Makukula

Makukula

Son dakika Makukula haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Makukula gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Makukula haber sayfamızda...

Makukula

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 499 makukula haberi bulunmuştur.
Futbolda Türkler ‘yabancı’ kaldı! İstatistikler şaşırttı
Futbolda Türkler ‘yabancı’ kaldı! İstatistikler şaşırttı Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda 19 takım 684 maç oynadı. Yerli oyuncular 238 kez gol atarken, yabancı oyuncular ise 716 kez rakip fileleri sarstı. 81 ili olan Türkiye’de sadece 42 şehirden futbolcu Süper Lig’de forma giydi. 19 takım, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 oyuncuya şans verdi.
2.07.2023 Süper Lig
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonu geride kalırken kulüplerin kadrolarında 74 ülkeden 311 yabancı ve yurt dışı doğumlu 13 ülkeden 62 gurbetçi futbolcu yer aldı. 81 ili olan Türkiye'de sadece 42 ilden futbolcu Süper Lig'de forma giydi. 19 takımın yer aldığı ligde, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 futbolcu top koşturdu.
1.07.2023 Süper Lig
Kaf Kaf için çanlar çalıyor
Kaf Kaf için çanlar çalıyor Karşıyaka’da eski yabancı futbolculardan Igor Duric’in 170 bin euro (1...
12.07.2020 Ege
Nerede o eski günler?
Nerede o eski günler? Manisaspor, yıllar önce forma giyen eski yabancı futbolculara olan borçları nedeniyle ve Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı için 2017-18 sezonunda 1. Lig’de 12, geçen sezon da 2. Lig’de 15 puanı silindikten sonra 3. Lig’e düşmüştü. Tarzanlar lig başlamadan yine puan silme cezasıyla sarsıldı.
19.08.2019 Ege
Manisaspor'un lig başlamadan 6 puanı silindi
Manisaspor'un lig başlamadan 6 puanı silindi Kulüpte yıllar önce forma giyen eski yabancı futbolcularına olan borçları ve Ulusal Kulüp Lisansı alamaması yüzünden 2017-18 sezonunda 1'inci Lig'de 12, geçen sezon da 2'nci Lig'de 15 puanı silinince, yıllar sonra 3'üncü Lig'e düşen Manisaspor, henüz lig başlamadan yine puan silme cezasıyla sarsıldı.
1.07.2020 Futbol
Manisaspor'a büyük müjde! Puanı silinmişti...
Manisaspor'a büyük müjde! Puanı silinmişti... Portekiz ekibi Benfica'ya 2010 yılında transfer ettiği Ariza Makukula'nın bonservis borcunu ödemeyen ve FIFA tarafından 6 puanı daha silinen TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Manisaspor, transfer yasağı getiren tüm futbolcularıyla anlaşma sağladı.
1.07.2020 Futbol
Makukula’dan Tarzan’a süre
Makukula’dan Tarzan’a süre Manisaspor’un alacaklı eski futbolcusu Ariza Makukula, FIFA kanalıyla kulübe yazı göndererek kendisine 90 gün içinde yeni bir ödeme yapılmasını istedi.
18.07.2018 Ege
Makukula Manisaspor'a süre verdi
Makukula Manisaspor'a süre verdi TFF 2'nci Lig ekiplerinden Manisaspor'un alacaklı eski futbolcusu Ariza Makukula, FIFA kanalıyla kulübe yazı göndererek kendisine 90 gün içinde yeni bir ödeme yapılmasını istedi.
1.07.2020 Ege Sporları
Manisaspor'da Makukula krizi son buldu!
Manisaspor'da Makukula krizi son buldu! Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, Kulübün FIFA'lık olduğu eski oyuncusu Makukula'nın ikna edildiğini açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
Makukula’ya ödeme yapıldı
Makukula’ya ödeme yapıldı ESKİ futbolcularından Makukula’ya olan borcunu kapatmadığı takdirde FIFA Disiplin Komitesi tarafından küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Manisaspor, oyuncuya komitenin belirlediği son tarihte 60 bin Euro ödeme yaptı...
30.06.2018 Ege
Manisalı Alper'den örnek davranış
Manisalı Alper'den örnek davranış Siyah beyazlıların eski futbolcusu Alper Önal, kulüpten alacağı 121 bin liradan vazgeçti. Futbol Şube Sorumlusu Altan Çakıcı, “Genç arkadaşlardan da bu hareketi bekliyoruz” dedi.
30.06.2018 Ege
Manisaspor’dan gövde gösterisi
Manisaspor’dan gövde gösterisi TFF 2. Lig’e düşen ve eski futbolcusu Makukula’nın alacağı yüzünden hem 3. Lig’e düşürülme hem de Simpson’a olan borç nedeniyle 6 puanının sezon başlamadan silinmesi tehlikesini yaşayan Manisaspor, 53. kuruluş yıl dönümünü taraftarıyla birlikte kutladı.
28.06.2018 Ege
Manisaspor savaşçı bir takım olacak
Manisaspor savaşçı bir takım olacak Eski futbolcularından Makukula’dan kaynaklı borçları yüzünden FIFA tarafından 3. Lig’e düşürülme, Simpson’un alacağı nedeniyle de sezon başlamadan 6 puan silme tehlikesiyle karşı karşıya olan Manisaspor’da Teknik Direktör Erkan Aslan, taraftarlara savaşçı bir takım sözü verdi.
