 4 Rus takımının maçlarını askıya aldı
EuroLeague, 4 Rus takımının maçlarını askıya aldı EuroLeague, Rus takımları CSKA Moskova, UNICS Kazan ve Zenit St Petersburg'un Turkish Airlines EuroLeague'e; Lokomotiv Kuban Krasnodar’ın ise 7DAYS EuroCup'a katılımlarının askıya alındığını açıkladı.
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
11.01.2022 Futbol
Türk Telekom: 88 - Lokomotiv Kuban: 85
Türk Telekom: 88 - Lokomotiv Kuban: 85 Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası A Grubu 5. hafta maçında ağırladığı Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını 88-85 yendi.
16.11.2021 Eurocup
Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, Avrupa'da sezonu açıyor
Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, Avrupa'da sezonu açıyor Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası A Grubu ilk maçında yarın Fransa temsilcisi Boulogne Metropolitans 92'yi ağırlayacak.
18.10.2021 Basketbol
Tolga Öngören'den yeni sezon değerlendirmesi
Tolga Öngören'den yeni sezon değerlendirmesi ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ta Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Hakan Demir, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.
Galatasaray - Lazio: 1-0
Galatasaray - Lazio: 1-0 UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde Galatasaray, Lazio’yu konuk etti. Türk Telekom Stadyumu’ndaki kritik karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı. Aslan ilk haftayı lider kapattı.
16.09.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Anadolu Efes, Gloria Cup'ta şampiyon oldu
Son dakika haberi: Anadolu Efes, Gloria Cup'ta şampiyon oldu Antalya'da düzenlenen Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası 2'yi Anadolu Efes birinci tamamladı.
12.09.2021 Basketbol
Son dakika haberi: Anadolu Efes'ten Lokomotiv Kuban'a 30 sayı fark
Son dakika haberi: Anadolu Efes'ten Lokomotiv Kuban'a 30 sayı fark Antalya'da düzenlenen Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası 2'nin üçüncü gününde TOFAŞ, Zalgiris Kaunas'ı 71-57, Anadolu Efes ise Lokomotiv Kuban'ı 97-67 mağlup etti.
10.09.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Lokomotiv Kuban ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.