Maç Hangi Kanalda

Maç Hangi Kanalda

Son dakika maç hangi kanalda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maç hangi kanalda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maç hangi kanalda haber sayfamızda...

Maç Hangi Kanalda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.148 maç hangi kanalda haberi bulunmuştur.
HAZIRLIK MAÇLARI ⚽ Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?📌 Milli maç hangi kanalda? A Milli Takım hazırlık maçı canlı yayın şifresiz mi?
HAZIRLIK MAÇLARI ⚽ Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?📌 Milli maç hangi kanalda? A Milli Takım hazırlık maçı canlı yayın şifresiz mi? Macaristan - Türkiye maçı için geri sayılıyor. EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Türkiye, Budapeşte'de Macaristan'la karşılaşacak. A Milli Takım maçına saatler kala karşılaşmanın saati ve kanalı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Macaristan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye maçı hangi kanalda, şifresiz mi?
22.03.2024 Futbol
Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galler - Türkiye maçı nerede oynanacak? İşte maç bilgileri
Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galler - Türkiye maçı nerede oynanacak? İşte maç bilgileri 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu son maçında Galler ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, mücadele için hazır. EURO 2024'e katılmayı garantileyen Milli Takım, Galler ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek. Nefes kesecek olan mücadele için Galler - Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak? Galler - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? soruları gündemde. İşte milli maç hakkında bilgiler...
18.11.2023 Bilgi Rehberi
GALLER - TÜRKİYE MİLLİ MAÇ TARİHİ: Milli maç hangi kanalda ve saat kaçta? EURO 2024 Türkiye maç tarihi
GALLER - TÜRKİYE MİLLİ MAÇ TARİHİ: Milli maç hangi kanalda ve saat kaçta? EURO 2024 Türkiye maç tarihi A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemelerinde son maçına Galler karşısına çıkacak. Milliler, Letonya ile 15 ekim tarihinde oynadığı maçtan galip ayrılarak EURO 2024'ü garantiledi! Gelişme ile beraber spor severler ise ''Galler - Türkiye maçı ne zaman?'' sorusunu yöneltiyor olacak. Peki, EURO 2024 Milli maç hangi kanalda, saat kaçta?
17.10.2023 Skorer
MİLLİ MAÇ TAKVİMİ: Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Letonya maçı canlı yayın hangi kanalda yayınlanacak, nerede oynanacak?
MİLLİ MAÇ TAKVİMİ: Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Letonya maçı canlı yayın hangi kanalda yayınlanacak, nerede oynanacak? A Millî Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D Grubu'nda Letonya ile mücadele edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yaşanacak olan karşılaşmayı televizyondan izlemek isteyen taraftarlar, Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Letonya maçı canlı yayın hangi kanalda yayınlanacak? sorularına cevap arıyor. İşte sıradaki milli maç hakkında merak edilenler...
13.10.2023 Bilgi Rehberi
MİLLİ MAÇ🌜⭐ yayın tarihi ve saati: Hırvatistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hırvatistan Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?
MİLLİ MAÇ🌜⭐ yayın tarihi ve saati: Hırvatistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hırvatistan Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Hırvatistan Türkiye maçına saatler kaldı. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Milli maçı kaçırmak istemeyenler Hırvatistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hırvatistan Türkiye maçı hangi kanalda? sorularına cevap arıyor. Peki milli maçın muhtemel 11 kadrosu belli oldu mu? İşte Hırvatistan Türkiye maçı hakkında merak edilenler...
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Faroe Adaları - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Milli Maç hangi kanalda, şifresiz mi?
Faroe Adaları - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Milli Maç hangi kanalda, şifresiz mi? Uluslar C Ligi 6. hafta karşılaşmaları için geri sayım! C Ligi'nde bulunan Türkiye, 6. haftada Faroe Adaları ile oynayacak. Puan durumu tablosunda da zirvede yer alan Milli Takım, 25 Eylül'de Faroe Adaları Takımına karşı sahaya çıkacak. UEFA Uluslar Ligi Faroe Adaları - Türkiye maçı şifreli mi, hangi kanalda?
22.09.2022 Skorer
Türkiye - Galler: 0-2
Türkiye - Galler: 0-2 EURO 2020 açılış maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı, Bakü Olimpiyat Stadı'nda Galler ile karşı karşıya geldi. Türkiye sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Galler bir penaltı atışından yararlanamadı.
17.06.2021 Türkiye
Türkiye - İtalya: 0-3
Türkiye - İtalya: 0-3 Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir yıl ertelenen EURO 2020 Şampiyonası açılış maçında Türkiye ile İtalya karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi İtalya 3-0 kazandı. İtalya namağlup serisini 28 maça çıkardı.
11.06.2021 Türkiye
Trabzonspor - Erzurumspor: 1-0
Trabzonspor - Erzurumspor: 1-0 Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor kendi evinde Erzurumspor'u ağırladı. Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıkan Trabzonspor, müsabakayı 1-0 kazandı.
23.11.2020 Trabzonspor
Türkiye Sırbistan maçı ne zaman saat kaçta? Milli maç hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
Türkiye Sırbistan maçı ne zaman saat kaçta? Milli maç hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Türkiye Sırbistan maçı için geri sayım başladı. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, sahasında Sırbistan ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Milyonlarca vatandaşımızın merakla beklediği zorlu mücadele öncesi Türkiye Sırbistan maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak gibi merak edilen soruların cevaplarını derledik...
12.10.2020 Milli Takım
Rusya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta izlenecek? Milli maç hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