25.06.2018 Ege
Manisaspor'da Aslan'dan söz
Manisaspor'da Aslan'dan söz Eski futbolcularından Makukula'dan kaynaklı borçları yüzünden FIFA tarafından TFF 3'üncü Lig'e düşürülme, Simpson'un alacağı nedeniyle de sezon başlamadan 6 puanının silinmesi tehlikesiyle karşı karşıya olan Manisaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Erkan Aslan, taraftarlara savaşçı bir takım sözü verdi.
1.07.2020 Ege Sporları
Karşıyaka'da Ofoedu telaşı
Karşıyaka'da Ofoedu telaşı ESKİ yabancı futbolcularına olan borçları nedeniyle başı ağrıyan Karşıyaka, FIFA'dan yeni puan silme cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya. Kaf-Kaf, eski futbolcularından Chikeluba Ofoedu'ya 26 Haziran Salı gününe kadar faizleriyle birlikte 65 bin dolar tutan borcunu ödeyemezse FIFA Disiplin Komitesi tarafından 6 puanı silinecek.
1.07.2020 1.Lig
Manisaspor'da son karar Aslan
Manisaspor'da son karar Aslan TFF 2'nci Lig'de teknik direktör arayışına çıkan Manisaspor, listesinin 1 numarasına aldığı Erkan Aslan'la prensip anlaşmasına vardı. Aslan için bir süre önce el sıkıştığı Yunusemre Belediyespor'dan da onay alındı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Tarzan zorda!
Tarzan zorda! Eski futbolcusu Makukula’dan kaynaklı yaklaşık 1.9 milyon Euro borcu ödeyemezse FIFA tarafından bu ay içinde 3. Lig’e düşürülme ihtimali bulunan Manisaspor, futbolcuyla anlaşmaya varamadı.
19.06.2018 Ege
Manisaspor'da Makukula telaşı
Manisaspor'da Makukula telaşı TFF 2'nci Lig'e düşen ve takımda 6 yıl önce forma giyen eski futbolcusu Makukula'dan kaynaklı yaklaşık 1.9 milyon Euro borcu ödeyemezse FIFA tarafından bu ay içinde 3'üncü Lig'e düşürülme ihtimali bulunan Manisaspor, Portekizli futbolcuyla anlaşmaya varamadı
1.07.2020 Ege Sporları
Manisaspor'da liste krizi
Manisaspor'da liste krizi TFF 2'nci Lig'e düşen ve acil borçları nedeniyle uçurumun eşiğine gelen Manisaspor'da 10 Haziran'a ertelenen olağan genel kurul öncesi üye listesi krizi çıktı.
1.07.2020 Ege Sporları
Manisaspor'da günler azalıyor
Manisaspor'da günler azalıyor TFF 2'nci Lig'e tarihi borç ve dağılmış bir kadroyla düşen transfer yasaklısı Manisaspor'da olağan kongrede çoğunluk sağlanamadı, kulübün FIFA tarafından sahaya bile çıkmadan 3'üncü Lig'e düşürülmesine sayılı günler kaldı.
1.07.2020 Ege Sporları
Grandmedical Manisaspor'da 4 aday
Grandmedical Manisaspor'da 4 aday TFF 2. Lig'e düşen ve takımda 6 yıl önce forma giyen Portekizli futbolcu Makukula'dan kaynaklı borçları nedeniyle FIFA tarafından 3. Lig'e düşürülme tehlikesi yaşayan Grandmedical Manisaspor'da ilk tarihi yarın olarak açıklanan kongre öncesi 4 aday var.
1.07.2020 Ege Sporları
Manisaspor'da Ümit Yasin'den veda
Manisaspor'da Ümit Yasin'den veda ESKİ futbolcularından Makukula'dan kaynaklı borçları nedeniyle FIFA tarafından 3 puanı daha silinen, Portekiz kulübü Benfica'ya 1.9 milyon euro bonservis borcunu bu ay ödeyemezse küme düştüğü 2. Lig'de maça bile çıkmadan 3. Lig'e düşürülecek Manisaspor'da kopmalar sürüyor.
1.07.2020 Ege Sporları
Manisaspor'a artçı şok
Manisaspor'a artçı şok Geride bıraktığımız sezonda FIFA ve Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından borçları nedeniyle 9 puanı silinip TFF 2'nci Lig'e düşen, eski yabancılardan Simpson'un alacağı yüzünden yine puan silme, 18 Haziran'a kadar ödemeye veya yapılandırma yapmazsa Makukula dosyasından da küme düşürme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Manisaspor'a yeni yaptırım geldi.
1.07.2020 Ege Sporları
Manisaspor'a FIFA şoku
Manisaspor'a FIFA şoku Gelecek sezon TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek Grandmedical Manisaspor, eski oyuncusu Ariza Makukula'ya olan borcu yüzünden iyice köşeye sıkıştı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karşıyaka'da öncelik FIFA'da
Karşıyaka'da öncelik FIFA'da TFF 3'üncü Lig'e 38 yıl sonra dönen ve eski futbolcularından Banahene'ye olan borcu nedeniyle tarihinde ilk kez amatöre düşürülme tehlikesi yaşayan Karşıyaka'da yönetim, yeni sezonda önceliği FIFA dosyalarının tamamını temizlemeye verecek.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Makukula ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.