Lula Da Silva

Lula Da Silva

Son dakika Lula da Silva haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lula da Silva gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lula da Silva haber sayfamızda...

Lula Da Silva

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 419 lula da silva haberi bulunmuştur.
Robinho'ya 9 yıl hapis cezası! Cinsel taciz davası sonuçlandı
Robinho'ya 9 yıl hapis cezası! Cinsel taciz davası sonuçlandı Brezilya'nın efsane futbolcularından Robinho'nun cinsel saldırı nedeniyle aldığı 9 yıllık hapis cezasını ülkesinde çekmesi gerektiğine karar verildi.
21.03.2024 Magazin
Stellantis, Brezilya'da yatırım yapacak
Stellantis, Brezilya'da yatırım yapacak Stellantis, 2025-2030 yılları arasında Brezilya'da 30 milyar real (6,07 milyar dolar) yatırım yapacağını ve ülkede 40'tan fazla yeni otomobil piyasaya sürmeyi, hibrit-flex araçları tanıtmayı hedeflediğini söyledi.
7.03.2024 Uzmanpara
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Haberler
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Dünya
Paris’te barış diplomasisi
Paris’te barış diplomasisi İsrail-Hamas savaşının sonlanması ve ateşkes sağlanabilmesi için Fransa’nın başkenti Paris’te İsrail, ABD, Mısır ve Katarlı yetkililer arasında ateşkes diplomasisi gerçekleşti. Diplomatik kaynaklar, olumlu işaretler olduğunu söylüyor.
25.02.2024 Dünya
Gazze’de tablo ağır: Can kaybı en az 29 bin 606
Gazze’de tablo ağır: Can kaybı en az 29 bin 606 İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında son 24 saatte 92 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 29 bin 606’ya yükseldi.
24.02.2024 Dünya
Refah için kritik tarih: 10 Mart!
Refah için kritik tarih: 10 Mart! İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı yürüttüğü savaş devam ederken, endişelerin odağında bulunan Refah kenti için önemli bir gelişme yaşandı. Pek çok ülke lideri ve dünya kamuoyu, bir milyondan fazla Gazzelinin sığındığı Mısır sınırındaki kente İsrail’in kara harekatı düzenlenmesine karşı çıkarken, Tel Aviv’den tarih geldi.
20.02.2024 Dünya
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek Gazze Şeridi’nde yaşayanlar, hayat kaygısının yanı sıra yiyecek bulmak için de mücadele veriyor. Kimi ailelerin çocukları için hayvan yemlerinden ekmek yaptığı belirtiliyor...
20.02.2024 Dünya
Brezilya lideri Lula, İsrail'i Gazze'de soykırımla suçladı ve yaşananları Hitler'in yaptıklarına benzetti
Brezilya lideri Lula, İsrail'i Gazze'de soykırımla suçladı ve yaşananları Hitler'in yaptıklarına benzetti Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva, İsrail hükümetini Gazze’de soykırım yapmakla suçladı ve askeri eylemleri Holokost ile kıyasladı. İsrail ise bu açıklamaları nedeniyle Lula’yı kınadı.
19.02.2024 Dünya
Mısır Adalet Divanı’nda İsrail sunumu yapacak
Mısır Adalet Divanı’nda İsrail sunumu yapacak Mısır Basın Enformasyon Kurumu Başkanı Diaa Rashwan, Mısır’ın İsrail’in Filistin’de işlediği suçlar konusunda 21 Şubat’ta Uluslararası Adalet Divanı’nda sunum yapacağını açıkladı.
19.02.2024 Dünya
Gazze’de savaş suçu işleniyor
Gazze’de savaş suçu işleniyor Dubai’de düzenlenen BM İklim Zirvesi’nde İsrail’in Gazze’deki katliamlarına dikkat çeken Erdoğan, “Yaşananlar insanlık suçudur, savaş suçudur ve bu suçu işleyenlerden uluslararası hukuk önünde mutlaka hesap sorulmalıdır” dedi.
2.12.2023 Gündem
'Testere Milei' seçimi kazandı! Dünya şaşkın, akılalmaz vaatlerle devlet başkanı oldu
'Testere Milei' seçimi kazandı! Dünya şaşkın, akılalmaz vaatlerle devlet başkanı oldu Arjantin'de ikinci turu dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini aşırı sağcı aday Javier Milei kazandı. Oyların yaklaşık yüzde 90'ı sayıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 56'sını Milei, yüzde 44'ünü ise Ekonomi Bakanı Sergio Massa aldı.
20.11.2023 Dünya
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirvede lider eşleriyle bir araya geldi, önemli mesajlar verdi.
15.11.2023 Gündem
Brezilya Kongresi: Eski Devlet Başkanı Bolsonaro, darbe girişiminden yargılanmalı
