Alnı geniş olanlara çok etkili güzellik numarası! Gözleri ön plana çıkarıyor
Alnı geniş olanlara çok etkili güzellik numarası! Gözleri ön plana çıkarıyor Geniş bir alnınız varsa ve bu sizin için sorun yaratıyorsa onu gizlemek için yapabileceğiniz basit ipuçları bulunuyor. Alnınızı akıllıca gizlemek ve bunun yerine dikkatleri en sevdiğiniz özelliklerinize çekmek için bu 6 güzellik numarasından yararlanabilirsiniz.
19.04.2024 Makyaj
Kaş altına, elmacık kemiğine sürmeyin! Daha yaşlı gösteren makyaj hataları
Kaş altına, elmacık kemiğine sürmeyin! Daha yaşlı gösteren makyaj hataları Çoğu kadının korktuğu bir şey varsa o da yaşından daha yaşlı görünmek olabilir. Aşırı makyaj yapmak veya yanlış araçları kullanmak kırışıklıklarınızı daha da görünür hale getirebilir. İhtiyacınız olan şey, ince çizgilerinizi ve kırışıklıklarınızı çok belirginleştirmek yerine gizleyen makyaj teknikleridir. Bunların ne olduğunu merak ediyorsanız işte size birkaç ipucu.
26.02.2024 Makyaj
Yüzünüzü değiştiren 14 küçük makyaj ipucu
Yüzünüzü değiştiren 14 küçük makyaj ipucu İtiraf edelim, son bir yılda makyaj yapmak konusunda biraz tembelleşmiş olabiliriz. Biraz da olsa normalleşirken ve yavaş yavaş tatil planları da yapılırken makyaja ısınmanın tam zamanı. Öyleyse gelin yüzünüzü değiştiren pratik makyaj ipuçlarına birlikte göz atalım! - PEMBENAR ÖZEL
17.05.2021 Makyaj
Makyajınızı kusursuz gösterecek 10 taktik
Makyajınızı kusursuz gösterecek 10 taktik Makyaj, nasıl yapılacağını bildiğiniz takdirde harika bir avantajdır. Aynı zamanda oynaması eğlencelidir ve kendini ifade etmek için iyi bir yol olarak kullanılabilir. Fakat herkes makyaj artisti değil ve insanların ilk denemede istenen sonuca ulaşamayıp hayal kırıklığı yaşaması alışıldık bir durumdur. Hayatınızı kolaylaştıran makyajınızı kusursuz gösterecek 10 taktikle karşınızdayız…
13.07.2018 Makyaj
Makyaj hileleri sayesinde fenomen olmak çok kolay
Makyaj hileleri sayesinde fenomen olmak çok kolay Kadınlar makyaj yapmayı seviyor. Bu bir gerçek. Ama makyaj sadece kadınlara özgü değil elbette, ekran önüne çıkan kadın ya da erkek için makyaj olmazsa olmaz bir şart. Yani makyaj hayatımızın bir parçası, kadın ya da erkek. Dolayısıyla devir fenomenlerin devriyken makyaj videoları çekenlerin ya da sebebi makyaj olan bir şeyin fenomen olmaması da imkânsız elbette.
30.03.2018 Trend
Sanat eserleri makyajla yeniden hayat buldu
Sanat eserleri makyajla yeniden hayat buldu Makyaj sanatçısı Bella Grigoryants, makyajla ünlü tablolardaki portreleri canlandırdı, Andrew Kezzyn de fotoğrafını çekti. Yeniden hayat bulan portrelerin arasında Picasso’dan Van Gogh’a, Frida Kahlo’dan Andy Warhol’a kadar birçok sanatçının eseri bulunuyor.
21.06.2017 Kültür Sanat
Yüzdeki Lekeleri Nasıl Kapatabilirim?
Yüzdeki Lekeleri Nasıl Kapatabilirim? Makeup artist Tuğba Beyazoğlu yüzdeki lekeleri, kırmızı noktaları, çilleri, benleri makyaj ile kapatmanın etkili yollarını anlattı.
17.03.2017 Güzellik
Yüzü İnce Gösteren Makyaj Önerileri
Yüzü İnce Gösteren Makyaj Önerileri Yüzümüzü olduğundan daha ince göstermek için nasıl bir makyaj yapmalıyız? Elmacık kemiklerine uygulanan gölge nasıl tonlarda seçilmeli?
17.03.2017 Güzellik
Dudaklarımı Nasıl Dolgun Gösteririm?
Dudaklarımı Nasıl Dolgun Gösteririm? Dudaklarımızı olduğundan daha dolgun göstermek için nasıl bir makyaj yapmalıyız? Dudakları dolgun gösteren makyaj hileleri neler?
17.03.2017 Güzellik
Makyaj artisti Rıfat Yüzüak'tan makyaj tüyoları
Makyaj artisti Rıfat Yüzüak'tan makyaj tüyoları Max Factor makyaj artisti Rıfat Yüzüak mükemmel bir makyaj için önemli tüyolar verdi.
5.02.2016 Makyaj
25 pratik makyaj hilesi
25 pratik makyaj hilesi Pratik makyaj hileleriyle hızlı ve etkili bir güzelliğe kavuşabilirsiniz. İ
6.02.2015 Makyaj
4 adımda doğal ışıltını meydana çıkar
4 adımda doğal ışıltını meydana çıkar Kalabalıkların içinde bile her daim kendini belli eden, abartıdan uzak ama en doğal halinde bile ışıl ışıl ışıldayan o kızlara hep hayran olduk!
21.11.2014 Makyaj
Bilmediğiniz makyaj hileleri!
Bilmediğiniz makyaj hileleri! Bir kaç püf noktasıyla makyajınızın daha kalıcı olmasını sağlayabilir, güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.
9.10.2014 Makyaj