Rusya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta izlenecek? Milli maç hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Rusya Türkiye maçı için artık heyecan dorukta. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup üçüncü maçında A Milli Futbol Takımı, bugün deplasmanda Rusya ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Milyonlarca vatandaşımızın merakla beklediği zorlu mücadele öncesi Rusya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak gibi merak edilen soruların cevaplarını derledik...
11.10.2020 Milli Takım
Liverpool Arsenal maçı ne zaman saat kaçta? Maç hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
Liverpool Arsenal maçı ne zaman saat kaçta? Maç hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? İngiltere Premier Lig'de günün maçında Liverpool , evinde ezeli rakibi Arsenal'i konuk etmeye hazırlanıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu mücadele öncesi futbolseverler Liverpool Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...
Galatasaray - Göztepe: 3-1
Galatasaray - Göztepe: 3-1 Süper Lig’in 33. Haftasında Galatasaray evinde Göztepe’yi 3-1 mağlup etti.
18.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe-Kayserispor: 2-1
Fenerbahçe-Kayserispor: 2-1 Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Kayserispor'u 2-1 yenerek puanını 43'e yükseltti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte 11'ler...
Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte 11'ler... Galatasaray - Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. Süper Ligin 26ncı haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray - Beşiktaş mücadelesi için meraklı arayış başladı. Taraftarların merakla araştırdığı Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maç seyircisiz mi oynanacak? sorularının cevapları belli oldu. İşte bu akşam yaşanacak heyecan dolu Galatasaray - Beşiktaş maçı hakkında bilinmesi gerekenler...
15.03.2020 Skorer
Demir Grup Sivasspor - Galatasaray: 2-2
Demir Grup Sivasspor - Galatasaray: 2-2 Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Demir Grup Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Kritik müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi.
8.03.2020 Skorer
Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'in 27. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Kızılyıldız ile karşılaşacak. Bu sezen istenileni veremeyen Fenerbahçe Beko'nun kazanmaktan başka çaresi yok. Taraftar takımının kazanmasını isterken Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunu sıklıkla soruyor.
4.03.2020 Skorer
Fenerbahçe-Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
Fenerbahçe-Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı dün akşam oynandı. Trabzonspor Sörloth ve Novak'ın ayağından buldukları goller ile 2-0 öne geçti. Maça giren Ferdi Kadıoğlu ve Miha Zajc'ın oyuna girmesinin ardından ileride daha etkin oynamaya başladı. Sağlı sollu gelen ortaların ardından Vedat Muriç skoru belirledi. Maç 2-1'lik sonuçla tamamlandı. Peki Fenerbahçe-Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 Türkiye Kupası
BB Erzurumspor-Trabzonspor: 1-4
BB Erzurumspor-Trabzonspor: 1-4 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Trabzonspor, TFF 1. Lig temsilcisi BB Erzurumspor ile deplasmanda karşılaştı. İlk maçı 5-0 kazanan Trabzon, deplasmandan 4-1 galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Bordo-mavili ekibin rakibi Fenerbahçe oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final mücadeleleri devam ediyor. Galatasaray bu akşam deplasmanda Alanyaspor'un konuğu oluyor. Galatasaray ilk maçta rakibinin fişini çekmek isterken taraftar da "Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.
5.02.2020 Skorer
Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Çaykur Rizespor maçı için geri sayım başladı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş karşılaşmasına sahne olacak zorlu mücadele öncesi her iki takım tarafları da maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağına dair meraklı araştırmalar yapıyor. Konuyla ilgili olarak merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar...
1.07.2020 Türkiye Kupası
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe: 1-2
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe: 1-2 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 17. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Rizespor deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertli ekip bulduğu 2 şık golle Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı.
29.12.2019 Skorer
Beşiktaş-24 Erzincanspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş-24 Erzincanspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupaı 5'inci eleme turu ilk mçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta bu akşam 24 Erzincanspor'u konuk edecek. Süper Lig'de son dönemde aldığı başarılı sonuçlar ile üst sıralara tırmanan Beşiktaş, 24 Erzincanspor karşısında ilk maçta tur için avantajlı skoru almak için sahaya çıkıyor. Peki Beşiktaş-24 Erzincanspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Türkiye Kupası
Galatasaray UEFA'ya kalabilmek için kritik virajda! Galatasaray-Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray UEFA'ya kalabilmek için kritik virajda! Galatasaray-Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A grubunda Galatasaray bu akşam Belçika temsilcisi Club Brugge'u konuk ediyor. Grupta 1 puanla son sırada yer alan temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmek adına Club Brugge maçından üç puan çıkarmak zorunda! Peki Galatasaray-Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko: 88-70
CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko: 88-70 THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko Rusya deplasmanında CSKA Moskova'ya 88-70 kaybetti.

Benzer Haber Etiketleri

Maç Hangi Kanalda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.