SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

GÜZELLİK - MAKYAJ HABERLERİ

Kaş altına, elmacık kemiğine sürmeyin! Daha yaşlı gösteren makyaj hataları

Çoğu kadının korktuğu bir şey varsa o da yaşından daha yaşlı görünmek olabilir. Aşırı makyaj yapmak veya yanlış araçları kullanmak kırışıklıklarınızı daha da görünür hale getirebilir. İhtiyacınız olan şey, ince çizgilerinizi ve kırışıklıklarınızı çok belirginleştirmek yerine gizleyen makyaj teknikleridir. Bunların ne olduğunu merak ediyorsanız işte size birkaç ipucu.

Kusursuz makyaj için dozunda allık şart! Kimse bilmiyor, her şeyi değiştirebilir

Kadınların en sık yaptığı makyaj hatası sorulduğunda cevap genellikle eyelinerın yanlış kullanılması oluyor. Ancak allık sürmenin de aynı derecede zorlu bir iş olduğunu biliyor muydunuz? Allık kullanmak görünümünüzü birkaç adım daha yukarı taşıyabilir, ancak yanlış türde bir allık kullanmak görünümünüzü kesinlikle bozabilir. İşte her seferinde mükemmel görünmenizi sağlayacak bazı tavsiyeler.

Makyaj çantasının olmazsa olmazları! Bu ürünleri yanınızda taşıyın

İster yüzünüzde çok makyaj olsun ister olmasın, dışarı çıkıyorsanız makyaj çantanız her zaman yanınızda olmalı. Makyaj çantanızın boyutu çantanızın boyutuyla orantılı olmalıdır. Büyük çantalardan veya bez çantalardan hoşlanıyorsanız, büyük bir kozmetik çantasına sahip olabilirsiniz. İdeal olarak iki makyaj çantanız olmalıdır: biri günlük kullanım için, diğeri seyahat için.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.