Los Angeles Lakers'ta Lonzo Ball en az bir ay yok
Los Angeles Lakers'ta Lonzo Ball en az bir ay yok Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Los Angeles Lakers'ta Lonzo Ball, sakatlığı nedeniyle en az bir ay forma giyemeyecek.
1.07.2020 NBA
Stephen Curry rakibin taktiğini dinleyerek Eboue'ye selam çaktı
Stephen Curry rakibin taktiğini dinleyerek Eboue'ye selam çaktı Dünya yıldızlarından muzip hareketler görmeye bayılıyoruz. Genelde maç kazanma hırsıyla sahada oluyorlar ve bu nedenle ciddi hallerini görüyoruz. Ama özellikle basketbolun ve şovun bir potada eridiği NBA'de çok daha fazla eğlenceli ana tanık oluyoruz. Bakalım Curry'nin Lonzo Ball'u taktik alırken dinlediği görüntü Shaqtin a Fool'a konu olacak mı?
28.12.2018 Spor
Los Angeles Lakers'ta çifte "triple double"
Los Angeles Lakers'ta çifte "triple double" Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Charlotte Hornets'i 128-100 yenen Los Angeles Lakers'ın oyuncuları LeBron James ve Lonzo Ball, "triple double"a imza attı.
1.07.2020 NBA
Lonzo Ball'ın paylaşımı tepki çekti!
Lonzo Ball'ın paylaşımı tepki çekti! NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers'ın formasını giyen Lonzo Ball Instagram'dan paylaştığı hikaye videosunda gece yarısında hamile kız arkadaşını uyandırmasıyla tepki çekti.
1.07.2020 Basketbol
Lonzo Ball'dan babasına 400 bin dolarlık hediye
Lonzo Ball'dan babasına 400 bin dolarlık hediye NBA'in genç yıldızlarından Lonzo Ball,babası Laver Ball'a aldığı hediyeyi twitter hesabından paylaştı.Videodaki Rolls Royce marka arabanın değerinin ABD'de 400 bin doların üstünde olduğu yazıldı.
1.07.2020 Basketbol
Lonzo Ball, LeBron James'in rekorunu kırdı
Lonzo Ball, LeBron James'in rekorunu kırdı NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen Ball, Milwaukee Bucks'a 98-90 yenildikleri maçta "triple-double" yaparak NBA'de bu istatistiğe ulaşan en genç isim oldu.
1.07.2020 NBA