Brezilya Kongresi: Eski Devlet Başkanı Bolsonaro, darbe girişiminden yargılanmalı Brezilya Kongresi tarafından hazırlanan bir rapor, eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun meşru hükümeti devirmeye ve demokratik yönetimi yıkmaya teşebbüs dahil toplam dört ayrı suçtan yargılanmasını öneriyor.
19.10.2023 Dünya
Erdoğan'dan Gazze'deki vahşete tepki: Tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum
Erdoğan'dan Gazze'deki vahşete tepki: Tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hastane saldırısına sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum" dedi.
17.10.2023 Gündem
Erdoğan 'kalıcı barış' için devrede! Türkiye'nin önerileri vurgulandı
Erdoğan 'kalıcı barış' için devrede! Türkiye'nin önerileri vurgulandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile görüştü.
17.10.2023 Gündem
Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ameliyat sonrası taburcu oldu
Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ameliyat sonrası taburcu oldu Brezilya Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva, kalçasından ameliyat olmasının ardından hastaneden taburcu edildi.
1.10.2023 Dünya
Brezilya’da Lula’nın, kalça ameliyatı sonrası sağlık durumu ‘stabil’
Brezilya’da Lula’nın, kalça ameliyatı sonrası sağlık durumu ‘stabil’ Brasilia'daki hastanede görevli doktorlar tarafından yapılan açıklamada, ameliyatın sorunsuz geçtiği hatırlatılarak, 77 yaşındaki Lula’nın en geç salı gününe kadar taburcu edileceği bildirildi.
1.10.2023 Dünya
Darbe planladı iddiası
Darbe planladı iddiası Brezilya’nın eski devlet başkanı Jair Bolsonaro’nun, geçen yılın sonlarında ülkenin kara, deniz ve hava kuvvetleri komutanlarıyla askeri darbeye yönelik bir planı görüşmek üzere buluştuğu iddia edildi.
23.09.2023 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Lula, Putin'e verdiği 'tutuklanamaz' garantisini geri çekti
Brezilya Devlet Başkanı Lula, Putin'e verdiği 'tutuklanamaz' garantisini geri çekti Basın toplantısı düzenleyen Lula, "Putin (gelecek yılki zirveye) katılmaya karar verirse, (olası bir tutuklamaya) karar vermek benim hükümetimin değil yargının yetkisindedir." dedi.
12.09.2023 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Lula'dan Rus lider Putin'e 'tutuklamayız' garantisi
Brezilya Devlet Başkanı Lula'dan Rus lider Putin'e 'tutuklamayız' garantisi Brezilya da Roma Statüsü'ne taraf olduğu için Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararlarını uygulamak zorunda. Brezilya hükümeti bu konuyla ilgili sorulara herhangi bir yorum yapmadı.
11.09.2023 Dünya
G-20 sonuç bildirgesi Ukrayna’yı memnun etmedi
G-20 sonuç bildirgesi Ukrayna’yı memnun etmedi G20 Zirvesi, dün sona erdi. Zirve sonunda açıklanan ortak bildirge Ukrayna’yı memnun etmedi. Ukrayna Dışişleri Sözcüsü Oleg Nikolenko, güçlü kelimeleri dahil etmeye çalışanlara teşekkür ederken, “Bildirgenin gurur duyulabilecek türden olmadığını” ifade etti. ABD ve İngiltere’den yapılan açıklamalarda ise, bildirgenin önemli olduğu belirtildi.
11.09.2023 Dünya
'Daha fazla hoşgörüye ve anlayışa ihtiyacımız var'
'Daha fazla hoşgörüye ve anlayışa ihtiyacımız var' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı.
10.09.2023 Gündem
Kur'an'ı Kerim'e saldırılara Erdoğan'dan sert tepki: İzin verilmesi asla kabul edilemez
Kur'an'ı Kerim'e saldırılara Erdoğan'dan sert tepki: İzin verilmesi asla kabul edilemez Hindistan'da MIKTA üyesi ülkelerin devlet başkanlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mukaddes değerlere saldırılmasına izin verilmesinin asla kabul edilemez olduğunu vurguladı.
9.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hindistan'da Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hindistan'da Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile görüştü Hindistan'daki G20 Zirvesi'nde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile görüştü.
9.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lula Da Silva ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.