Madalya

Madalya

Son dakika madalya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan madalya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan madalya haber sayfamızda...

Madalya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.838 madalya haberi bulunmuştur.
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu Survivor All Star'da tanınan Pınar Saka acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kuzenini kaybetmenin acısını yaşayan Saka, birlikte hastane odasında çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.
14.04.2024 Cadde
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Kocaeli'de Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışması'nın ilk elemesine katılan lise öğrencisi Hasan Ensari Ay, Türkiye'den 3 bin 500 öğrenci arasından gümüş madalya kazanarak, New York'a final maçı için davet edildi.
13.04.2024 Eğitim
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım'
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım' Henüz 6 yaşındayken evde kendi sabunlarını ve kremlerlerini yapıyor, kendi kendine reçeteler yazıyordu. Kozmetik ürünlere olan merakı tarihte uzun bir yolculuk yapmasına sebep oldu. Antik güzellik uygulamalarının izini süren Mısra Berna Özdemir, tek ürünle pek çok cilt problemini çözebilen formülü buldu. Şimdilerde ise 23 yaşında ve şirket sahibi.
9.04.2024 Yaşam
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek!
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek! Bugüne kadar birçok olimpik sporcuya destek sağlayan Visa, Buse Naz Çakıroğlu, Hakan Reçber ve Öznur Cüre Girdi’nin de yanında olacağını açıkladı. Paris’teki dev organizasyona madalya hedefi ile hazırlanan üç milli sporcumuz ise yeni başarıların sözünü verdi.
7.04.2024 Diğer
10 yaşında kodlamada dünya sekizincisi oldu
10 yaşında kodlamada dünya sekizincisi oldu TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ece Şen, 4. Uluslararası STEM Olimpiyatlarında kodlama kategorisinde dünya sekizincisi oldu. Ece’nin yeni hedefi temmuz ayında Hollanda’da düzenlenecek olan büyük finalde kodlama alanında altın madalya almak.
7.04.2024 Eğitim
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası Kadın ve Erkek Güreş Milli Takımı teknik kadrosu, Bakü’de organize edilecek Paris Olimpiyat Oyunları Avrupa kalifikasyon mücadelelerinde kotaları almayı hedefliyor.
4.04.2024 Güreş
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var İzmir'de havacı Binbaşı Birsen İnan (87), emekli olduktan sonra spora yöneldi. Uzun yıllar atlezimle uğraşan İnan, 82 yaşında tanıştığı 'Bocce' sporunda da çeşitli başarılar elde etti. Atletizmde 100'ü aşkın madalyası ve 50'ye yakın kupası, boccede de çeşitli madalyaları bulunan İnan, "Kenarda, köşede kalmış bir emeklilik hoşuma gitmedi" dedi.
31.03.2024 Gündem
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum Grekoromen Güreş Milli Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota almak için çalışmalarını sürdürüyor. Milli güreşçiler Selçuk Can, Burhan Akbudak ve Doğan Yılmaz ile daha önce olimpiyat kotasını cebine koyan Ali Cengiz açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Güreş
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan iki yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Dünyadan Futbol
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı İrem Gülce Yazgan ve Umut Kağan Yazgan kardeşlerin matematikteki başarıları Türkiye'ye Avrupa Matematik Olimpiyatlarında madalyalar getirdi. İrem Gülce Yazgan, MIT'ten tam burs aldığını açıklayarak ilerleyen dönem için hedefini paylaştı.
25.03.2024 Haberler
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı İrem Gülce Yazgan ve Umut Kağan Yazgan kardeşlerin matematikteki başarıları Türkiye'ye Avrupa Matematik Olimpiyatlarında madalyalar getirdi. İrem Gülce Yazgan, MIT'ten tam burs aldığını açıklayarak ilerleyen dönem için hedefini paylaştı.
25.03.2024 Gündem
'Türk Rambo'dan acı haber! Serdar Kebapçılar yaşamını yitirdi
'Türk Rambo'dan acı haber! Serdar Kebapçılar yaşamını yitirdi Vücut geliştirme sporunda derecelere sahip olan, 1980'li yıllarda başrolünde yer aldığı 'Karaşimşek', 'Korkusuz', 'Komando' ve 'Guillano' filmleri yüksek satış rakamlarına ulaşan Serdar Kebapçılar, 65 yaşında hayatını kaybetti.
25.03.2024 Cadde
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı!
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı! Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 46’ncı Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvası’nda Derin Taşpınar, altın madalyanın sahibi oldu.
24.03.2024 Diğer
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 19 Kasım 2023’de tabelaya bakmadan, koşarak peş peşe goller kovalayan, oyunda süreklilik gösteren ve maçı 3-2 kazanan kadronun aynı başarıyı Euro 2024 finallerinde de göstermesini istiyor
21.03.2024 Milli Takım
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Töreni’nde “Yedi düvel üzerimize gelse yıkılmayacağımızın ispatı olan Çanakkale ruhu, yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” dedi.
19.03.2024 Gündem
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak!
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak! Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Evin Demirhan, Paris Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli güreşçi bu büyük organizasyon öncesi, “Olimpiyatların psikolojisi bambaşka. Eksik olan madalyamı tamamlayacağıma inanıyorum” dedi.
17.03.2024 Diğer
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması 2023 yılı ortaokul düzeyi bilgisayar kategorisinin ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. İstanbul'daki farklı ortaokullardan 50 öğrencinin girdiği sınavda 5 soru soruldu. Başarılı olan öğrenciler, madalya ve çeşitli ödüller alarak proje kapsamında TÜBİTAK sınavlarına hazırlanma olanağı kazanacak. Oradan milli takıma girmeyi başaranlar ise Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'den 8 öğrenci de lise düzeyinde olimpiyatlara hazırlanıyor.
16.03.2024 Haberler
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması 2023 yılı ortaokul düzeyi bilgisayar kategorisinin ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. İstanbul'daki farklı ortaokullardan 50 öğrencinin girdiği sınavda 5 soru soruldu. Başarılı olan öğrenciler, madalya ve çeşitli ödüller alarak proje kapsamında TÜBİTAK sınavlarına hazırlanma olanağı kazanacak. Oradan milli takıma girmeyi başaranlar ise Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'den 8 öğrenci de lise düzeyinde olimpiyatlara hazırlanıyor.
16.03.2024 Gündem
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor Doğu Almanya’nın istihbarat örgütü Stasi’nin eski bir subayı, 50 yıl önce Berlin Duvarı’ndan kaçmak isteyen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Adı gizli tutulan sanık yargılanıyor.
15.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Madalya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.