Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mabel Matiz'den Minik Serçe'ye: Geri dön Sezen

Açılışını başkent Ankara’da yaptığı Türkiye Turnesi'nin ikinci konserini Kayseri Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi'nde veren Mabel Matiz, hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte muhteşem bir performansa imza attı.

|

Kayserili hayranlarını 'Fırtınadayım' şarkısıyla selamlayan Mabel Matiz, duygusal parçaları ile kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri romantik bir yolculuğa çıkardı.

Bir hayranının, "Sizden iyi sahne performansı olan birisini görmedim" şeklinde seslenmesi üzerine Mabel Matiz, "Çok teşekkür ederim. Sanırım siz Sezen Aksu'yu henüz dinlemediniz. Yakında sahnelere geri dönerse hep birlikte dinleriz. Temennimiz bu yönde. O zaman ne diyoruz? Geri dön Sezen" diyerek, Minik Serçe'ye çağrıda bulundu.

Bir ara sahneden inip seyircilerin arasında dolaşarak onlarla birlikte şarkı söyleyen başarılı sanatçı, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmedi. Yaklaşık iki saat süren konserini 'Ya Bu İşler Ne' parçasıyla sonlandıran Mabel Matiz, aynı zamanda albüm imzalatmak isteyen hayranlarını da kırmadı.

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneden inen Mabel Matiz, "İyi ki bu geceyi birlikte geçirdik, hepinize çok teşekkür ederim" diyerek performansını bitirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.